Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 απο τη δευτέρα βγάζει ο Κωτσόβολος τον HP pavilion 9730EV με 799 ευρώ. χαρακτηριστικά εδώ: http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.ht...rase=hp+9730ev τι σας λέει? Η σελιδα που λες...τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinezos69 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Η σελιδα που λες...τιποτα. βάλε στο http://www.skroutz.gr τα στοιχεία του λαπτοπ για να δεις τα χαρακτηριστικά του αν και μου είπαν ότι η κάρτα γραφικών που φοράει βγήκε προβληματική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 βάλε στο www.skroutz.gr τα στοιχεία του λαπτοπ για να δεις τα χαρακτηριστικά του αν και μου είπαν ότι η κάρτα γραφικών που φοράει βγήκε προβληματική. http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=HP+pavilion+9730EV http://www.multirama.gr/multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=140608 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniamike Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 λοιπον,ο κοτσο οπως ξερετε μερικοι,εβγαλε 1 φουτζιτσου φορητο στα 499 pi 2550-201...καλη τιμη εχει εξαντληθει κιολας(σχεδον)...το μυστικο ομως ειναι,οτι απο δευτερα βγαζει στην ιδια τιμη(499)τον pi 2550-202,me 320 gb 3 giga mem... παρηγγειλα ενα για δευτερα για τον γιο που χει γενεθλια (hd2400 256mb cam 1.3 wir...κ.τ.λ..νομιζω οτι ειναι μια χαρα για τα λεφτα του(και 12 ατοκες)... ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ to μοντελο που ειχε ηταντ 2550-201 και φερνει το 2550-202...εχω κανει διορθωση... αυτο ισχυει ακομα; γιατι στο φυλλαδιο του δεν το ειδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Παντως εγω για το FS Pi-2550-202 που πηρα τηλεφωνο στο e-shop του ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥ μου ειπαν 549Ε και μονο παραγγελια!!! ισχυει οντως το 499 που λετε απο Δευτερα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Παιδια γυρισα μολις απο multirama Ηρακλειου-Κρητης με το connex μαζι με την καμερουλα. Camera mini review: Προκειτε γιατην Nikon L16 σε ασημι χρωμα. Τεχνικα χαρακτηριστικά: 7,1 Megapixel 3x optical 12x digital 2xAA μπαταρίες 2,8inc οθονη Υποδοχη SD μνημης Βιντεο και αναπαραγωγη του με ηχο Εγγυηση 2 χρονακια απο Nikon καλωδιο συνδεσης και cd για το pc και ενα καρο manual με οδηγιες και αλλα... Και αυτα μονο με 33? Η καμερα τα σπάει για αυτο οποιος προλαβει προλαβε Τo multirama μονη της την πουλαει 99? και στο skroutz.gr η πιο φτηνη με 87?.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Οποιος θελει καμια καρτα γραφικων βλεπω μια VGA NVIDIA GALAXY 8800GTS 320MB PCIEX VO DVI (εδω) στο You.gr με 80 ευρω. Πρεπει να ειναι με παλιο τσιπακι βεβαια για να εχει και 320Mb μνημη ναι είναι με το G80 και δεν αξίζει τα 80 euro...να φανταστείς το Πλαίσιο την ξεstockαρε για 30 euro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Παιδια γυρισα μολις απο multirama Ηρακλειου-Κρητης με το connex μαζι με την καμερουλα.Camera mini review: Προκειτε γιατην Nikon L16 σε ασημι χρωμα. Τεχνικα χαρακτηριστικά: 7,1 Megapixel 3x optical 12x digital 2xAA μπαταρίες 2,8inc οθονη Υποδοχη SD μνημης Βιντεο και αναπαραγωγη του με ηχο Εγγυηση 2 χρονακια απο Nikon καλωδιο συνδεσης και cd για το pc και ενα καρο manual με οδηγιες και αλλα... Και αυτα μονο με 33? Η καμερα τα σπάει για αυτο οποιος προλαβει προλαβε Τo multirama μονη της την πουλαει 99? και στο skroutz.gr η πιο φτηνη με 87?.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ισxyei to idio kolpo που ισχυε και με τον εκτυπωτη στα multirama(dηλαδη λες ονομα αλλα αντι αλλων δινεις τα 33 και φευγεις ή θελουν τα πραγματικα σου στοιχεια????) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Αυτην την φορα εβαλαν μυαλο και ολο και περισσοτερα καταστηματα δεν το δινουν με το γνωστο κολπο. Στο καταστημα κεντρου θεσσαλονικης δεν μου το δοσαν γιατι θελουν ενεργοποιηση σε 3 μερες απο την ημερα πωλησης, βεβαια σε ερωτηση μου στον υπαλληλο γιατι πως θα με πιασεις δεν πηρα απαντηση. Σε αλλα καταστηματα το δεχονται ομως!