Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 δεν τους έριξε το eshop λόγω προσφοράς...αλλά επειδή τους έριξε η Intel, σύντομα θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μαγαζιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 θα σου πω απο δευτερα...θα ρωτησω και για σενα...πηγα να κλεισω τον 201 και μου ειπε οτι τελειωσε αλλα απο δευτερα θα βγει κ.τ.λ.στα 499... θα δουμε... οντως τον πηρα τον....202 στα 499 και μου ειπαν οταν αναφερα τα γεγονοτα με χανια κ.τ.λ..-ειχαμε e-mail απ τα κεντρικα οποιος ζητησει τον ...201 επειδη τελειωσε να προτεινουμε τον 202 στα ιδια λεφτα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 οντως τον πηρα τον....202 στα 499 και μου ειπαν οταν αναφερα τα γεγονοτα με χανια κ.τ.λ..-ειχαμε e-mail απ τα κεντρικα οποιος ζητησει τον ...201 επειδη τελειωσε να προτεινουμε τον 202 στα ιδια λεφτα ... Και σε ποιο καταστημα εγινε αυτο.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Και σε ποιο καταστημα εγινε αυτο.? το πραγμα αρχισε να μπερδευεται και αφου μου ζητησαν να μην τα σκαλιζω,τ αφηνω εδω ως προς τις λεπτομερειες (αν και χανω σε φερεγγυωτητα σαν ατομο)...αν μπορειτε ζητηστε το στα 499...αλλιως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DHatzoudis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Οι επαναφορτιζομενες οπως ειπες ειναι μια μερικη λυση αλλα αυξανει αρκετα το κοστος αν δεν εχεις μπαταριες και φορτιστη (χαλαρα ενα 20αρικο για 2500mAh) Οι επαναφορτιζόμενες είναι επένδυση. Είχα πάρει απο το Πλαίσιο έναν φορτιστή made in china, και 4 μπαταρίες 2100 mAh, κανένα 20ρικο, κάποιες Digital, πακέτο όλα μαζί. Αν ήθελα να αγοράζω κάθε φορά αλκαλικές, θα ήθελα 3 ευρώ το πακέτο των τεσσάρων. Οπότε με 7 πακέτα έβγαζα το κόστος του φορτιστή. Καλό είναι βέβαια να πάρει κάποιος καλό φορτιστή αργής φόρτισης, και όχι να τις φορτίζει σε 20 λεπτά όπως ο παραπάνω γιατί πολλές φορές έτυχε να δείχνει ότι γέμισε η μπαταρία, αλλά στην ουσία να είναι ψόφια. Αλλα να μην θέλει και 15-18 ώρες να φορτίσει, όταν θες να πας την άλλη μέρα εκδρομή. Πρέπει να τις έχεις έτοιμες 2 μέρες πριν. Στο τέλος απο τις γρήγορες φορτίσεις χαλάσανε και οι μπαταρίες, η μια έβγαλε σκουριά στο πάνω μέρος. Πήρα Sanyo 2300, οι GP 2500 ήταν πολύ πιο ακριβές. Στο τέλος πήρα έναν αργό φορτιστή Philips για ΑΑ και για ΑΑΑ μπαταρίες δύο θέσεων, αλλά για το mp3 με έχει βγάλει παλικκάρι. Προτείνω μόνο επαναφορτιζόμενες, και ας χαλάσουν κιόλας. Τα βγάζουν τα λεφτά τους και με 10 φορτίσεις που λέει ο λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DHatzoudis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Α, ξέχασα... Ασε που η μηχανή μου HP 935, δεν δουλεύει σωστά τις αλκαλικές. Δοκίμασα Philips, βγάζει μια φωτογραφία και τις βγάζει off. Κλείνει η μηχανή. Μέσα στην συσκευασία είχε 2 Energizer Lithium, συσκευασία οπτικά περίπου σαν κι αυτή, (δεν βρήκα ίδια φώτο) http://www.thetechgeek.com/images/product_photos/AA4LITHIUM.JPG αλλά με 2 μπαταρίες, όχι με 4. Πιο πολύ με αυτές μοιάζει. http://www.atbatt.com/images_d/26/AA4-Lithium.jpg Δεν θυμάμαι αν έγραφαν PHOTO πάνω ή όχι, αλλά έβγαλα 6-7 φωτογραφίες με flash την πρώτη μέρα, και έπαιξα αρκετή ώρα με το μενού της μηχανής. Μετά τις άφησα και "ξαναγέμισαν" από μόνες τους, και μόλις τα έφτυσαν και δεν άναβε η μηχανή, επειδή είμαι ... και πολύ γύφτος... τις έβαλα στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης μέχρι να τελειώσει η ζωή τους. Ωραίες μπαταριούλες. Αλλά οι αλκαλικές να βγάζουν μια με το ζόρι!!! Shit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Συνεχιζοντας το off topic αν και δεν ηθελα να απαντησω, να δηλωσω οτι και εγω ειναι υπερ των επαναφορτιζομενων και φυσικα και εχω πανω απο 8. Στο θεμα ομως της φωτογραφικης