Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

42 philips plasma + ΔΩΡΟ 4 A/C FUJITSU

http://www.kolomvounis.gr/store/product_info.php?products_id=707

αξιζει η τιβι αυτη?

αν δεν κανω λαθος ειναι αυτη

http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/tree/el/gr/consumer/tv_gr_gr_consumer/flat_tv_ca_gr_consumer/ce/_activeTab_specifications/_productId_42PF5331_10_GR_CONSUMER/--CE--A4--CE--B7--CE--BB--CE--B5--CF--8C--CF--81--CE--B1--CF--83--CE--B7_Flat_TV_widescreen+42PF5331_10?proxybuster=KPZ4I0R00ENYDJ0RMRESHQVHKFSEKI5P

την ειδα απο κοντα και παιζει παρα πολυ καλα

αλλα τα αρκουδισιον ειναι ολα μαζι με μια εξωτερικη μοναδα

sto electroworld 900?

http://www.electroworld.gr/site/cat/product.jsp?catid=14941

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

fwtonio: Σε πήρανε τηλ. να σου πούνε ότι εξαντλήθηκε ή ακόμα;

Από πραγματική συζήτηση φίλου μου τεχνικού που δουλεύει ΜΕΣΑ στο Πλαίσιο. Ήθελε ένας κοινός γνωστός μας να χτυπήσει την 7950gt. Την παραγγέλνει, τον παίρνουν τηλ. και του λένε 'εξαντλήθηκε'.

Παίρνει τηλ. τον κοινό μας φίλο που εργάζεται στο Πλαίσιο και τον παρακαλάει να κάνει το "κοννέ" για να την πάρει την κάρτα. Κατεβαίνει κάτω στις πωλήσεις, και τι του λένε;;;

Επι λέξει "ότι καλό είχε μείνει στοκ τα κρατήσαμε ΟΛΑ για πάρτη μας".

Και τέλος..

Υ.Γ. Φίλε fwtonio, ενημέρωσε μας αν την παραλάβεις.

Candyman είχες απόλυτο δίκιο...

Τέτοιες "εκπτώσεις" μπορεί να κάνει και ο μπακάλης της γειτονιάς.

"μάπα το καρπούζι"

Για την ιστορία, όποιος κατάφερε να πάρει κάτι απο αυτές τις "εκπτώσεις" ας μας το πει.

Εγώ πρόλαβα μια ATI X1950Pro 512 MB me 90E (τελευταίο κομμάτι)

Ξέρετε πόσα Watt πρέπει να είναι το τροφοδοτικό για να τη σηκώσει?

φιλε ποτε την παραγγηλες?

την ιδια παραγγηλα απο τηλεφωνο εχθες το μεσημερη και σημερα με πηρανε οτι δεν υπαρχει.:evil:

φιλε ποτε την παραγγηλες?

την ιδια παραγγηλα απο τηλεφωνο εχθες το μεσημερη και σημερα με πηρανε οτι δεν υπαρχει.:evil:

Πήγα από το κατάστημα σήμερα το πρωί...αφού παρήγγειλα χθες το μεσημέρι και εγώ μέσω ιντερνετ μαζί με ένα Μ/Β μετά από 2 ώρες δεν ήταν διαθέσιμα

και από ότι είδα έχουν πράγματα (ότι απέμεινε δηλαδή) αλλά ήταν ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

εγώ κατάφερα και πήρα μετά από πολλά τηλεφωνήματα και αφού μίλησα με ένα σωρό πωλητές και με την υπεύθυνη του τμήματος ίντερνετ μια από τις "εξαντλημένες" 7950gt....σπάσιμο νεύρων ήταν το όλο θέμα....εγώ ηρέμησα αφού την πήρα στα χέρια μου....

εγώ κατάφερα και πήρα μετά από πολλά τηλεφωνήματα και αφού μίλησα με ένα σωρό πωλητές και με την υπεύθυνη του τμήματος ίντερνετ μια από τις "εξαντλημένες" 7950gt....σπάσιμο νεύρων ήταν το όλο θέμα....εγώ ηρέμησα αφού την πήρα στα χέρια μου....

Αυτή η κάρτα προφανώς είχε "εξαντληθεί" αφού κάποιο καλόπαιδό από εκεί μέσα την είχε τσιμπήσει (και πιθανώς μαζί με άλλες.. 15). Προφανώς με το πρήξιμο και τα τηλεφωνήματα σου, τους έπρηξες αρκετά ώστε να είπανε κάτι σαν: "δώστε του μία επιτέλους να μας αφήσει ήσυχους!".

Τυχερός ήσουν man, καλορίζικη. :)

βασικά δεν τους ζάλισα και πολύ....μόνο κάθε πέντε λεπτά τους έπερνα τηλέφωνο και απαιτούσα να μου στείλουν μια....η παραγγελία της είχε γίνει στις 9 το πρωί την δευτέρα και τους πήρα και τηλέφωνο και μου λένε ότι δρομολογήθηκε να την παραλάβετε,πάρτε μας αύριο μετά τις 9 να σας πω ακριβώς τι ώρα θα παραλάβετε....και αυτό και έκανα...από τις 9 μέχρι τις 11 σήμερα μιλάγαμε στο τηλέφωνο....αρκετό σπάσιμο νεύρων αλλά με μια καλή αγορά στην τελική....μετά από όλα αυτά που άκουσα σήμερα πιστεύω ότι αυτό που λες για τα καλόπαιδα μάλλον ισχύει....

βασικά δεν τους ζάλισα και πολύ....μόνο κάθε πέντε λεπτά τους έπερνα τηλέφωνο και απαιτούσα να μου στείλουν μια....η παραγγελία της είχε γίνει στις 9 το πρωί την δευτέρα και τους πήρα και τηλέφωνο και μου λένε ότι δρομολογήθηκε να την παραλάβετε,πάρτε μας αύριο μετά τις 9 να σας πω ακριβώς τι ώρα θα παραλάβετε....και αυτό και έκανα...από τις 9 μέχρι τις 11 σήμερα μιλάγαμε στο τηλέφωνο....αρκετό σπάσιμο νεύρων αλλά με μια καλή αγορά στην τελική....μετά από όλα αυτά που άκουσα σήμερα πιστεύω ότι αυτό που λες για τα καλόπαιδα μάλλον ισχύει....

Ακου τι θα εγινε. Θα ειχε τελειωσει λογικα απο την αποθηκη και καπου θα ειχε μεινει καποια σε καποιο καταστημα... Αφου τους εσπασες τα νευρα στην τελικη εκαναν τον κοπο να σου φερουν αυτη που υπηρχε στο καταστημα. Με επιφυλαξη παντα σου λεω οτι αυριο μπορει να σε παρουν τηλεφωνο και να σου πουν οτι τελικα δεν υπαρχει η καρτα που θες γιατι αυτο το κομματι που ειχε μεινει ηταν προβληματικο η καμια τετοια πιπα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...