kgian Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Για να μην ξεχνιόμαστε ο Γερμανός με κάθε connex δίνει δώρο ή ασύρματο router ή πολυμηχάνημα HP photosmart 4280. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Πόσο κάνει το πακέτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 To φτηνότερο 33Ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mvpgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ελπίζω να μην κάνω λάθος γιατί μόλις την έκανα παραγγελία, αλλά Asus Maximus Extreme στα 95Ε μου φαίνεται εξερετικό deal. Από το U: Asus Maximus Extreme Θα χρεωθώ το κέρδος μου στην αγορά DDR3 αλλά... what the heck! Maximus Extreme! Τους κόβω να ήθελαν να γράψουν 195 αλλά ξεχάσαν ένα κατοστάρικο. Λέτε όντως να μου τη φέρουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Τους κόβω να ήθελαν να γράψουν 195 αλλά ξεχάσαν ένα κατοστάρικο. Λέτε όντως να μου τη φέρουν; Kάτι τέτοιο πιστεύω. Για να δούμε, για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Οντως ψιλοκουλη τιμη για το συγκεκριμενο mobo... Και ενταξει πες, ξεχασαν να βαλουν το "1" πριν το "95", αλλα απο πανω εχει και συννεφακι και καλα δοσης 3χ32ε ... Χμμμ... alexzzz εσενα ποια ειναι η αποψη σου? Α, ναι ξεχασα, απο αυριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 ίσως επειδή αντικαταστάθηκε από την Rampage Extreme? ποιος ξέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Cheap2chip.gr309 Leoforos Venizelou Str. Kallithea, 176 74 Greece Τηλεφωνήστε Δωρεάν: +30 (210) 940 18 50 Ιστοσελίδα: http://www.cheap2chip.gr E-mail: [email protected] θελω να δω ποιος θα παει απο το καταστημα Εκεί κοντά δουλεύω, μπορεί να περάσω καμιά βόλτα αύριο να δω την ταμπέλα :-P περναω συχνα απο εκει οποτε θα περασω μια βολτα...και βλεπουμε οκ περιμένουμε εξελίξεις ειχαμε εξελιξη..?:-D:-D Παντως μετα το πρωτο e-mail επιβαιβεωσης παραγγελιας ουτε φωνη ουτε ακροαση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 ειχαμε εξελιξη..?:-D:-D Παντως μετα το πρωτο e-mail επιβαιβεωσης παραγγελιας ουτε φωνη ουτε ακροαση... Κ εγώ μετά το πρώτο mail.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μου την δίνει το you.gr Πώς και πώς περίμενα κάτι εβδομάδες να βγάλει το LEXMARK X4550 και με το που το έβγαλε εξαφανίσθηκαν σε λεπτά! Μα πόσα βάλανε, μόνο δύο τεμάχια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shade Of Purple Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης στο "You" ASUS P5N-T DELUXE στα 39ε (????) Μάλλον, κάτι πάει στραβά στο site τους, αλλά είναι πειρασμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ξεstockάρουν ίσως? who knows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μόλις την άλλαξαν και την πήγαν 195.... κάποι γκάφα είχαν κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ την βλέπω 245ε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shade Of Purple Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Το έφτιαξαν... Έπρεπε να είχα παραγγείλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.