μηχανης δεν υπαρχει περιπτωση να επαιρνα ψηφιακη με μπαταριες ΑΑ για τους λογους που εχω ηδη εξηγησει παραπανω, χθες που τσιμπησα την nikon L16 (με το γνωστο τροπο απο conn-x) της εβαλα επαναφορτιζομενες με τη μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DHatzoudis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέσα στην συσκευασία είχε 2 Energizer Lithium,συσκευασία οπτικά περίπου σαν κι αυτή, (δεν βρήκα ίδια φώτο) http://www.thetechgeek.com/images/product_photos/AA4LITHIUM.JPG αλλά με 2 μπαταρίες, όχι με 4. Πιο πολύ με αυτές μοιάζει. http://www.atbatt.com/images_d/26/AA4-Lithium.jpg Α, που να λυσσάξεις... τελικά αυτή ακριβώς είναι η συσκευασία. http://www.thomasdistributing.com/shop/images/energizer-aa-lithium-2pk-sq.jpg Δεν βλέπω να γράφει PHOTO όμως. Μπορεί και να μην έγραφε. Αρα, υπάρχει και "ειδική έκδοση Photo"΄; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Κι εγω αναρωτιεμαι (offtopic): Υπαρχει ψηφιακη που με ΜΙΑ φωτο να βγαζει off αλκαλικες? Πως ειναι δυνατον αυτο.... Και θεωρουσα τη δικια μου ''μπαταριοφαγικη''... (θα σου βγαλει ομως 10 με διπλο φλας ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Προτείνω μόνο επαναφορτιζόμενες, και ας χαλάσουν κιόλας.Τα βγάζουν τα λεφτά τους και με 10 φορτίσεις που λέει ο λόγος. Εγώ που θέλω να έχω σε λειτουργία ένα φακό με led στο αυτοκίνητο, με βολεύουν πολύ. Όταν αδειάσουν, που το κοιτάω που και που, τις ξαναφορτίζω. Μια τριάδα αλκαλικές τις πέταξα χωρίς να τις χρησιμοποιήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Κι εγω αναρωτιεμαι (offtopic): Υπαρχει ψηφιακη που με ΜΙΑ φωτο να βγαζει off αλκαλικες? Πως ειναι δυνατον αυτο....Και θεωρουσα τη δικια μου ''μπαταριοφαγικη''... (θα σου βγαλει ομως 10 με διπλο φλας ) Hp 735 στις 4 φωτογραφίες Off οι μπαταρίες με sanyo 2500mah επαναφορτιζόμενες με energizer αλκαλικές έβγαζε 7 ... μέχρι που πήγα και πήρα μια sony με τις ίδιες μπαταρίες 220 φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 χθες που τσιμπησα την nikon L16 (με το γνωστο τροπο απο conn-x) της εβαλα επαναφορτιζομενες με τη μια. Να πω ότι τη πήρα και εγώ σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσιάστηκα, αλλά με 33 ευρώ φωτογραφική δε πέρνεις ούτε για πλάκα. Και αύριο είμαι για πολυμηχάνημα από Γερμανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavroulis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 offtopic: Μια τριάδα αλκαλικές τις πέταξα χωρίς να τις χρησιμοποιήσω. Στην ανακύκλωση εννοείς, ε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Να πω ότι τη πήρα και εγώ σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσιάστηκα, αλλά με 33 ευρώ φωτογραφική δε πέρνεις ούτε για πλάκα. Και αύριο είμαι για πολυμηχάνημα από Γερμανό. Αισχος!!! Αυτο εχω να πω. κατι γαϊδουρια σαν εμας πανε και τα παιρνουν και δεν μενει τπτ για τους αλλους:-D:lol: Να πω την αληθεια αλλα και για να κρινω τη μηχανη για οποιον αλλο ενδιαφερεται πολυ φθηνιαδουρα ρε παιδι μου!!!! Σε σχεση με την pentax T30 που εχω αυτη ειναι για τουλαχιστον σε δυνατοτητες πολυ καλα αλλα σε φωτογραφια δεν ξερω να κρινω αλλα η ποιοτητα κατασκευης της πραγματικα ειναι κακη. Για 33 ευρω ειναι τελεια βεβαια και ο λογος που την πηρα ειναι για να την στηλω καμπινγκ και να μην παρω την καλη. Παντως για καποιον που δεν εχει καθολου θα την προτεινα δειχνει να εχει δυνατοτητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nos1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Χτύπησα κι εγω μια L16 σήμερα. Για τα λεφτά της και όποιον θέλει μια καλούτσικη ψηφιακή για τις διακοπές του μια χαρά είναι. Αντε σιγά σιγά πρέπει να αρχίσω να ξεστοκάρω και με τα baudtech που μου πιάνουν χώρο στη ντουλάπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.