koprodogis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 koprodogis ειναι πλεονέκτημα οι 2xAA γιατι απο καθε περιπτερο μπορεις να βρεις σε μια εκδρομη που θα πας, ενω αν παρεις με λιθιου θα πρεπει να αγορασεις μια 2η.Υπαρχουν βεβαια και οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και ειναι μια χαρα. Aν και χαλαμε λιγο το thread ειμαι υπερ της αποψης οτι οι χρηση μπαταριων ειναι οτι χειροτερο σε φωτογραφικες, μιλαω παντα για ψηφιακες.Απο προσωπικη εμπειρια με hp και φιλου με sony αν αρχιζες κανα βραδυ ή κατω απο συνθηκες χαμηλου φωτισμου και χρησιμοποιουσες το φλας ηξερα οτι σε 10 ληψεις ειχε πεθανει ολοκαινουριες energaizer η hp μου ενω η sony του φιλου μου εκανε το ιδιο αλλα με διλασιες ληψεις. Αντιθετα δεν εχω δει ψηφιακη με μπαταρια λιθιου που να πεθεινει με λιγοτερο απο 50 ληψεις, ενω η δικια μου pentax T30 δεν καταλαβαινει τπτ με 150 ληψεις(παροτι οταν την πηρα την εδιναν πακετακι με δευτερη μπαταρια και την αρνηθηκα και δεχθηκα εκπτωση). Οι επαναφορτιζομενες οπως ειπες ειναι μια μερικη λυση αλλα αυξανει αρκετα το κοστος αν δεν εχεις μπαταριες και φορτιστη (χαλαρα ενα 20αρικο για 2500mAh) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Aν και χαλαμε λιγο το thread ειμαι υπερ της αποψης οτι οι χρηση μπαταριων ειναι οτι χειροτερο σε φωτογραφικες, μιλαω παντα για ψηφιακες.Απο προσωπικη εμπειρια με hp και φιλου με sony αν αρχιζες κανα βραδυ ή κατω απο συνθηκες χαμηλου φωτισμου και χρησιμοποιουσες το φλας ηξερα οτι σε 10 ληψεις ειχε πεθανει ολοκαινουριες energaizer η hp μου ενω η sony του φιλου μου εκανε το ιδιο αλλα με διλασιες ληψεις.Αντιθετα δεν εχω δει ψηφιακη με μπαταρια λιθιου που να πεθεινει με λιγοτερο απο 50 ληψεις, ενω η δικια μου pentax T30 δεν καταλαβαινει τπτ με 150 ληψεις(παροτι οταν την πηρα την εδιναν πακετακι με δευτερη μπαταρια και την αρνηθηκα και δεχθηκα εκπτωση). Οι επαναφορτιζομενες οπως ειπες ειναι μια μερικη λυση αλλα αυξανει αρκετα το κοστος αν δεν εχεις μπαταριες και φορτιστη (χαλαρα ενα 20αρικο για 2500mAh) Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris74 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Aν και χαλαμε λιγο το thread ειμαι υπερ της αποψης οτι οι χρηση μπαταριων ειναι οτι χειροτερο σε φωτογραφικες, μιλαω παντα για ψηφιακες.Απο προσωπικη εμπειρια με hp και φιλου με sony αν αρχιζες κανα βραδυ ή κατω απο συνθηκες χαμηλου φωτισμου και χρησιμοποιουσες το φλας ηξερα οτι σε 10 ληψεις ειχε πεθανει ολοκαινουριες energaizer η hp μου ενω η sony του φιλου μου εκανε το ιδιο αλλα με διλασιες ληψεις.