Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Λοιπον παιδια επειδη με κωτσοβολο ειχα πολλα νταραβερια προσοχη.Ειχα μεσα γνωστη και παλιοτερα οντως ισχυε 6 δοσεις στις τιμες μετρητοις.Εδω και μερικα χρονια αυτο δεν ισχυει.Σου λεει τιμες μετρητοις αλλα δεν ειναι.Σου βαζουν κατι(μικρες ομολογουμενως) προσαυξησεις με αποτελεσμα να ανεβαινει η τιμη.

Ασε που παλιοτερα οποια λευκη κυριως συσκευη ειχε καποιο βαθουλωμα η αμυχη σου εκαναν καλυτεη τιμη.Παει και αυτο....

Οποτε μεγαλη προσοχη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν λεει ατοκες ειναι ατοκες αν λεει απλα δοσεις ειναι αλλο θεμα

Δεν ειναι παντα ετσι...Σου λενε οτι κατι κανει μετρητοις 300 ευρω ας πουμε αλλα εχει εκπτωση 10% γαι μετρητα αλλα δεν την εχει με ...ατοκες δοσεις!!!!Κοροϊδια σκετη συνηθως αλλα οχι παντα.

αν λεει ατοκες ειναι ατοκες αν λεει απλα δοσεις ειναι αλλο θεμα

Φιλε το εχω ψαξει επειδη εχω γνωστη στον Κωτσοβολο.

Παλιοτερα που ηταν οντως μεχρι 6 ατοκες αν και τα ειχα μετρητοις τα επαιρνα ετσι και τα υπολοιπα τα τζιραρα.Τωρα σου λεει ατοκες αλλα σου βαζει ενα ποσο επισφαλειας(ασφαλεια αγορων) το οποιο ειναι επι τοις % μικρο μεν αλλα σιγουρα οχι τιμη μετρητοις οποτε χανεις.

Για Θεσσαλονίκη: νέο κατάστημα ηλεκτρικών με όνομα Electro World έβγαλε προσφορά τηλεόραση LG 32άρα (μοντέλο 32LC2R) με 479?. Καλά δεν είναι?

Που βρίσκεται το εν λόγω κατάστημα;

Που βρίσκεται το εν λόγω κατάστημα;

Στο ΙΚΕΑ, εκεί που ήταν τα παλιά Village Cinemas. Η προσφορά που λέει ο φίλος πιο πάνω ακούγεται κούκλα!

Βέβαια όταν πήγα εγώ στα εγκαίνια την περασμένη Πέμπτη το μόνο που μου τράβηξε το βλέμμα ήταν ένα πολυμηχάνημα ΗP στα ?49, όλα τα άλλα ήταν σε τιμές normal +κανα2 καπέλα..

Καπέλα βάζουν παντού φιλε μου. Πάντως σε κατάστημα Κωτσόβολου που έχω γνωστούς μου είπαν ότι σε πιστωτική κάρτα μπορούν να μπουν 12 δόσεις όχι άτοκες, προσφορές όμως υπάρχουν κάποιες περιόδους του χρόνου και αυτές ανακοινωνονται με φυλλάδιά τους..

Στο ΙΚΕΑ, εκεί που ήταν τα παλιά Village Cinemas. Η προσφορά που λέει ο φίλος πιο πάνω ακούγεται κούκλα!

Βέβαια όταν πήγα εγώ στα εγκαίνια την περασμένη Πέμπτη το μόνο που μου τράβηξε το βλέμμα ήταν ένα πολυμηχάνημα ΗP στα ?49, όλα τα άλλα ήταν σε τιμές normal +κανα2 καπέλα..

Τα κομμάτια για την LG είναι περιορισμένα απ' ότι μου είπαν εκεί. Πολύ καλή τιμή είχε και τον φθηνό laser printer της ΗP (1018 νομίζω) στα 78?

Καλή τιμή σε σχέση με τα αρχικά 129 που κόστιζε, αλλά και υπεροπροσφορά δεν το λες.

Πάντως όποιος ψάχνεται ας τρέξει γρήγορα, σε αυτά τα χρήματα δύσκολα να βρεθεί κάτι καλύτερο.

Οκ έχουν στοκ και θέλουν να το διώξουν τωρα που ερχεται νεο υλικο. Φυσικα καλο θα ειναι σε περιοδο εκπτωσεων να δουμε προσφορες και σε αγορες με ατοκες δοσεις στις πραγματικες τους τιμες. Αφηστε που πολλα προιοντα -το ξερετε ολοι ετσι?- ειναι παραεισαγωγής..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...