Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Tις ξέρω είναι παμπάλαιο στοκ ,τα είχανε και σε προσφορά στο carrefour καβάλας στα εγκαίνια του και είχα πάρει ένα αλλά την επόμενη μέρα έφερε κάτι philips 1440 νομίζω πάλι με 10 ευρώ και τα αλλάξα ,να φαναταστείτε είναι τόσο παλιά που τα έχει από τότε που ήταν CONTINENT μιλάμε για τηλέφωνα δεκαετίας .Αν δεν κάνω λάθος το 1999 κυκλοφορήσαν ,δεν αξίζουν....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ψαχνωντας κατι επεσα πανω σε αυτην την προσφορα φορητου.

DV9541EV με 549 ευρω ειναι σχεδον τζαμπα για 17αρι, παλιο σχετικα μοντελακι αλλα με εξαιρεση την λιγη μνημη κατα τα αλλα ειναι μπομπα για τα λεφτα του

ψαχνωντας κατι επεσα πανω σε αυτην την προσφορα φορητου.

DV9541EV με 549 ευρω ειναι σχεδον τζαμπα για 17αρι, παλιο σχετικα μοντελακι αλλα με εξαιρεση την λιγη μνημη κατα τα αλλα ειναι μπομπα για τα λεφτα του

Μονο η 17αρα αξιζει για την τιμη του, τα υπολοιπα ειναι μετρια, αν και για καποιων που θα βαλει xp sp3 και θα παιζει internet, κτλ θα ειναι μια χαρα.

PS.Μα καλα μονο το καρφουρ Μακεδονιας βγαζει προσφορες καλες????Παιδια κανενα dvd player οικονομκο παιζει?

Tις ξέρω είναι παμπάλαιο στοκ ,τα είχανε και σε προσφορά στο carrefour καβάλας στα εγκαίνια του και είχα πάρει ένα αλλά την επόμενη μέρα έφερε κάτι philips 1440 νομίζω πάλι με 10 ευρώ και τα αλλάξα ,να φαναταστείτε είναι τόσο παλιά που τα έχει από τότε που ήταν CONTINENT μιλάμε για τηλέφωνα δεκαετίας .Αν δεν κάνω λάθος το 1999 κυκλοφορήσαν ,δεν αξίζουν....

Για τα συγκεκριμένα ασύρματα, επειδή είχα ένα για χρόνια, ήτανε το καλύτερο ασύρματο που είχα αγοράσει, από άποψη ποιότητας κατασκευής, οθόνης, μνήμες κλπ. Κανένα τηλέφωνο από τα επόμενα που είχα πάρει δεν το έφτασε σε ποιότητα. Έβγαζε και έκδοση με αναγνώριση κλήσης.

Silvercrest Radio/CD/MP3 Player για το αυτοκίνητο με δυνατότητα Bluetooth pairing με κινητό και ανοιχτή συνομιλία.

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20080731.p.radiofonoavtokinitou

Πήρα ένα σήμερα, αύριο θα το βάλω. 90 ευρώ καλή τιμούλα πιστεύω. 3 χρόνια εγγύηση με την απόδειξη αγοράς.

(Ελπίζω να μην θεωρείται offtopic, δεν φαίνεται να είναι αυστηρά για PC το topic...)

Όντως πολύ καλή προσφορά. Τσίμπησα κι εγώ ένα μέσω Αθηνών μιας και στη Θεσσαλονίκη που πήγα μου δεν το βρήκα και μου είπαν ότι δεν τους ήρθε καν.

Παιδια παιζει και αυτο:blaupunkt melbourne sd27 για οποιον ενδιαφερετε για bluetooth συνδεση.

Μειονεκτημα (η πλεονεκτημα) το οτι δεν εχει μηχανισμο cd -παιζει Mp3 απο sd καρτες.

Υποθετω ποιοτικοτερο απο το silvercrest και 10ευρω φθηνοτερο.

Παιδια παιζει και αυτο:blaupunkt melbourne sd27 για οποιον ενδιαφερετε για bluetooth συνδεση.

Μειονεκτημα (η πλεονεκτημα) το οτι δεν εχει μηχανισμο cd -παιζει Mp3 απο sd καρτες.

Υποθετω ποιοτικοτερο απο το silvercrest και 10ευρω φθηνοτερο.

Για την ιστορία και το Silvercrest έχει υποδοχή SD. Τώρα αν είναι ποιοτικότερο δεν ξέρω αλλά είναι 3 ευρώ φθηνότερο αν βάλεις τα μεταφορικά και όχι 10. Επίσης το Silvercrest έχει ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση η οποία απ' ότι έχω ακούσει είναι άψογη από μεριάς Lidl.

Δεν προσπαθώ να πουλήσω το Silvercrest, απλά σημειώνω/διορθώνω τις διαφορές. Είναι και πιο όμορφο :-)

Το έβαλα χτες(το Silvercrest) και καθώς διάβαζα το manual διαπίστωσα πως εκτός από το USB, την SD και το Bluetooth(το οποίο παρεεμπιπτόντως δουλεύει άψογα), το μηχάνημα κάνει αντιγραφή από Mp3 CD στο USB/SD καθώς επίσης ΚΑΙ μετατροπή Audio CD σε mp3/wma και αντιγραφή τους στο USB/SD!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...