Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 ela mwre den peirazei olo kai kati kalitero apo tin 7600 pou exw 8a brw na parw outos i alos imoun sto psaksimo gia vga kai psu exoume kai ta metaxirismena edw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReZonanZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Και εγω μια 7600 gt εχω και σκεφτομουν για την 7950 gt με 90 ευρω,αλλα παει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 42 philips plasma + ΔΩΡΟ 4 A/C FUJITSU http://www.kolomvounis.gr/store/product_info.php?products_id=707 αξιζει η τιβι αυτη? αν δεν κανω λαθος ειναι αυτη http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/tree/el/gr/consumer/tv_gr_gr_consumer/flat_tv_ca_gr_consumer/ce/_activeTab_specifications/_productId_42PF5331_10_GR_CONSUMER/--CE--A4--CE--B7--CE--BB--CE--B5--CF--8C--CF--81--CE--B1--CF--83--CE--B7_Flat_TV_widescreen+42PF5331_10?proxybuster=KPZ4I0R00ENYDJ0RMRESHQVHKFSEKI5P την ειδα απο κοντα και παιζει παρα πολυ καλα αλλα τα αρκουδισιον ειναι ολα μαζι με μια εξωτερικη μοναδα sto electroworld 900? http://www.electroworld.gr/site/cat/product.jsp?catid=14941 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 http://www.plaisio.gr/Sales.aspx Προλάβετε!!!! Μόλις χτύπησα μια 7950 GT 512 MB Twintech με 90? edit: δεν ισχύει. Δεν υπάρχει απόθεμα λένε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candyman® Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 fwtonio: Σε πήρανε τηλ. να σου πούνε ότι εξαντλήθηκε ή ακόμα; Από πραγματική συζήτηση φίλου μου τεχνικού που δουλεύει ΜΕΣΑ στο Πλαίσιο. Ήθελε ένας κοινός γνωστός μας να χτυπήσει την 7950gt. Την παραγγέλνει, τον παίρνουν τηλ. και του λένε 'εξαντλήθηκε'. Παίρνει τηλ. τον κοινό μας φίλο που εργάζεται στο Πλαίσιο και τον παρακαλάει να κάνει το "κοννέ" για να την πάρει την κάρτα. Κατεβαίνει κάτω στις πωλήσεις, και τι του λένε;;; Επι λέξει "ότι καλό είχε μείνει στοκ τα κρατήσαμε ΟΛΑ για πάρτη μας". Και τέλος.. Υ.Γ. Φίλε fwtonio, ενημέρωσε μας αν την παραλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Candyman είχες απόλυτο δίκιο... Τέτοιες "εκπτώσεις" μπορεί να κάνει και ο μπακάλης της γειτονιάς. "μάπα το καρπούζι" Για την ιστορία, όποιος κατάφερε να πάρει κάτι απο αυτές τις "εκπτώσεις" ας μας το πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patboy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Εγώ πρόλαβα μια ATI X1950Pro 512 MB me 90E (τελευταίο κομμάτι) Ξέρετε πόσα Watt πρέπει να είναι το τροφοδοτικό για να τη σηκώσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Btw στο Media Markt έχει διπλό ασύρματο τηλέφωνο Panasonic (δύο βάσεις-δύο ασύρματα τηλέφωνα) στα 42 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker9 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Εγώ πρόλαβα μια ATI X1950Pro 512 MB me 90E (τελευταίο κομμάτι) Ξέρετε πόσα Watt πρέπει να είναι το τροφοδοτικό για να τη σηκώσει? φιλε ποτε την παραγγηλες? την ιδια παραγγηλα απο τηλεφωνο εχθες το μεσημερη και σημερα με πηρανε οτι δεν υπαρχει.:evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patboy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 φιλε ποτε την παραγγηλες?την ιδια παραγγηλα απο τηλεφωνο εχθες το μεσημερη και σημερα με πηρανε οτι δεν υπαρχει.:evil: Πήγα από το κατάστημα σήμερα το πρωί...