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DHatzoudis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Παιδια γυρισα μολις απο multirama Ηρακλειου-Κρητης με το connex μαζι με την καμερουλα.Camera mini review: Προκειτε γιατην Nikon L16 σε ασημι χρωμα. Τεχνικα χαρακτηριστικά: 7,1 Megapixel 3x optical 12x digital 2xAA μπαταρίες 2,8inc οθονη Υποδοχη SD μνημης Βιντεο και αναπαραγωγη του με ηχο Εγγυηση 2 χρονακια απο Nikon καλωδιο συνδεσης και cd για το pc και ενα καρο manual με οδηγιες και αλλα... Και αυτα μονο με 33? Η καμερα τα σπάει για αυτο οποιος προλαβει προλαβε Τo multirama μονη της την πουλαει 99? και στο skroutz.gr η πιο φτηνη με 87?.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Φίλε, για δώσε μια βοήθεια για την Nikon. Ισως πάρω το πακέτο του Conn-x τελικά. Και internet και δωράκι!! Τι παίρνω ακριβώς, πόσους μήνες internet, πόσο κοστίζει, και με τι modem; Η Nikon παίρνει κανονική SD, ή με mini SD; Εχω στην άκρη μια Sundisk και μια Lexar γρήγορες (χ60 & χ66) που μου περίσεψαν, και λέω να της βάλω σε καμμιά ψηφιακή μηχανή. Για την ιστορία, έχω μια HP 935 (5 Mpixel), αλλά είχα βάλει στο ματι την Polaroid 8 Mpixel που δίνει νομίζω το Multirama (μοντέλο 8χχ) στα 69 ευρώ. Επίσης τα Media Markt είχαν μια άλλη Polaroid, δεν είναι η ίδια. Στα 53-54 ευρώ περίπου, 7 MPixel, σειρά 73χ. Και έχει και το e-shop μια άλλη στα 63 ευρώ νομίζω (σε μαύρο ή ασημί χρώμα) πάλι στα 7 Mpixel, πάλι σειρά 73χ. Τώρα για τα μοντέλα, δεν βρίσκω τα προσπέκτους του Media Markt αλλά ήταν ή η 735 ή η 733. Με παραπλήσια χαρακτηριστικά και αυτή του eshop. Θα την βρείς εύκολα με βάση την τιμή. Και αυτή σειρά 73χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 στα γρηγορα το ιντερνετ διαλεγεις εσυ οτι ταχυτητα θες. για χρεωσεις δες στη σελιδα του conn-x.gr. Αν παρεις το απλο πακετακι εχει ενα Usb μοντεμακι για μεχρι 8Mbit για παραπανω δινουν ενα ρουτερακι brautec(αν το γραφω σωστα). Αν θες δινεις 35 ευρω παραπανω και παιρνεις το ασυρματο ρουτερακι που δε λεει και πολλα, ειδικα αν δεις ανεφερα λιγα Post πιο πανω για προσφορα σε ρουτερακια. Πληρωνεις 2 μηνες και μετα θα σου ερχεται λογαριασμος, εχεις 6μηνη υποχρεωση παραμονης.Αυτα Η μηχανουλα παροτι σχετινα νεο μοντελακι δε λεει και πολλα αλλα για 33 ευρω ειναι τελεια!!!! Παιρνει sd και sdhc μνημες (το εψαξα). Για τα αλλα μοντελακια και δεν τα ξερω αλλα και εγω δεν ειμαι σχετικος αλλα απο τα λιγα που ξερω θα σου προτεινα περα απο την προσφορα αν θες κατι πιο αποδοτικο-ποιοτικο να ανεβεις κατηγορια χρηματων και να πας στα 150 ευρω οπου εχει πολλα και καλα μοντελακια.Βασικο μειωνεκτιμα αυτην της Nikon για μενα ειναι οτι παιρνει μπαταριες και αμα ξεκινησεις με το φλας πεθαναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 koprodogis ειναι πλεονέκτημα οι 2xAA γιατι απο καθε περιπτερο μπορεις να βρεις σε μια εκδρομη που θα πας, ενω αν παρεις με λιθιου θα πρεπει να αγορασεις μια 2η. Υπαρχουν βεβαια και οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και ειναι μια χαρα. Sd παιρνει...διαβαζετε το post ολο το ελεγα καθαρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Αν παρεις το απλο πακετακι εχει ενα Usb μοντεμακι για μεχρι 8Mbit για παραπανω δινουν ενα ρουτερακι brautec(αν το γραφω σωστα). Χωρις το ρ. Baudtec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coreygaylas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Χωρις το ρ.Baudtec ειναι τα χειροτερα modem / router στην ιστορια του internet :-D:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 απο τη δευτέρα βγάζει ο Κωτσόβολος τον HP pavilion 9730EV με 799 ευρώ. χαρακτηριστικά εδώ: http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.ht...rase=hp+9730ev τι σας λέει? Τιμια προσφορα... Θα προτιμουσα αυτo το toshiba με 68 ευρω περισσοτερο. Καλυτερη ποιοτητα κατασκευης,2 χρονια εγγυηση,πολυ καλυτερη καρτα γραφικων,αμεληταια διαφορα ταχυτητας Ισως προσφερει και 8 μηνες δωρεαν adsl...Ψαχτο λιγο. Παντως εγω για το FS Pi-2550-202 που πηρα τηλεφωνο στο e-shop του ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥ μου ειπαν 549Ε και μονο παραγγελια!!! ισχυει οντως το 499 που λετε απο Δευτερα???? Λοιπον,περασα απο καταστημα και εκανα παραγγελια(με παραδοση την τεταρτη) για τον 202 με 549 ευρω,ο πωλητης δεν γνωριζε για την μειωση της τιμης. Υποθετω πως ισως του jabar του παραγγειλανε τον 201 ενω γνωριζανε πως δεν υπηρχε σε διαθεσιμοτητα οποτε θα του ερθει το αμεσως πιο κοντινο σε specs ακα τον 202. Οπως και να εχει θα μαθουμε την δευτερα... (Εννοειτε πως εαν υπαρξει μειωση θα επιμεινω σε αλλαγη της τιμης σε αυτων που εκανα παραγγελια...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.