Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Πω ρε γμτ...Άραγε θα υπάρχει τίποτα Πάτρα? Θα κατέβω τρέχοντας το πρωί μήπως... αν εννοείς για multirama αμφιβάλω...οι προσφορές ήταν ΜΟΝΟ για τα Multirama Extreme της Καλαμαριάς και της Στουρνάρη στην Αθήνα
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Πλαίσιο ίσως παίζει τίποτα όμως ε? ..ε?! δώστε μου ελπίδα,θα μου πέσουν τα μαλλιά!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 free κούρεμα... πλαίσιο πολύ δύσκολο να έχουν αφήσει κάτι...πάρε τηλέφωνο πρώτα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 τι προσφορες παιζουν στη στουρναρη? τις προάλες ήταν κάρτες γραφικών αν εννοείς για multirama...στις ίδιες τιμές με αυτές του Πλαισίου
tolis1983 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 δεν εχω προβλημα απο πλαισιο η μουλτιραμα μενω κοντα.αυτη την περιοδο παιζει καμια προσφορα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 δεν έχει μείνει τπτ...ήταν μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων
souvlaki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Παιδιά εγώ τα έχω χάσει ήδη...έχω καραφλιάσει με αυτά που συμβαίνουν...το Σαββάτο πήρα έναν Ε6850 80? έχοντας ένα αίσθημα ευχαρίστησης ότι αφού δεν βρήκα κάρτα γραφικών τουλάχιστον πήρα φτηνό και καλό επεξεργαστή! Και έρχεται το σημερινό και μου δίνει μια και με αποτελειώνει!Έτσι μου'ρχεται να τον πάρω και να τον πετάξω απ'το παράθυρο(αν ειναι να βγάλω ποστ να σας πω μέρα και ώρα και όποιος προλάβει και τον πιάσει:p:p) και να μείνω με τον τρεκλιζοντα 2000+ ΧΡ μου:cry: κλαψ λυγμ που λέγανε και στα κομικ!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 cpus με 10 euro και μητρικές με 20 euro στο Πλαίσιο αλλά πιστεύω ότι μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες/posts...τα έχουμε ξαναπεί...
NickTheGreekxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Τα προιόντα αυτά θα ξανακυκλοφορήσουν ή δεν θα τα ξαναφέρουν γι'αυτό και οι τόσο χαμηλές τιμές ?
souvlaki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ξεχασε τα αυτά...πάμε για άλλα τουλάχιστον στο πλαίσιο... Δεν νομίζω να ξαναφέρουν πάλι τέτοιες παρτίδες
pappous_soulis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 To καταναλωτικό μου ένστικτο έμεινε ανικανοποίητο..
ArisG88 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 To καταναλωτικό μου ένστικτο έμεινε ανικανοποίητο.. Δεν πειραζει, την επομενη φορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.