Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πελατης ροφανώς ξεχάσατε ότι δεν έχει μόνο υποχρεώσεις όταν πληρώνει αλλά και ίσα δικαιώματα...τι λετε τώρα?

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο πελατης ροφανώς ξεχάσατε ότι δεν έχει μόνο υποχρεώσεις όταν πληρώνει αλλά και ίσα δικαιώματα...τι λετε τώρα?

Δεν χρίζει απάντησης η άσχετη π@π@ριά που έγραψες πάλι...

εγω παντως δεν καταλαβα τι θες να πεις και που αναφερεσαι?

Γιατί κατάλαβε αυτός που το έγραψε? :-D

Δημοσ.

Άλλη μία πατάτα των Carrefour. Έχουν την καταπληκτική προσφορά ενός HP 550 με 399Ε, μόνο αυτή την Πέμπτη και Παρασκευή. Από Σαββάτο και μετά μπορούμε να τον βρούμε στο skroutz.gr στην ίδια τιμή!

Αχ, αυτό το marketing

Δημοσ.

[offtopic]

Τα ποστ του 21century είναι ένας τρόπος συλλογής στατιστικών για το Insomnia. Ο ίδιος ο 21century είναι ένα bot που κάνει ένα (ακατανόητο συνήθως) ποστ σε κάθε θέμα, έτσι ώστε ο αριθμός των ποστ του να είναι ίσος με τον αριθμό των θεμάτων στη βάση του Insomnia.

:-D

[/offtopic]

Δημοσ.
Για το ίδιο πρέπει να μιλάμε.

Από τα λίγα που πρόλαβα ήταν ένας με 17" στα 700Ε και ο άλλος με 15" στα 500Ε.

Βασικά με ενδιαφέρει αυτός με τα 500Ε, που μάλλον είναι Hp ή Siemens. Μήπως είδες κάτι;

an λες για τον pi 2550 -202 τελος απο καρφ αλλα θεσσαλονικη τον εχει τουλαχιστον το zero1 σ αυτη τη τιμη...επισης ο κοτσο εχει 32"toshiba true hd sta 649!!!505 dg νομιζω ειναι το μοντελο με καποια αλλα γραμματα στην αρχη...
Δημοσ.

η λεξη ποτε ειναι η ιδανικη μαλλον για ενα καταστημα φαντασμα.

Οχι στοιχεια επικοινωνιας δεν εχει αλλα γενικα δεν εχει τπτ σαν καταστημα.Ποιοι ειναι, που ειναι και τα σχετικα δεν υπαρχει τπτ.

Κριμα και θα ηταν να το πω ευκαιρια? κλεψιμο εκκλησιας????

Τουλαχιστον εσεις που μπηκατε στον κοπο να κανετε την παραγγελια περα απο ενα mail σας εστειλαν τπτ αλλο?

Δημοσ.
η λεξη ποτε ειναι η ιδανικη μαλλον για ενα καταστημα φαντασμα.

Οχι στοιχεια επικοινωνιας δεν εχει αλλα γενικα δεν εχει τπτ σαν καταστημα.Ποιοι ειναι, που ειναι και τα σχετικα δεν υπαρχει τπτ.

Κριμα και θα ηταν να το πω ευκαιρια? κλεψιμο εκκλησιας????

Τουλαχιστον εσεις που μπηκατε στον κοπο να κανετε την παραγγελια περα απο ενα mail σας εστειλαν τπτ αλλο?

Τσιμπησα και εγω τρια κουτακια...

Ε-μαιλ μεχρι στιγμης μονο...

Δημοσ.

Γυφτο, ε γυφτο :-D:lol::lol::P

καλα μονο 3?? τι να πω ρε παιδι μου, παρε εκει και συ καμια 10αρια να εχεις να γουσταρεις

Με τα τρια τι να κανεις?? Ουτε ενα εμποριο της προκοπης δε κανεις.

Οπως εισαι χτυπα αλλα 7, μη σου πω 8 να την μπεις στους αλλους που παιρνουν απο 10

Δημοσ.

είμαι περίεργος αν θα τα στείλουν.. πιο πολύ στην πλάκα θα το πάρουν!

Αλλά για να μην έχει ούτε τηλέφωνο μου φαίνεται ύποπτο! !

Δημοσ.

παιδια δεν ξερω τι συμβαινει αλλα το site αυτο πολυ υποπτο μου φαινεται και σας το εξηγω αμεσως.

εχω ενα προγραμματaκι το NeoTrace.

σ`αυτο το προγραμμα οταν βαλεις καποια ηλεκτρονικη διευθυνση σου βγαζει τον τοπο απο τον οποιο προερχεται η συγκεκριμενη διευθυνση.

εβαλα την ηλεκτρονικη διευθυνση `` http://www.cheap2chip.gr/index.php?target=products&product_id=1`` και ξερετε απο που μου βγαζει πως προερχεται?

απο την πολη``LONDON`` του Καναδα στα συνορα με την Αμερικη .

Ημουν ετοιμος να κανω παραγγελια αλλα μετα απο αυτο καλυτερα μακρια.

ακουω γνωμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...