Αντιθετα δεν εχω δει ψηφιακη με μπαταρια λιθιου που να πεθεινει με λιγοτερο απο 50 ληψεις, ενω η δικια μου pentax T30 δεν καταλαβαινει τπτ με 150 ληψεις(παροτι οταν την πηρα την εδιναν πακετακι με δευτερη μπαταρια και την αρνηθηκα και δεχθηκα εκπτωση). Οι επαναφορτιζομενες οπως ειπες ειναι μια μερικη λυση αλλα αυξανει αρκετα το κοστος αν δεν εχεις μπαταριες και φορτιστη (χαλαρα ενα 20αρικο για 2500mAh) εντελλως offtopic. προσωπικα μηχανη χωρις aa μπαταριες δεν προκειται να ξαναπαρω ποτε. περιπτερο βρισκεις μπριζα δυσκολα. αλλωστε ο νομος του μερφυ λεει παντα θα μεινεις απο μπαταρια στην στιγμη που θα την χρειαστεις. παιρνεις ενα φορτιστη και καμμια 10αρια μπαταριες τις οποιες τις χρησιμοποιεις και σε ποντικια, πληκτρολογια τηλεκοντρολ ασυρματα τηλεφωνα παντου. εχω να αγορασω μπαταρια πανω απο τρια χρονια. δεν επιβαρυνω και το περιβαλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω +1 η καλυτερη επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Τιμια προσφορα...Θα προτιμουσα αυτo το toshiba με 68 ευρω περισσοτερο. Καλυτερη ποιοτητα κατασκευης,2 χρονια εγγυηση,πολυ καλυτερη καρτα γραφικων,αμεληταια διαφορα ταχυτητας Ισως προσφερει και 8 μηνες δωρεαν adsl...Ψαχτο λιγο. Λοιπον,περασα απο καταστημα και εκανα παραγγελια(με παραδοση την τεταρτη) για τον 202 με 549 ευρω,ο πωλητης δεν γνωριζε για την μειωση της τιμης. Υποθετω πως ισως του jabar του παραγγειλανε τον 201 ενω γνωριζανε πως δεν υπηρχε σε διαθεσιμοτητα οποτε θα του ερθει το αμεσως πιο κοντινο σε specs ακα τον 202. Οπως και να εχει θα μαθουμε την δευτερα... (Εννοειτε πως εαν υπαρξει μειωση θα επιμεινω σε αλλαγη της τιμης σε αυτων που εκανα παραγγελια...) θα σου πω απο δευτερα...θα ρωτησω και για σενα...πηγα να κλεισω τον 201 και μου ειπε οτι τελειωσε αλλα απο δευτερα θα βγει κ.τ.λ.στα 499... θα δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 εντελλως offtopic.προσωπικα μηχανη χωρις aa μπαταριες δεν προκειται να ξαναπαρω ποτε. περιπτερο βρισκεις μπριζα δυσκολα. αλλωστε ο νομος του μερφυ λεει παντα θα μεινεις απο μπαταρια στην στιγμη που θα την χρειαστεις. παιρνεις ενα φορτιστη και καμμια 10αρια μπαταριες τις οποιες τις χρησιμοποιεις και σε ποντικια, πληκτρολογια τηλεκοντρολ ασυρματα τηλεφωνα παντου. εχω να αγορασω μπαταρια πανω απο τρια χρονια. δεν επιβαρυνω και το περιβαλλον. Ολοσωστος! Και οι ατιμες τρωνε ΠΟΛΥ! Εχω δοκιμασει απειρες μπαταριες, απο Sanyo 1700, 1900, 2200, 2300, 2500, 2700 mA μεχρι Nikon 900mA και Jaga 2300... Απο ολες ξεχωρισα την ακριβη σειρα της Sanyo (Eneloop), οι οποιες ΔΕ παρουσιαζουν το φαινομενο ''μνημης'' -> και για αποδειξη ερχονται φουλ φορτισμενες απο το εργοστασιο... Ειναι ''μολις'' 2000 mA, αλλα κρατανε σαν αλκαλικες (+50% απο τις 2700, διπλασια απο τις 2000 τις ''απλες''). Αλλα με το αναλογο κοστος βεβαια ετσι... 15? η 4δα... Εχω παρει καμια 20 τετοιες και την εχω καταβρει 2 χρονια τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Οποιος παντως απο ολους μας δει τον FS Pi-2550-202 στα 499 που λετε απο Δευτερα, ας ενημερωσει το "κοινο" μιας και πιστευω ειναι πολυ καλη καλη προσφορα αν τελικα υπαρξει!!!!:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Καμιά χρησιμότητα δεν υπάρχει για να πάρετε μπαταρίες άλλες πλην λιθίου... Καταρχήν αυξάνουν τον όγκο και το βάρος της μηχανής που τις χρησιμοποιεί, αφετέρου