Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Φιλοι μου εγω ενα εχω να πω και τα λεει ολα!!παω χτες στο πλαισιο στισ 11 το πρωι!!μιλαω με τα παιδια εκει και τουσ λεω εμαθα για κατι προσφορες!ναι μου λενε αστα!τιποτα δεν εμεινε!!πωπωπω λεω!!και πουλισανε χτες τουσ λεω αμεχρι και την asus striker στα 20 ευρο!ναι ναι μου λενε!πανικος!κριμα λεω να μν προλαβω και γω μια!ναι μου λενε φυγανε με τη μια!!και οπωσ μιλουσα τι στο διαολο ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥ???ΤΙ ΑΡΑΓΕ???ΜΙΑ ASUS STRIKER!!!!τουσ λεω στρικερ δεν ειναι αυτη??αα ναι μου λενε...δωστη μ λεω!!και τι να δω!!!οχι μονο υπηρχε αυτη αλλα υπηρχε και αλλη μια!!2 κοματια και ελεγαν οτι δεν υπαρχει τιποτα και αμα δεν εκανα το ντεντεκτιβ σαινη δεν θα την ειχα παρει ποτε!!νομιζω αυτο λεει πολλα...τωρα για ποιον λογο γινονται αυτα τα σκινικα ενασ θεος ξερει!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλοι μου εγω ενα εχω να πω και τα λεει ολα!!παω χτες στο πλαισιο στισ 11 το πρωι!!μιλαω με τα παιδια εκει και τουσ λεω εμαθα για κατι προσφορες!ναι μου λενε αστα!τιποτα δεν εμεινε!!πωπωπω λεω!!και πουλισανε χτες τουσ λεω αμεχρι και την asus striker στα 20 ευρο!ναι ναι μου λενε!πανικος!κριμα λεω να μν προλαβω και γω μια!ναι μου λενε φυγανε με τη μια!!και οπωσ μιλουσα τι στο διαολο ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥ???ΤΙ ΑΡΑΓΕ???ΜΙΑ ASUS STRIKER!!!!τουσ λεω στρικερ δεν ειναι αυτη??αα ναι μου λενε...δωστη μ λεω!!και τι να δω!!!οχι μονο υπηρχε αυτη αλλα υπηρχε και αλλη μια!!2 κοματια και ελεγαν οτι δεν υπαρχει τιποτα και αμα δεν εκανα το ντεντεκτιβ σαινη δεν θα την ειχα παρει ποτε!!νομιζω αυτο λεει πολλα...τωρα για ποιον λογο γινονται αυτα τα σκινικα ενασ θεος ξερει!!

σε ποιο πλαισιο?

• Super Moderators

ότι είναι στις προηγούμενες σελίδες λογικά δεν θα υπάρχει πλέον ως προσφορά ή δεν θα έχει μείνει απόθεμα...

Ναι αλλα παλι χανεσαι...:P lol

καλο θα ηταν το θεμα να μενει χωρις σχολιασμο.δηλαδη λες τι τιμη και που υπαρχη και τελος και αν καποιος ξερει οτι τελος το λεει και μεχρι εκει.

οποτε μενει ποιο λιτο το θεμα.

Φαντασου ποσο περισσοτεροι θα ειχαν ταλαιπωρηθει αν δε σχολιαζοταν το θεμα με τις προσφορες του Πλαισιου....Δεν εχει νοημα να μην σχολιαζεται αφου το μονο που στην ουσια ενδιαφερει ειναι η τελευταια σελιδα(αντε και η προτελευταια...).

"ΕΒΔΟΜΑΔΑ STOCK-OUT & ΤΙΜΩΝ TOP SYSTEMS

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 EURO ΕΚΠΤΩΣΗ -7% ή 8 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ,ΓΙΑΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ STOCK & ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ"

"INTEL Core 2 Duo E8400 6MB cache - 3.0GHz FSB 1333MHz BOX μαζί με Cooler

EUR 160,50"

????

Δεν μπορεί, κάτι θα χάνω. Από πότε εννοούν; Εκτός άν η μείωση έρχεται μετά την παραγγελιά από 200 και άνω, γιατί η παραπάνω τιμή μάλλον "αυξημένη" μου φαίνεται. Φτού, μπερδεύτηκα τώρα :-(

μουφα τα εγκαινια λογω ανακαινισης των mediamarkt στο μαρουσι.

Τιποτα ηλεκτρονικο δεν το χαν σε προσφορα.... Το μονο που αξιζε ηταν webcam toshiba sta 6 euro, τσαντα πλατης για λαπτοπ toshiba (αυτη μετραει πολυ! ) στα 12 ευρω , ενας epson σκανερ - εκτυπωτης στα 33 ευρο και ενα ανεμιστηρακι στα 7 ευρο χαχαχαχαα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...