soiramk Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 DVD Trenton στα Carrefour με 9 ευρώ!!!! Τρέχτε!!!! Παίζει Mp3, Divx και όλα τα γνωστά και με αρκετά καλή ποιότητα.... Το είδα κ εγώ στη tv! Ξέρεις αν παίζει κ Ελληνικά srt?
furious99 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δοκίμασα και παίζει ελληνικούς srt υπότιτλους , αλλά είναι σχετικά μικροί... Οι υπότιτλοι στα DVD είναι κανονικοί σε μέγεθος...
o_magazatoras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 1)Λεωφόρος Αθηνών,2)Αγ.Ιωαν.Ρέντη,μην πάτε,τελειώσανε...
jabar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 DVD Trenton στα Carrefour με 9 ευρώ!!!! Τρέχτε!!!! Παίζει Mp3, Divx και όλα τα γνωστά και με αρκετά καλή ποιότητα.... ωρα 9+30 τελος...μπορει να κρατουν για σαββατο...
furious99 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Και Αμπελοκήπους και Μαρούσι που πήγε φίλος έχουν τελειώσει από το πρωί...
koprodogis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Για το dvd player Που λετε παιδες δεν ειδα κατι στο καρφουρ Μακεδονια αλλα επειδη εψαχνα κατι στα ασυρματα βρηκα μια καλη προσφορουλα σε ασυρματο μοντεμ - ρουτερ. Εχει τα D-Link G624t(pstn) kai G684t(isdn) μολις 29 ευρω, Νομιζω ειναι μια παρα πολυ καλη ευκαιρια για αγορα ασυρματου ρουτερ.Και επειδη ειμαι και κατοχος του G624t μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ ρουτερακι και πολυ σταθερο, μονο μειωνεκτημα οτι καποιες φορες τωρα το καλοκαιρι κολλαει λογο υπερθεμανσης που το μονο που χρειαζεται ειναι να το βαλετε βγαλετε απο το ρευμα ή να το δροσισετε καπως οπως κανω εγω που το εχω βαλει να παταει στις 2 ακρες και αεριζεται απο κατω. Αυτα, εχει 3 pstn και 6-7 isdn και οποιος ενδιαφερεται μαλλον απο λαθος τους είχε ενα adsl in a box plus με το linksys(θα σας γελασω ποιο αλλα το πακετο ειναι το νέο και οχι το παλιο μαυρο, είχε και απο αυτα σε κανονικη τιμη) ρουτερ annex b με 19,9 ευρω. ¨ολα αυτα στα καρφουρ στο εμπορικο Mακεδoνια
stauros772000 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Νικολα,κανε ενα εντιτ το μακεδωνια σε Μακεδονια,γιατι κε καρφωνει στο ματι.... στο θεμα μας τωρα....χτες βγηκα μια γυρα σε ολα μα ολα τα καταστηματα που εχουν λαπτοπια,εδω στην Θεσσαλονικη....ε,δεν ειχε τπτ σε εκπτωσεις που να αξιζει....στο καρφουρ-Φοινικα ειχε κατι λαπτοπια που στην εποχη που βγηκαν ,αξιζαν αρκετα.τα βγαλανε σε προσφορα αλλα ειναι κουσουρλιδικα....ειδικα ενα τοσιμπα π 100 στα 399 με 17αρα το σκεφτομαι,αλλα του λειπει ενα πληκτρο,εχει καποιες γρατσουνιες,πρεπει να ειναι με τον 2350....θα περιμενω να δω τι θα βγαλουν αλλο απο τις αποθηκες τους.... τα αλλα ,κοτσοβολος,public,electroworld,plaisio, ειχαν τα γνωστα 530, πι 2550....τπτ αλλο....αααα,στα ικεα ειχε χοτονγκι με 0,60 ευρω....ή 1 ευρω με κολα.... σχετικα με το dvd των 9 γιουρο,ειναι τα κλασικα κολπα που κανουν....χτες ειχαν ολα τα καρφουρ απο 10-15 κοματια στα 29 ευρω,και σημερα το πρωι που περασα για λουκινγκ θεραπι,δεν ειχαν τπτ....μαλλον τα αποσυρανε,η θα βγαλανε 2-3 το μεσημερι....
gust Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Και εγω στην ιδια μοιρα ειμαι φιλε μου για laptop....λεω να παραμεινω για λιγο καιρο ακομα μονο στο hotdog και στο παγωτο του ΙΚΕΑ....
koprodogis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Στο ΙΚΕΑ παντως τα κεφτεδακια με πατατες ειναι Must, παιρνεις εκει 15 και ξεσκιζεσαι τωρα το καλοκαιρι σε οσο αναψυκτικο θες. Το Τoshiba το ειδα Σταυρο και γω χθες αλλα δεν ξερω γιατι πολυ φθηνιαρικο εδειχνε και μαλιστα αρκετα ταλαιπωρημενο. Οποιος θελει καμια καρτα γραφικων βλεπω μια VGA NVIDIA GALAXY 8800GTS 320MB PCIEX VO DVI (εδω) στο You.gr με 80 ευρω. Πρεπει να ειναι με παλιο τσιπακι βεβαια για να εχει και 320Mb μνημη
21century Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Τώρα που έιπες κεφτεδάκια μας άνοιξες την όρεξη, αλλά προτιμώ την γουρνοπούλα μόλις παω στην Μεσσηνία μαζί με γιορτές που ετοιμάζουν εκεί απο γιροτή μπαμιας μέχρι γιορτή κρασιού..
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Τώρα που έιπες κεφτεδάκια μας άνοιξες την όρεξη, αλλά προτιμώ την γουρνοπούλα μόλις παω στην Μεσσηνία μαζί με γιορτές που ετοιμάζουν εκεί απο γιροτή μπαμιας μέχρι γιορτή κρασιού.. Τι μου θυμησες τωρα....Ελπιζω κατα τελη του μηνα να την τιμησω οπως της αξιζει !!!!:-D:-D
kinezos69 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 απο τη δευτέρα βγάζει ο Κωτσόβολος τον HP pavilion 9730EV με 799 ευρώ. χαρακτηριστικά εδώ: http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.ht...rase=hp+9730ev τι σας λέει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.