xristakits Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ετυχε να ειμαι πλαισιο πειραια και ειδα με τα ιδια μου τα ματια τα λαμογια του service να τσιμπανε ολους τους επεξεργαστες, καμια 15αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ετυχε να ειμαι πλαισιο πειραια και ειδα με τα ιδια μου τα ματια τα λαμογια του service να τσιμπανε ολους τους επεξεργαστες, καμια 15αρια Λογικο δεν ειναι? Και στην τελικη κι εμεις να ημασταν το ιδιο θα ειχαμε κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiou92 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δηλαδη παιδια αξιζει να περασω απο το Πλαισιο εδω στα Γιαννενα, αν μπορεσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 sorry αλλά είναι ψιλό γυφτιά...να έπαιρναν 1-2 ανάλογα τα πόσα PCs έχουν για να αναβαθμίσουν για την πάρτι τους ναι γιατί όχι, εφόσον είχαν χειρότερους cpus, αλλά το να παίρνουν τόσους είναι απλά γυφτιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMMORTALFRANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Πάντως για να ξέρετε για τις μητρικές αυτές δεν παίζει κάποιο κατάστημα να έχει πάνω από μια διαθέσιμη. Και αυτή πολύ λέω. Δεν είναι και καινούρια μοντέλα. Για τους επεξεργαστές τώρα, η προσφορά βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα. Για την ακρίβεια, οι περισσότεροι εξαντλήθηκαν το βράδυ που ανακοινώθηκε στους πωλητές η προσφορά (στα ράφια βγαίνει την επομένη)!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMMORTALFRANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δηλαδη παιδια αξιζει να περασω απο το Πλαισιο εδω στα Γιαννενα, αν μπορεσω? Πάρε πρώτα τηλέφωνο, και αν έχει κάτι κάνε κράτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 postαρα πιο πάνω πόσα ήταν συνολικά τα κομμάτια...από αξιόπιστη πηγή ασφαλώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 @ThReSh δεν διαφωνω αλλα 2-3 επεξεργαστες καθε υπαλληλος να επαιρνε δεν θα εβγαινε καν η προσοφρα στη φορα @IMMORTALFRANK λαθος κανεις, το πρωι με fax/mail ενημερωθηκαν τα καταστηματα Πλαισιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMMORTALFRANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 λαθος κανεις, το πρωι με fax/mail ενημερωθηκαν τα καταστηματα Πλαισιο ...για τις μητρικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delmparmpounel Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ετυχε να ειμαι πλαισιο πειραια και ειδα με τα ιδια μου τα ματια τα λαμογια του service να τσιμπανε ολους τους επεξεργαστες, καμια 15αρια Σε αυτό το υποκατάστημα δουλεύουν ''έξυπνα'' παιδιά στο service,συμπέρασμα απο προσωπική εμπειρία.Είχα πάει για αναβάθμιση κάποια φορά έχοντας βάλει απο πριν ένα dvd rw ,όταν πήγα να παραλάβω το σύστημα μου είπαν ότι είχε πρόβλημα και το αντικατέστησαν με άλλο παρόμοιο άλλης εταιρείας.Τελικά αυτό με το οποίο το αντικατέστησαν μου μου άρεσε καλύτερα στο μάτι,είναι και labelflash(αν και δε με απασχολεί και τόσο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiou92 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ρε παιδια εγω τελικα τι να κανω? Να περασω απο το Πλαισιο εδω στα Γιαννενα? Εχω ελπιδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ε πάρε τηλέφωνο πρώτα και ρώτα...στο είπε ο ImmortalFrank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delmparmpounel Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Να περάσεις,έτσι κι αλλιώς μια ματιά δε χρεώνεται.Έχοντας πάνω σου χρήματα γτ προσφορές είναι και πετάνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Παρε τηλ και αν εχει τπτ απλα κλειστο τηλεφωνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Παρε τηλ και αν εχει τπτ απλα κλειστο τηλεφωνικα Nαι καλα 3 φορες εχω ''κλεισει'' ετσι πραγμα κι ετρεχα ΠΛΑΙΣΙΟ μεταμορφωσης απο Βριλησσια... ΚΑΙ ΤΙΣ 3 δεν υπηρχε το κλεισμενο προϊον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.