@topos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Το έβαλα χτες(το Silvercrest) και καθώς διάβαζα το manual διαπίστωσα πως εκτός από το USB, την SD και το Bluetooth(το οποίο παρεεμπιπτόντως δουλεύει άψογα), το μηχάνημα κάνει αντιγραφή από Mp3 CD στο USB/SD καθώς επίσης ΚΑΙ μετατροπή Audio CD σε mp3/wma και αντιγραφή τους στο USB/SD!!! Καλοδουλευτο αδερφε Σαν ποιοτητα ηχου τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Members Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Χθες στο MediaMarkt ΧΧΧL…Μια ολόκληρη παλέτα! 1TB Maxtor external sata (ένας δίσκος μέσα … όχι δύο) 111 ευρώ! Μοναδική τιμή! Την Παρασκευή πήγε ένας φίλος και πήρε 3 (ο ένας για μένα! ) - από ότι μου είπε, είχε ακόμη αρκετούς. Βέβαια, από χθες είμαι εκτός Αθηνών και δεν πρόλαβα να τον πάρω για να πω εντυπώσεις, πάντως η προσφορά ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Για Ηράκλειο τίποτα πάλι.Την επαρχία μου μέσα.Anyway,εχει παει κανεις προσφατα σε αλυσιδες (πλαισιο etc) και εχει δει τιποτα καλο?Με τα connex τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 με τα conn-x παιζει σαν καλυτερη προσφορα η φωτογραφικη Nikon l16 που δινουν τα multirama Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Καλοδουλευτο αδερφε Σαν ποιοτητα ηχου τι λεει? Η αλήθεια είναι ότι τα ηχεία που έχω δεν είναι και τα καλύτερα της αγοράς, αλλά έχω την εντύπωση ότι βγάζει λίγα περισσότερα πρίμα από ό,τι θα έπρεπε Μάλλον πρέπει να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με την ρύθμισή του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 με τα conn-x παιζει σαν καλυτερη προσφορα η φωτογραφικη Nikon l16 που δινουν τα multirama Πήγα να την πάρω στα Multirama Ξάνθης και μου είπαν πως κάνουν την αίτηση επι τόπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Αυτα δεν ισχυουν στο Ηρακλειο.Πες τους οτι πολυ απλα εχεις αλλη εταιρια και περιμενεις την διακοπη.Αν σου πουν παλι μαλακιες εχεις 2 επιλογες ή να πας στον υπευθυνο ή να τους πεις οτι θα πας σε αλλο μαγαζι(αν εχει πλαισιο εκει περα μια χαρα θατην φανε). Και να τον ξερει αυτον τον τροπο ο υπαλληλος δεν γινεται να κανει τιποτα.Απολυτως τιποτα.:cool: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Πήγα να την πάρω στα Multirama Ξάνθης και μου είπαν πως κάνουν την αίτηση επι τόπου... Aυτο το καταστημα αν θυμαμαι καλα σε εχει ταλαιπωρησει πολυ. Η αληθεια ειναι οτι σαλονικα στο πρωτο που πηγα δε το δωσαν αλλα στα αλλα 2 καταστηματα μου το διναν. Νομιζω η καλυτερη τακτικη ειναι να πας παλι και να τους πεις οτι επικοινωνησες με το 134 και με τα κετρικα τους και σου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα, μολις παν να σου πουν τα ιδια πες περιμενω να παρετε και εσεις τηλεφωνο εδω μπροστα μου αν εχετε αμφιβολια. Το 134 σιγουρα θα τους πει Οκ, οσο απο τα κετρικα τους 50-50. Γιατι εχουν στραβωσει τοσο εκει στην ξανθη??Σαλονικα με ενα παλικαρι πωλητη μιλησα χυμα για μαϊμου στοιχεια και μου λεει το κανουν πολλοι (ηθελα να ηξερα ποιος αλητης το ξεκινησε, αυτο με τα ψευτικα στοιχεια:devil:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeuroN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Νομιζω η καλυτερη τακτικη ειναι να πας παλι και να τους πεις οτι επικοινωνησες με το 134 και με τα κετρικα τους και σου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα, μολις παν να σου πουν τα ιδια πες περιμενω να παρετε και εσεις τηλεφωνο εδω μπροστα μου αν εχετε αμφιβολια. Δεν είναι έτσι. Τι να πας να τους πείσεις να αλλάξουν την πολιτική του καταστήματος? Στον Γερμανό της Ξάνθης έκανα αυτό που λέμε. Όντως απο το 134 στο επιτρέπουν αυτό και η κοπέλα εκει μου έδωσε ένα νούμερο του οτε να πάρω για να το επιβεβαιώσω. Αλλα τελικά αφού ήρθε και μια άλλη κοπέλα μου είπε με λίγα λόγια οτι αυτοί(ο Γερμανός) παίρνουν τα λεφτά τους όταν σου κάνουν οι ίδιοι την ενεργοποίηση και δε το έδινε με τπτ το πακετο. Αν και φαινόταν σίγουρη γι αυτό που έλεγε εγώ παλι δεν είμαι για το αν ισχύει γιατι απο άλλο υποκατάστημα γερμανού στη Σάμο το πήρα μια χαρα. Το σίγουρο είναι οτι ένας απο τους δυο πωλητές δε ξέρει την τύφλα του. Τέσπα αν είναι ετσι όσο κ να τους παρακαλάς δε θα στο δώσουν το κουτι φυσικά. Πρέπει όμως να τους ρωτήσεις μπας και κάνουν λάθος αυτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 (ηθελα να ηξερα ποιος αλητης το ξεκινησε, αυτο με τα ψευτικα στοιχεια:devil:) γκουχ γκουχ.... εχω παρει ηδη 4 καμερες με ονοματα όπως Τιμολεων Ντριζος, κωστας σπυροπουλος ,χρηστος γιαννοπουλος (μεχρι και μαρια βλαχου -τους ειπα ειναι για την κοπελα μου....) οσο για τα τηλεφωνα.... οτι μου ρθει εκεινη τη στιγμη ...αρκει να ξεκιναει απο 210χχχχχχ ....δεν με χαλαει καθολου που "κλεβω " την Deutche Telecoms.... αυτοι τοσο καιρο μας εκλεβαν.... για να μη μιλησω για τους φιλους μου που κανουν το ιδιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Με αυτες τα δωρα ομως τα γερμανα εχουν κερδισει πολυ κοσμο για τις φτωχες υπηρεσιες τους.:shifty: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaplin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 για να καταλαβω, πας στα multirama, δηλωνεις ενδιαφερον για το conn-x , δινεις ψευτικα στοιχεια, και σου δινουν το δωρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Και τα δικα σου στοιχεια να βαλεις δεν εχεις προβλημα.Το πακετο απο την ημερομηνια της αγορας αν δεν ενεργοποιηθει μεσα σε 10 μερες ληγει-παπαλα-τελος- και ετσι δεν εχεις δυνατοτητα να μπεις στο internet.Αλλα βεβαια εσυ εχεις τσακωσει το δωρακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaplin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 φυσικα δινωντας τα 33ε (?) . συμφερει βεβαια, η καμερα εχει 100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Και βεβαια τα δινεις....Αλλιως ολοι θα τρεχαν να παρουν δωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.