αυτά τα μοντέλα που παίρνουν τέτοιες μπαταρίες έχουν πολύ βασικά χαρακτηριστικά... Αν η μηχανή σου έχει μπαταρία λιθίου, αγοράζεις 2 εξτρά μπαταρίες λιθίου με 7-8 ευρώ από ebay και δεν ξεμένεις ποτέ, ούτε χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου φορτιστές ούτε να τρέχεις στα περίπτερα... Μην προσπαθούμε με το ζόρι να βγάλουμε τις μπαταρίες ΑΑ προνομιακές γιατί μόνο αυτό δεν είναι, όπως και οι μηχανές που τις φέρουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jofapc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 (Οποιος παντως απο ολους μας δει τον FS Pi-2550-202 στα 499 που λετε απο Δευτερα, ας ενημερωσει το "κοινο" μιας και πιστευω ειναι πολυ καλη καλη προσφορα αν τελικα υπαρξει!!!!)--- Ε δεν ειναι και η τρελη προσφορα μην τρελαινεστε γυρω στα 550-570 παιζει σε πολλα μαγαζια---μονο ο PI 2550-203 αξιζει πολυ σε αυτα τα λεφτα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 (Οποιος παντως απο ολους μας δει τον FS Pi-2550-202 στα 499 που λετε απο Δευτερα, ας ενημερωσει το "κοινο" μιας και πιστευω ειναι πολυ καλη καλη προσφορα αν τελικα υπαρξει!!!!)---Ε δεν ειναι και η τρελη προσφορα μην τρελαινεστε γυρω στα 550-570 παιζει σε πολλα μαγαζια---μονο ο PI 2550-203 αξιζει πολυ σε αυτα τα λεφτα!!! Τωρα σοβαρολογεις? Με 499* αγοραζεις τ5550, 3gb ram, 320gb hd,web cam και αξιοπρεπεστατη καρτα γραφικων hd2400 και παρολαυτα δεν το βρισκεις τρελλη προσφορα???? Τι θα θελες να εχει παραπανω? (Μαλλον ακυρο,αλλα και με 549 δεν ειναι καθολου κακη προσφορα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μολις Επικοινωνησα τηλεφωνικος με κωτσοβολο για να ρωτησω τιμη στον pi 2550-202 και μου απαντησαν πως δεν τον φερνουν καν!!!! (Οπως ειχα αναφερει κ σε προηγουμενο ποστ ηδη εχει γινει παραγγελια για τον 202 στα 549 ευρω με παραδοση την τεταρτη...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μολις Επικοινωνησα τηλεφωνικος με κωτσοβολο για να ρωτησω τιμη στον pi 2550-202 και μου απαντησαν πως δεν τον φερνουν καν!!!! (Οπως ειχα αναφερει κ σε προηγουμενο ποστ ηδη εχει γινει παραγγελια για τον 202 στα 549 ευρω με παραδοση την τεταρτη...) E, δεν τους ειπες για την παραγγελια σου.... Εχω την εντυπωση οτι αυτοι που απαντουν στο 801.... ειναι ψιλοασχετοι?? :X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 E, δεν τους ειπες για την παραγγελια σου.... Εχω την εντυπωση οτι αυτοι που απαντουν στο 801.... ειναι ψιλοασχετοι?? :X Δεν τους το ειπα γιατι προφανως θα μου λεγανε οτι ισχυει η τιμη που γραφει στην αποδειξη που εχω : 549 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δεν τους το ειπα γιατι προφανως θα μου λεγανε οτι ισχυει η τιμη που γραφει στην αποδειξη που εχω : 549 ευρω. Πονηρε !!! :-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemoisi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μια χαρά σας βρίσκω παιδιά!!! Συνεχίστε ετσι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.