Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Nαι καλα 3 φορες εχω ''κλεισει'' ετσι πραγμα κι ετρεχα ΠΛΑΙΣΙΟ μεταμορφωσης απο Βριλησσια... ΚΑΙ ΤΙΣ 3 δεν υπηρχε το κλεισμενο προϊον...

Δεν ξερω τι να σου πω, δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο :rolleyes:

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΕΕΕ! ΕΕΕ!!

τον αδικείς τώρα...20 euro την πήρε...

Μα ναι τον αδικεις τον ανθρωπο, τσαμπα κιολας τη δινει

Α, παιδια εχω μια μητρικη, την πηρα 20 ευρω και την δινω 250, ποιος τη θελει? Ευκαιρια ειναι :P:p

Δημοσ.
Ρε παιδια εγω τελικα τι να κανω?

Να περασω απο το Πλαισιο εδω στα Γιαννενα?

Εχω ελπιδες?

Είναι γνωστό ότι το Πλαίσιο δεν έχει υποκατάστημα στα Ιωάννινα. Αν θέλεις να πεις κάτι άλλο καλύτερα πες το ξεκάθαρα γιατί η προσέγγιση με υπονοούμενα δε σου βγήκε, κατά την ταπεινή μου άποψη...

Δημοσ.

Εχμμμ, γκουχ γκουχ, αν ξερει κανεις για τα Multirama οτι θα βγαλουν προσφορα, γκουχ, ας μας ενημερωσει να παμε να στηθουμε αυριο το πρωι...γκουχ γκουχ. :P

Θα δεχτω και παραγγελιες :lol:

Δημοσ.
λογικά αύριο το πρωΐ θα μάθουμε...

Αυτες οι προσφορες (ξεστοκαρισματα οπως αλλιως θελετε) ξεκινανε μολις ανοιξουν τα μαγαζια? Γιατι αμα ειναι να περιμενω να το δω στο ιντερνετ οτι εχουν προσφορα και μεχρι να κατεβω στουρναρη θα εχουν φυγει ολα :X

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μπορώ να το ξέρω αυτό...μόνο άτομα που δουλεύουν στο Πλαίσιο/Multirama για αυτό το μαθαίνουμε από τα posts/topics τους

Δημοσ.

παιδια αν βγαλει μουλτιραμα και παρει κανεις,θελω μια με p35/x38 ddr2/3 με προτιμηση στην ddr2.

Thx :P

γιατι δν βλεπω να περνουμε τπτ,αν δεν συνενωηθουμε :-D

Δημοσ.

λοιπον οποιος προλαβει τσιμαει οσα κομματια μπορει και μετα τα μοιραζομαστε, τι λετε?

btw εδω δεν ξερουμε καν αν θα εχει προσφορα αυριο :lol:

Δημοσ.

Ρε σεις παίζει να ανακοινώνονται πουθενά στο site multirama, plaisio ή αν κάνεις signup να σου στέλνουν ενημερωτικά για αυτές τις προσφορές που λέμε?

Ξέρει κανεις?

• Super Moderators
Δημοσ.
λοιπον οποιος προλαβει τσιμαει οσα κομματια μπορει και μετα τα μοιραζομαστε, τι λετε?

btw εδω δεν ξερουμε καν αν θα εχει προσφορα αυριο :lol:

1 κομμάτι κάθε άτομο ισχύει νομίζω στο multirama...2 κομμάτια αν είσαι χρήστης του thelab.gr (αφήνεις nick νομίζω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...