αφού παρήγγειλα χθες το μεσημέρι και εγώ μέσω ιντερνετ μαζί με ένα Μ/Β μετά από 2 ώρες δεν ήταν διαθέσιμα και από ότι είδα έχουν πράγματα (ότι απέμεινε δηλαδή) αλλά ήταν ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakis1984 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 εγώ κατάφερα και πήρα μετά από πολλά τηλεφωνήματα και αφού μίλησα με ένα σωρό πωλητές και με την υπεύθυνη του τμήματος ίντερνετ μια από τις "εξαντλημένες" 7950gt....σπάσιμο νεύρων ήταν το όλο θέμα....εγώ ηρέμησα αφού την πήρα στα χέρια μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candyman® Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 εγώ κατάφερα και πήρα μετά από πολλά τηλεφωνήματα και αφού μίλησα με ένα σωρό πωλητές και με την υπεύθυνη του τμήματος ίντερνετ μια από τις "εξαντλημένες" 7950gt....σπάσιμο νεύρων ήταν το όλο θέμα....εγώ ηρέμησα αφού την πήρα στα χέρια μου.... Αυτή η κάρτα προφανώς είχε "εξαντληθεί" αφού κάποιο καλόπαιδό από εκεί μέσα την είχε τσιμπήσει (και πιθανώς μαζί με άλλες.. 15). Προφανώς με το πρήξιμο και τα τηλεφωνήματα σου, τους έπρηξες αρκετά ώστε να είπανε κάτι σαν: "δώστε του μία επιτέλους να μας αφήσει ήσυχους!". Τυχερός ήσουν man, καλορίζικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakis1984 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 βασικά δεν τους ζάλισα και πολύ....μόνο κάθε πέντε λεπτά τους έπερνα τηλέφωνο και απαιτούσα να μου στείλουν μια....η παραγγελία της είχε γίνει στις 9 το πρωί την δευτέρα και τους πήρα και τηλέφωνο και μου λένε ότι δρομολογήθηκε να την παραλάβετε,πάρτε μας αύριο μετά τις 9 να σας πω ακριβώς τι ώρα θα παραλάβετε....και αυτό και έκανα...από τις 9 μέχρι τις 11 σήμερα μιλάγαμε στο τηλέφωνο....αρκετό σπάσιμο νεύρων αλλά με μια καλή αγορά στην τελική....μετά από όλα αυτά που άκουσα σήμερα πιστεύω ότι αυτό που λες για τα καλόπαιδα μάλλον ισχύει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIONOR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 μια παρα πολυ καλη προσφορα πιστευω ειναι στο plaisio για το πολυμηχανημα canon mp160 στην τιμη των 55 ευρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green_beret Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 βασικά δεν τους ζάλισα και πολύ....μόνο κάθε πέντε λεπτά τους έπερνα τηλέφωνο και απαιτούσα να μου στείλουν μια....η παραγγελία της είχε γίνει στις 9 το πρωί την δευτέρα και τους πήρα και τηλέφωνο και μου λένε ότι δρομολογήθηκε να την παραλάβετε,πάρτε μας αύριο μετά τις 9 να σας πω ακριβώς τι ώρα θα παραλάβετε....και αυτό και έκανα...από τις 9 μέχρι τις 11 σήμερα μιλάγαμε στο τηλέφωνο....αρκετό σπάσιμο νεύρων αλλά με μια καλή αγορά στην τελική....μετά από όλα αυτά που άκουσα σήμερα πιστεύω ότι αυτό που λες για τα καλόπαιδα μάλλον ισχύει.... Ακου τι θα εγινε. Θα ειχε τελειωσει λογικα απο την αποθηκη και καπου θα ειχε μεινει καποια σε καποιο καταστημα... Αφου τους εσπασες τα νευρα στην τελικη εκαναν τον κοπο να σου φερουν αυτη που υπηρχε στο καταστημα. Με επιφυλαξη παντα σου λεω οτι αυριο μπορει να σε παρουν τηλεφωνο και να σου πουν οτι τελικα δεν υπαρχει η καρτα που θες γιατι αυτο το κομματι που ειχε μεινει ηταν προβληματικο η καμια τετοια πιπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.