Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

σαλονικα εχει μεινει κανας επεξεργαστης? οχι τπτ λεω να κατεβω κατα τις 8 για μια δουλεια στο κεντρο, αμα εχει καναν amd με κανα 10αρικο να παρω.

Αρη ξερεις τπτ ? Για κεντρο μονο, καλαμαρια και αλλου δεν τρεχω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σαλονικα εχει μεινει κανας επεξεργαστης? οχι τπτ λεω να κατεβω κατα τις 8 για μια δουλεια στο κεντρο, αμα εχει καναν amd με κανα 10αρικο να παρω.

Αρη ξερεις τπτ ? Για κεντρο μονο, καλαμαρια και αλλου δεν τρεχω

Εγω παντως το πρωι που κατεβηκα Πλαισιο κεντρο για μητρικη ρωτησα και για επεξεργαστες και μου ειπε μια κοπελια οτι ισως υπαρχουν 2 κομματια 6750 με 65 ευρω ο ενας (tray). Και οτι θα μ κρατησει το ενα αν τελικα υπαρχουν κατω στην αποθηκη, θα τηλεφωνησω αυριο αν τελικα υπαρχει.

Αλλα τελικα 65 ευρω ή 10 οι επεξεργαστες? Εχω μπερδευτει :rolleyes:

Ρε παιδια το θεμα ειναι να προλαβαινουμε τπτ οχι να τελειωνουν 10 λεπτα μετα την ανακοινωση...και σιγα ποια ανακοινωση μονοι τους τα λενε :P

Παντως με βλεπω αυριο πρωι πρωι στην στουρναρη! Γιατι μεχρι να παω απο παγκρατι στουρναρη αν ανακοινωθει κατι δεν παιζει να προλαβω οχι μητρικη, ουτε καλωδιο!! :-D

Στο Πλαίσιο Ν.Ευκαρπίας Θεσ/νίκης, περί τις 17:15 που πήγα, σε σχετική ερώτησή μου ο πωλητής μου απάντησε πολύ παραστατικά: με τον αντίχειρα και τον δείκτη σχημάτισε το 0 (μηδέν).

Αν μάθω όμως ότι μετά από την ώρα που ανέφερα πωλήθηκε από το συγκεκριμένο κατάστημα μητρική με 20? ή CPU με 10?, θα...

Να κανω μια ερωτηση?

Οι τιμες αυτες ισχυουν για ολα τα καταστηματα ανα την Ελλαδα, σωστα?

Αρκει να υπαρχει stock, σωστα?

Λογικα ναι, για το Πλαισιο

Παιδια μην κατεβει καποιος απο Σαλονικα τσαμπα στο κεντρο, μολις γυρισα και απο επεξεργαστες δεν υπαρχει τιποτα. