ArisG88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Nαι καλα 3 φορες εχω ''κλεισει'' ετσι πραγμα κι ετρεχα ΠΛΑΙΣΙΟ μεταμορφωσης απο Βριλησσια... ΚΑΙ ΤΙΣ 3 δεν υπηρχε το κλεισμενο προϊον... Δεν ξερω τι να σου πω, δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο
xristakits Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 αρχισαμε παλι... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=263266 10? την πηρε, σου λεει κανει 170?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ΕΕΕ! ΕΕΕ!! τον αδικείς τώρα...20 euro την πήρε...
ArisG88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ΕΕΕ! ΕΕΕ!!τον αδικείς τώρα...20 euro την πήρε... Μα ναι τον αδικεις τον ανθρωπο, τσαμπα κιολας τη δινει Α, παιδια εχω μια μητρικη, την πηρα 20 ευρω και την δινω 250, ποιος τη θελει? Ευκαιρια ειναι :p
parsifal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ρε παιδια εγω τελικα τι να κανω?Να περασω απο το Πλαισιο εδω στα Γιαννενα? Εχω ελπιδες? Είναι γνωστό ότι το Πλαίσιο δεν έχει υποκατάστημα στα Ιωάννινα. Αν θέλεις να πεις κάτι άλλο καλύτερα πες το ξεκάθαρα γιατί η προσέγγιση με υπονοούμενα δε σου βγήκε, κατά την ταπεινή μου άποψη...
red7genius Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Εχμμμ, γκουχ γκουχ, αν ξερει κανεις για τα Multirama οτι θα βγαλουν προσφορα, γκουχ, ας μας ενημερωσει να παμε να στηθουμε αυριο το πρωι...γκουχ γκουχ. Θα δεχτω και παραγγελιες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 λογικά αύριο το πρωΐ θα μάθουμε...
red7genius Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 λογικά αύριο το πρωΐ θα μάθουμε... Αυτες οι προσφορες (ξεστοκαρισματα οπως αλλιως θελετε) ξεκινανε μολις ανοιξουν τα μαγαζια? Γιατι αμα ειναι να περιμενω να το δω στο ιντερνετ οτι εχουν προσφορα και μεχρι να κατεβω στουρναρη θα εχουν φυγει ολα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 δεν μπορώ να το ξέρω αυτό...μόνο άτομα που δουλεύουν στο Πλαίσιο/Multirama για αυτό το μαθαίνουμε από τα posts/topics τους
Sadman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 παιδια αν βγαλει μουλτιραμα και παρει κανεις,θελω μια με p35/x38 ddr2/3 με προτιμηση στην ddr2. Thx γιατι δν βλεπω να περνουμε τπτ,αν δεν συνενωηθουμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 εδώ δεν θα προλάβουμε για εμάς ρε
red7genius Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 λοιπον οποιος προλαβει τσιμαει οσα κομματια μπορει και μετα τα μοιραζομαστε, τι λετε? btw εδω δεν ξερουμε καν αν θα εχει προσφορα αυριο
NeuroN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ρε σεις παίζει να ανακοινώνονται πουθενά στο site multirama, plaisio ή αν κάνεις signup να σου στέλνουν ενημερωτικά για αυτές τις προσφορές που λέμε? Ξέρει κανεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 λοιπον οποιος προλαβει τσιμαει οσα κομματια μπορει και μετα τα μοιραζομαστε, τι λετε? btw εδω δεν ξερουμε καν αν θα εχει προσφορα αυριο 1 κομμάτι κάθε άτομο ισχύει νομίζω στο multirama...2 κομμάτια αν είσαι χρήστης του thelab.gr (αφήνεις nick νομίζω)
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Πω ρε γμτ... Άραγε θα υπάρχει τίποτα Πάτρα? Θα κατέβω τρέχοντας το πρωί μήπως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.