ata1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Παιδιά θέλω να πάρω ένα conn-x και διαλέγω δώρα, η L16 αξίζει? Δεν έχω βρεί κανένα review. Αν την πήρε κάποιος ας πεί λίγο πως τα πάει σε θέμα ταχύτητας λήψης (lag+focus) και αυτό το panorama assist πως δουλεύει. Όχι τπτ άλλο δώρο αλλά μου την σπάνε απίστευτα οι αργές μηχανές, ούτε σαν δώρο δεν τις θέλω
underdawg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δεν ισχυει πλεον η προσφορα..μολισ πηρα τηλ. μεχρι 31/7 ηταν..
koprodogis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 γκουχ γκουχ.... εχω παρει ηδη 4 καμερες με ονοματα όπως Τιμολεων Ντριζος, κωστας σπυροπουλος ,χρηστος γιαννοπουλος (μεχρι και μαρια βλαχου -τους ειπα ειναι για την κοπελα μου....) οσο για τα τηλεφωνα.... οτι μου ρθει εκεινη τη στιγμη ...αρκει να ξεκιναει απο 210χχχχχχ ....δεν με χαλαει καθολου που "κλεβω " την Deutche Telecoms.... αυτοι τοσο καιρο μας εκλεβαν.... για να μη μιλησω για τους φιλους μου που κανουν το ιδιο.... Παρακαλω να μπαναριστει ο κυριος και οι φιλοι του :devil: Δε φτανουν για ολους οι μηχανες Οσον αναφορα τη μηχανη απο ποιοτητα κατασκευης να πω την αληθεια δειχνει φθηνη, πολυ πλαστικο και η οθονη σχετικα μετρια(σε σχεση με οσες αλλες εχω δουλεψει σαν απλος χρηστης.) ο φακος ομως ειναι πολυ καλος και η αποκριση αρκετα καλη, για το panorama assist δεν το εχω δοκιμασει ακομα ειναι η αληθεια. Αργη δεν την λεω με τπτ. Οσον αναφορα για την προσφορα εγω πηρα μια στις 1/8 οποτε ισως εχουν μεινει σε μαγαζια κομματια.
alkis13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 @ata1983 αν διαβαζες το topic πιο πριν θα δεις οτι ειχα κανει review και ελεγα τα παντα.Μια χαρα ειναι η καμερα, αλλα οπως φαινεται δεν υπαρχει πια...Παιδια τι προσφορα θα εχει τωρα το multirama-πλαισιο???
koprodogis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Να επιβεβαιωσω οτι στην Βεροια τέλος η πτοσφορα απο multirama και δεν εχει τρεξει ακομα η νεα προσφορα
21century Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Το τελευτάιο 10ήμερο θα γίνουν κι άλλες προσφορές για να διώξουν ότι περισσεύει..και μετά τις εκτπώσεις βλέπουομε..
history Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Σχετικά με την προσφορά με το conn-x, αν θυμάμαι καλά, στο παρελθόν έχουν δώσει πολυμηχάνημα και φωτογραφική μηχανή τα multirama, ενώ το πλαίσιο web camera και ηχεία..Μπορεί και να κάνω λάθος...Αν δεχτούμε ότι θα υπάρχει συνέχεια στις προσφορές, τι υποθέτετε ότι μπορεί να βάλουν, με δεδομένο ότι το δώρο είναι συνήθως αξίας 90-100 ευρώ;
alkis13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μακαρι να βγαλουν σκληρο.Αλλα δεν τους βλεπω να μενουν πολυ.Στο multirama-γερμανο οι προσφορες ηταν μεχρι 31/7/8 οποτε τωρα περιμενουμε....
NeuroN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ναι ρε σκληρό θέλω και γω τώρα αντε έχουν ποοολύ καιρό να βάλουν. Το πακετο απο την ημερομηνια της αγορας αν δεν ενεργοποιηθει μεσα σε 10 μερες ληγει-παπαλα-τελος- και ετσι δεν εχεις δυνατοτητα να μπεις στο internet. Ένας υπάλληλος Γερμανού μου είπε οτι μπορείς να το ενεργοποιήσεις όποτε θες. Βέβαια δε λέω οτι ξέρει στα σίγουρα Μόλις τσίμπισα την τελευταία καμερούλα μουαχαχ η προσφορά και η κάμερα
alkis13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 To you,gr βγαζει καθημερινα καλες προσφορες.Το πληκτρολογιο που εχει τωρα ειναι must buy με τετοια τιμη!
furious99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Σχετικά με την προσφορά με το conn-x, αν θυμάμαι καλά, στο παρελθόν έχουν δώσει πολυμηχάνημα και φωτογραφική μηχανή τα multirama, ενώ το πλαίσιο web camera και ηχεία..Μπορεί και να κάνω λάθος...Αν δεχτούμε ότι θα υπάρχει συνέχεια στις προσφορές, τι υποθέτετε ότι μπορεί να βάλουν, με δεδομένο ότι το δώρο είναι συνήθως αξίας 90-100 ευρώ; Τη μάνα τους... για να πάρεις σύνδεση
bpp.igna Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 αυτή η κορνιζούλα είναι σε πολύ καλή τιμή: http://www.multirama.gr/multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=DigitalFrames&cp_id=143622 η τιμή θα ταίριαζε μάλλον στη μικρή της αδελφή (SPF-83H) έχει πολύ καλή ανάλυση 800χ600 και καλή εικόνα. Aς λέει το site μόνο για mpeg1 & 2, στο νέο firmware υποστηρίζει άψογα mpeg4. Έπαιξε 2ωρο DivX 5 (572x312 23.98fps 811Kbps, MP3 48KHz stereo 112Kbps) (χωρίς υπότιτλους ). Εσωτερική flash 64 MB, δέχεται SD έως 4GB (όχι όμως SD-HC). WI-FI σχετικά εύχρηστο, κακός είναι μόνο ο ήχος (μονοκάναλος, χαμηλής έντασης αλλά υποστηρίζει ακουστικά). Τη λειτουργία μινι-μόνιτορ δεν την χρησιμοποίησα (είναι μόνο για WinXP).
mindscape Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Στο φρέσκο φυλλάδιο στο Πλαίσιο με τις προσφορές (Αύγοστους 2008, Β' Εκδοση), βλέπω μια τιμή με έκπτωση στα 1.099 ευρώ για τον Sony Vaio AR61M. Επειδη τα μαζεύω τα φυλλάδια τους σε εκείνο του Ιούλη το εν λόγω μηχάνημα έκανε 1.399. Ξέρω ότι δεν έχει και τις καλύτερες συστάσεις από users αλλά από specs για Vaio στην τιμή αυτή, νομίζω ότι είναι στα όρια του τυπογραφικού λάθους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.