Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κοιτα αν ειναι σοβαρο καταστημα θα στα δοσει με 1 ευρω, φανταζομαι παραλαβη απο το καταστημα!!!!

Παλια με παρομοια περιπτωση με το You.gr με ενα ρουτερ μου το δοσανε σε εξεφτελιστικη τιμη.

Αν τα παρεις κανε το καλο και πουλα τα αλλα μην μας γδαρεις

Δημοσ.
Μολις παρηγγειλα και εγω αλλα 10...περιμενω να δω τι θα μου πουν στο τηλεφωνο...

χαχαχα! Να μας ενημερώσεις αμέσως! Και αν στα στείλουν καβάτζοσε κανένα και για μένα...

Δημοσ.

παραλαβη απο το καταστημα αν γινει ομως?

Πας δινεις εκει 1 ευρω και λες μισο να φερω το αμαξι να φορτωσω και σκας μυτη με ενα σμαρτακι!!!! χα χα χα

περα απο την πλακα κατι τετοια λαθη μπορει να τους στοιχισουν πολυ

Δημοσ.

Υποσύνολο: ?1,00

Κόστος Αποστολής: ?0,00 cid:csimg0.gif

Συνολικό Κόστος: ?1,00

Για να μην τρελαθούμε, θα μου τα φέρουν και σπίτι. (θα μπουν και μέσα με τη μεταφορά)

"koprodogis" το ένα δικό σου δώρο φίλε... το αξίζεις νομίζω.

Δημοσ.

Πρέπει να είναι δοκιμαστική έκδοση του καταστήματος, από ότι είδα δεν έχει τπτ, λογικά ακόμη να λειτουργήσει επίσημα.

Δημοσ.

Η νεκροψία θα το δείξει...

Ασ πρόσεχαν, δεν παίζουν με τέτοια πράγματα.

Αν ήταν δοκιμαστικό δε θα δεχόταν την παραγγελία νομίζω ούτε θα μου έστελναν το τιμολόγιο με email...

Δημοσ.

Ακομα παντως δεν εχουν αλλαξει τιμη στο site, φιλανθρωπικο ιδρυμα το εχουν κανει?

Πω ωπ μεχρι τωρα 20 κουτακια πες και κανας μουλοχτος που το εκανε και δεν το ειπε, μαλλον θα σας παρουν να σας πουν μη καλοι μας κυριοι, καντε ακυρωση παραγγελιας, δεν ειναι για χορταση .

Παντως μια οθονη βρηκα να εχουν καταχωρημενη και αυτο το κουτι.

Χαθηκε ο κοσμος να εχουν την οθονη 20 λεπτα για να κανω το σπιτι μου πολυκαταστημα.

Περιμενουμε νεα παιδες

Οσο για σενα aiantas προσεχε τι λες, σε παιδια, σ κ υ λ ι α και χαζο μην ταξεις !!!!

Δημοσ.

Έχει προλάβει κάποιος να δει τα χαρακτηριστικά από τους φορητούς που προσφέρουν τα Carrefour αυτή την εβδομάδα στην τηλεοπτική διαφήμηση;

Δημοσ.

Χα χα χα, εννοείται πως αν, λέω αν τα πάρω, το ένα είναι δικό σου.

(Μάλλον δεν περιλαμβάνουν τροφοδοτικό, κρίμα...)

Δημοσ.
Έχει προλάβει κάποιος να δει τα χαρακτηριστικά από τους φορητούς που προσφέρουν τα Carrefour αυτή την εβδομάδα στην τηλεοπτική διαφήμηση;

για διαφημιση δε ξερω,παντως απο κει που περασα ειχε 1 acer

στα 699με 17" core 2 duo 2.2 kai 9500μ sta 512 και μου κανε εντυπωση...

τ αρχικα νο του μοντελου ηταν 7720 νομιζω..α ειχε και 3 giga μνημη..

Δημοσ.

Για το ίδιο πρέπει να μιλάμε.

Από τα λίγα που πρόλαβα ήταν ένας με 17" στα 700Ε και ο άλλος με 15" στα 500Ε.

Βασικά με ενδιαφέρει αυτός με τα 500Ε, που μάλλον είναι Hp ή Siemens. Μήπως είδες κάτι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...