Unsouled Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Οπά παιδιά τελικά ακυρο με αυτό το θέμα του ΟΤΕ τελικά πλάκα ηταν .Επομένως συνεχιστέ ακάθεκτα να τον κοροιδέυετε και να παίρνετε τις προσφορές...-> Πάντως έδειχνε πολύ πιστικό
markelos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μόνο για σήμερα Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, με κάθε Sony που αγοράζεις παίρνεις δώρο άλλο ένα Sony.
aiantas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μόνο για σήμερα Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, με κάθε Sony που αγοράζεις παίρνεις δώρο άλλο ένα Sony. Περισσότερες πληροφορίες?
koprodogis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως ξερεις και τι εννοουν? Αν παρω ενα φορητο sony θα μου δοσουν αλλον ενα? Επισης ξερεις αν εννοουν το ιδιο προιον θα σου δοσουν δωρο?
markelos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά και γω στο ράδιο το άκουσα... Με την ίδια απορία είμαι. Στη διαφήμιση δε λένε τίποτα άλλο όπως επίσης αν κοιτάξετε και στο site. Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα μπορεί είτε να τους επισκεφτεί ή πιο εύκολα να πάρει ένα τηλέφωνο.
NeuroN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Οπά παιδιά τελικά ακυρο με αυτό το θέμα του ΟΤΕ τελικά πλάκα ηταν .Επομένως συνεχιστέ ακάθεκτα να τον κοροιδέυετε και να παίρνετε τις προσφορές...-> Πωπω μας κοψοχόλιασες
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως ξερεις και τι εννοουν?Αν παρω ενα φορητο sony θα μου δοσουν αλλον ενα? Επισης ξερεις αν εννοουν το ιδιο προιον θα σου δοσουν δωρο? Αλλλη μια παραπλανητικη διαφιμηση !!!! Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι με καθε αγορα Sony σου δινουν αλλο ενα προϊον Sony.Για παραδειγμα με μια tv Sony σου δινουν ενα mp3 Sony. Καλα γραφει το ποντικι eleos οταν το ακουμπαμε στα baner.
markelos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Αλλλη μια παραπλανητικη διαφιμηση !!!! Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι με καθε αγορα Sony σου δινουν αλλο ενα προϊον Sony.Για παραδειγμα με μια tv Sony σου δινουν ενα mp3 Sony. Καλα γραφει το ποντικι eleos οταν το ακουμπαμε στα baner. Ευχαριστούμε για την πληροφορία. Εγώ απλά άκουσα τη διαφήμιση και είπα να ποστάρω μπας και ήταν καμιά ευκαιρία...
parsifal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι ρε παιδιά, ας είμαστε λίγο λογικοί. Περίμενε κανείς ότι αγοράζοντας π.χ. μία πανάκριβη Sony TV θα του έδιναν και μία δώρο; Τί είναι, πίτσες; Έκανε κρα ότι επρόκειτο περί «τρυκ»...
dreaming123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Aς γινόταν το αντίθετο τουλάχιστον με ένα mp3 δώρο μια tv!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Aς γινόταν το αντίθετο τουλάχιστον με ένα mp3 δώρο μια tv!!! Γινεται..Και μετα να ξυπνησεις !!!!
sintalkas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά να ασς ρωτήσω με το θέμα του acer στα 699 ευρώ ξέρετε αν ισχύει και η έκπτωση του 20% για τους φοιτητές γιατί αν ισχύει τότε αξίζει αφού το παίρνω με 580 ευρώ μόνο .Για κοιτάξτε το αν είναι ,ευχαριστώ...
Jofapc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι ρε παιδιά, ας είμαστε λίγο λογικοί. Περίμενε κανείς ότι αγοράζοντας π.χ. μία πανάκριβη Sony TV θα του έδιναν και μία δώρο; Τί είναι, πίτσες; Έκανε κρα ότι επρόκειτο περί «τρυκ»... το θεμα δεν ειναι αν ειμαστε λογικοι η οχι το θεμα ειναι οτι η διαφήμιση ειναι παραπλανητική γιαυτο φαγανε την καταγγελια τους στο κεπκα ---βεβαια σιγα μην γινει τιποτα αλλα μην μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας
Jofapc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι ρε παιδιά, ας είμαστε λίγο λογικοί. Περίμενε κανείς ότι αγοράζοντας π.χ. μία πανάκριβη Sony TV θα του έδιναν και μία δώρο; Τί είναι, πίτσες; Έκανε κρα ότι επρόκειτο περί «τρυκ»... Ρε παιδιά να ασς ρωτήσω με το θέμα του acer στα 699 ευρώ ξέρετε αν ισχύει και η έκπτωση του 20% για τους φοιτητές γιατί αν ισχύει τότε αξίζει αφού το παίρνω με 580 ευρώ μόνο .Για κοιτάξτε το αν είναι ,ευχαριστώ... η εκπτωση για τους φοιτητες ισχυει αλλα δεν ειναι οπως το λες ---αγοραζεις το προιον που θες στην κανονικη του τιμη και μετα στο ταμειο σου δινουν το 20% σε δωροεπιταγη για επομενη αγορα σου.βεβαια παλι καλο ειναι και αυτο.
_spirit_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 η εκπτωση για τους φοιτητες ισχυει αλλα δεν ειναι οπως το λες ---αγοραζεις το προιον που θες στην κανονικη του τιμη και μετα στο ταμειο σου δινουν το 20% σε δωροεπιταγη για επομενη αγορα σου.βεβαια παλι καλο ειναι και αυτο. Σε ποιο κατάστημα υπάρχει η προσφορά της δωροεπιταγής για το 20%; Υσχυεί με επίδειξη πάσου ή είναι για πρωτοετείς και μόνο; Είναι μόνο για λαπτοπ ή και άλλα είδη πληροφορικής; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.