Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 το link δεν είναι σωστό άσε που και ακόμα να το παραγγείλεις δεν πρόκεται να στο πουλήσουν με 10 λεπτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 OΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΟΤΕ .ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΙ. Τώρα τι γίνεται ρε κοπροντόγκη με είχες διαβέβαιωσει πως με ένα όνομα και ένα κινήτο δεν θα κάνουν τίποτα αλλά από ότι φαίνεται πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει το ίδιο και μας κύνηγανε.Εσύ λες να με πάνε στα δικαστήρια μόνο και μόνο για έναν εκτυπώτη και το πάκετακι με την κάμερα .Κάλα δεν έχουν τσίπα πάνω τους ?Πάντως ένα είναι το σίγουρο τον είχαμε υποτιμήσει τον Ο.Τ.Ε. και τους Γερμανούς ,ας το ελπίζουμε πως είναι μόνο λόγια του αέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μάλλον από λάθος καταχώρηση υπάρχει ένα κουτί υπολόγιστή με 10 λεπτά .Κοιτάξτε το γρήγορα πριν το αλλάξουν.. Το ξέρω βρε για πλάκα το έβαλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραιες πλακες....Εμενα μου εβαλαν στο ονομα μου αγνωστοι τα πακετα απο τον τηλεφωνικο καταλογο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 rofl τελείως owned κατάσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια ξερετε καμια καλη προσφορα σε τσιγαρα, γιατι θα με πανε μεσα πολυ καιρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια ξερετε καμια καλη προσφορα σε τσιγαρα, γιατι θα με πανε μεσα πολυ καιρο... Έγραψες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 ασφαλώς...μάρκα Τρακαστράτος...τιμή ανεκτίμητη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Αφηστε ειμαι απο κρητη, θα παρω απο εδω δικης μας παραγωγης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Όντως γράψατε αλλά εγώ δεν το έβαλα για πλάκα ,όντως με πήρανε και μου τα είπαν αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Όντως γράψατε αλλά εγώ δεν το έβαλα για πλάκα ,όντως με πήρανε και μου τα είπαν αυτά. Ναι και η γη ειναι επιπεδη. Στον τηλεφωνικο καταλογο τα βρηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Όντως γράψατε αλλά εγώ δεν το έβαλα για πλάκα ,όντως με πήρανε και μου τα είπαν αυτά. Αφού πιαστήκαν κορόιδα ας πρόσεχαν. Τόσα χρόνια που κλέβουν αυτοί, δεν τους πήγε κανείς στα δικαστήρια, τώρα που έβγαλαν αυτοί προσφορά για να τους κλέβουν κάποιοι (που σιγά την κλοπή, μαγκιά λέγεται) απειλούν κιόλας. Παίξτε το Κινέζοι και πείτε ότι δεν αγοράσατε ποτέ κάτι τέτοιο και δεν έχετε ιδέα. Εξάλλου, μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unsouled Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Αφού πιαστήκαν κορόιδα ας πρόσεχαν. Τόσα χρόνια που κλέβουν αυτοί, δεν τους πήγε κανείς στα δικαστήρια, τώρα που έβγαλαν αυτοί προσφορά για να τους κλέβουν κάποιοι (που σιγά την κλοπή, μαγκιά λέγεται) απειλούν κιόλας. Παίξτε το Κινέζοι και πείτε ότι δεν αγοράσατε ποτέ κάτι τέτοιο και δεν έχετε ιδέα. Εξάλλου, μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται... Πέστα φίλε που πήγαν να μας την βγούν κιώλας μας έχουν κατακλέψει του κόσμου τα λεφτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avraam5 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Το ξέρω βρε για πλάκα το έβαλα... για πλακα το εβαλες εσυ για πλακα το βαζω και εγω. http://www.cheap2chip.gr/index.php?target=products&product_id=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Χα χα, για πες τι σου ειπαν για τα conn-x? αληθεια απο τον οτε ειπαν οτι παιρνουν τηλ? Πολυ περιεργο μου ακουγετε, θα παεριμενω να με παρουν και μενα αν ειναι, σε κανα κινητο πηραν ή σταθερο? Και τι θα μας κανουν δλδ? Θααααααααα το ενεργοποιησουμε αργοτερα, ποτε? οταν κανει ξαστερια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.