Tzimmys Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Χτύπησα κι εγω μια L16 σήμερα.Για τα λεφτά της και όποιον θέλει μια καλούτσικη ψηφιακή για τις διακοπές του μια χαρά είναι. Αντε σιγά σιγά πρέπει να αρχίσω να ξεστοκάρω και με τα baudtech που μου πιάνουν χώρο στη ντουλάπα. ΧΑΧΑΧΑ Άστα να πάνε. Και εγώ έχω μαζέψει κάμποσα τώρα.
@topos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 νασας κανω μια ερωτηση σχετικα: Να πω ότι τη πήρα και εγώ σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσιάστηκα, αλλά με 33 ευρώ φωτογραφική δε πέρνεις ούτε για πλάκα. Και αύριο είμαι για πολυμηχάνημα από Γερμανό. Δεν σου κανουν την ενεργοποιηση στο καταστημα? Η σου ζητανε απλα ενα αριθμο(και τους δινεις ασχετο...) ? Ευχαρηστω εκ των πρωτερων...
kinezos69 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Χτύπησα κι εγω μια L16 σήμερα.Για τα λεφτά της και όποιον θέλει μια καλούτσικη ψηφιακή για τις διακοπές του μια χαρά είναι. Αντε σιγά σιγά πρέπει να αρχίσω να ξεστοκάρω και με τα baudtech που μου πιάνουν χώρο στη ντουλάπα. αυτά τα baudtek που δίνει το conn-x είναι ασύρματα? και αν είναι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε άλλη σύνδεση πχ. forthnet?
koprodogis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Αν και στο πρωτο καταστημα που πηγα μου ανεφεραν οτι δε γινεται να το παρω και να την κανω γιατι μας πηραν χαμπαρι και οτι πρεπει εντος 3 ημερων να στειλω τα χαρτια δε μου διευκρινησαν πως θα με πιασουν αν το παρω και φυγω. Στο δευτερο που πηγα δεν υπηρχε τετοιο προβλημα, δινεις οτι στοιχεια θες οπως παλια με το πολυμηχανημα αν το παραπακολουθουσες @topos. Αυτο το μοντεμ-ρουτερ ειναι ενσυρματο αλλα αν θες δινει ακομα 35 ευρω και παιρνεις με ασυρματο εξοπλοισμο kinezos69. Φυσικα και μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και αλλου( δεν ξερω αν υποστηριζουν 24αρες ομως).Αν θα σε ενδιεφερε για να τσιμπησεις και το μοντεμ ρουτερ δες λιγα ποστ πιο πανω για προσφορα σε ρουτερ που βρηκα στα καρφουρ.
kinezos69 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-080723.html δίνει το level1 3460A wireless με 36 ευρώ. τι λέει? είναι καλό?
Acid-Burn Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 πείτε καμμιά γνώμη για το levelone γιατί ψήνομαι πολύ να το πάρω...
koprodogis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 δεν ειναι και κατι αξιολογο χωρις ομως να ειναι και μαπα.Ας πουμε για τα λεφτα του ειναι καλο. Βασικο μειωνεκτημα για μενα οτι δεν δειχνει στατιστηκα γραμμης. Και αμα εχετε σαν εμενα καμια 1024 ποιος νοιαζεται αλλα αμα το πατε σε 24αρα θεωρω καλο να τα βλεπατε. Θα γινω πριχτης αλλα αν εχετε δυνατοτητα να πατε σε καποιο καρφουρ παρτε καλυτερα ενα dlink G624T ή G684T με 29 ευρω
kinezos69 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 δεν ειναι και κατι αξιολογο χωρις ομως να ειναι και μαπα.Ας πουμε για τα λεφτα του ειναι καλο.Βασικο μειωνεκτημα για μενα οτι δεν δειχνει στατιστηκα γραμμης. Και αμα εχετε σαν εμενα καμια 1024 ποιος νοιαζεται αλλα αμα το πατε σε 24αρα θεωρω καλο να τα βλεπατε. Θα γινω πριχτης αλλα αν εχετε δυνατοτητα να πατε σε καποιο καρφουρ παρτε καλυτερα ενα dlink G624T ή G684T με 29 ευρω υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα τα dlink στο καρφουρ?
koprodogis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 εγω τα ειδα την παρασκευη και τα ειχαν ψιλοχωμενα στο καρφουρ Μακεδονια (Θεσσαλονικη). Πιστευω θα εχει ακομα, απορω γιατι ασχολουνται με αυτα στα καρφουρ αφου δεν τα πουλανε. Και με τηλεφωνο μπορεις να μαθεις παντως, αν ενδιαφερεσαι ειδικα για το G684T που ειναι isdn πανε απο κει και σιγουρα θα βρεις.
ppetr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 offtopic: Στην ανακύκλωση εννοείς, ε;; Ναι, αλλά η ουσία είναι ότι δε χρησιμοποιήθηκαν ποτέ.
@topos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 δίνει το level1 3460A wireless με 36 ευρώ.τι λέει? είναι καλό? Aναμεσα σε αυτο κ στο ασυρματο philips που δινει ο ΟΤΕ (το δινουν με εκπτωση απο 70 σε 30ευρω) τι θα ηταν προτιμοτερο?
kinezos69 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Aναμεσα σε αυτο κ στο ασυρματο philips που δινει ο ΟΤΕ (το δινουν με εκπτωση απο 70 σε 30ευρω) τι θα ηταν προτιμοτερο? που το είδες και για ποιό philips μιλάμε?
alkis13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Παιδια ο σκληρουλης τι λεει???? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303937
AKISHELLAS1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=32731
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.