Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
ετυχε να ειμαι πλαισιο πειραια και ειδα με τα ιδια μου τα ματια τα λαμογια του service να τσιμπανε ολους τους επεξεργαστες, καμια 15αρια

Λογικο δεν ειναι? Και στην τελικη κι εμεις να ημασταν το ιδιο θα ειχαμε κανει :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

sorry αλλά είναι ψιλό γυφτιά...να έπαιρναν 1-2 ανάλογα τα πόσα PCs έχουν για να αναβαθμίσουν για την πάρτι τους ναι γιατί όχι, εφόσον είχαν χειρότερους cpus, αλλά το να παίρνουν τόσους είναι απλά γυφτιά...

Πάντως για να ξέρετε για τις μητρικές αυτές δεν παίζει κάποιο κατάστημα να έχει πάνω από μια διαθέσιμη. Και αυτή πολύ λέω. Δεν είναι και καινούρια μοντέλα.

Για τους επεξεργαστές τώρα, η προσφορά βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα. Για την ακρίβεια, οι περισσότεροι εξαντλήθηκαν το βράδυ που ανακοινώθηκε στους πωλητές η προσφορά (στα ράφια βγαίνει την επομένη)!!!!

:-D

Δηλαδη παιδια αξιζει να περασω απο το Πλαισιο εδω στα Γιαννενα, αν μπορεσω?

Πάρε πρώτα τηλέφωνο, και αν έχει κάτι κάνε κράτηση...

@ThReSh δεν διαφωνω αλλα 2-3 επεξεργαστες καθε υπαλληλος να επαιρνε δεν θα εβγαινε καν η προσοφρα στη φορα

@IMMORTALFRANK λαθος κανεις, το πρωι με fax/mail ενημερωθηκαν τα καταστηματα Πλαισιο ;)

ετυχε να ειμαι πλαισιο πειραια και ειδα με τα ιδια μου τα ματια τα λαμογια του service να τσιμπανε ολους τους επεξεργαστες, καμια 15αρια

Σε αυτό το υποκατάστημα δουλεύουν ''έξυπνα'' παιδιά στο service,συμπέρασμα απο προσωπική εμπειρία.Είχα πάει για αναβάθμιση κάποια φορά έχοντας βάλει απο πριν ένα dvd rw ,όταν πήγα να παραλάβω το σύστημα μου είπαν ότι είχε πρόβλημα και το αντικατέστησαν με άλλο παρόμοιο άλλης εταιρείας.Τελικά αυτό με το οποίο το αντικατέστησαν μου μου άρεσε καλύτερα στο μάτι,είναι και labelflash(αν και δε με απασχολεί και τόσο).

• Moderators
Παρε τηλ και αν εχει τπτ απλα κλειστο τηλεφωνικα ;)

Nαι καλα 3 φορες εχω ''κλεισει'' ετσι πραγμα κι ετρεχα ΠΛΑΙΣΙΟ μεταμορφωσης απο Βριλησσια... ΚΑΙ ΤΙΣ 3 δεν υπηρχε το κλεισμενο προϊον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...