Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

γιατί είναι υποχρεωμένοι να κάνουν έκπτωση της προκοπής ή σε προϊόντα που αξίζουν? :o

Δημοσ.

Αισχος!!! τι ειδα τα Multirama δινουν ψηφιακη φωτογραφικη με το conn-x.

Θ μου πειτε καλουτσικο δωρακι αλλα θα προτειμουσα ενα σκληρο 500Gb

Δημοσ.

Παιδια θελω να αγορασω μια καμερα και σκεφτομαι για το πακετο του multirama..τι λεει η καμερα?

Δημοσ.

Ειναι κλεφτες στα εντος σου λενε οτι για να το παρεις πρεπει να στο μεταφερουμε εμεις με 8% επιβαρυνση επι της αρχικης τιμης .Δηλαδη το σετ στο εξωφυλλο 8α στο μεταφερουν με 599χ0.08 = 48 ευρο ... αν πας να το παρεις με δικο σου τροπο σου λενε οχι αποκλειεται -->οποτε 350 ευρο πραγματικη τιμη...

Δημοσ.
Ειναι κλεφτες στα εντος σου λενε οτι για να το παρεις πρεπει να στο μεταφερουμε εμεις με 8% επιβαρυνση επι της αρχικης τιμης .Δηλαδη το σετ στο εξωφυλλο 8α στο μεταφερουν με 599χ0.08 = 48 ευρο ... αν πας να το παρεις με δικο σου τροπο σου λενε οχι αποκλειεται -->οποτε 350 ευρο πραγματικη τιμη...

Έχω κι εγώ παράπωνα από τα εντός. Και στις χειμερινές εκπτώσεις και τώρα πήγα να πάρω έναν συγκεκριμένο καναπέ και μου είπαν ότι δεν υπάρχει σε κανένα χρώμα. Σε περίοδο εκτός εκπτώσεων τον πουλάνε κανονικά σε διπλή τιμή!!

Δημοσ.

Παιδια πολυ καλη η τιμη της Samsung - LE40F86B LCD TV 40" Full HD στο πλαισιο.... 100Ηz 25.000:1 τι λετε να την χτυπησω? υπαρχει κατι καλυτερο εκει εξω?

Δημοσ.
Παιδια πολυ καλη η τιμη της Samsung - LE40F86B LCD TV 40" Full HD στο πλαισιο.... 100Ηz 25.000:1 τι λετε να την χτυπησω? υπαρχει κατι καλυτερο εκει εξω?

Είναι πάρα πολυ καλή.Μην περιμένεις καλή εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα πάντως τα κανάλια μας είναι αναλογικά...Η F86 πάντως να ξέρεις είναι η προηγούμενη σειρά της Samsung,γι'αυτο και έχει πέσει τόσο η τιμή της υπάρχουν ελάχιστα κομμάτια,όσο προλαβαίνεις...

Δημοσ.
γιατί είναι υποχρεωμένοι να κάνουν έκπτωση της προκοπής ή σε προϊόντα που αξίζουν? :o

Οχι.. εμεις ειμαστε υποχρεωμένοι σαν καταναλωτές να απαιτούμε καλές τιμές και να τιμωρούμε τα διαφορα λαμόγια... Αλλιώς θα εχουμε μια ζωή τα καταστήματα και τις "προσφορές" που μας αρμοζουν...

Δημοσ.

κορυφαια,στο πρακτικερ θεσσαλονικη παντως παιζει εδω και καιρο στα 1199,και η 46"f στα 1299!!!

• Moderators
Δημοσ.

Κλιμαστιστικο Careffour Home 9000BTU/H

στα 99 (!) ευρω!

Ηταν ετοιμο να εξαντληθει παντως χτες που πηγα εγω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...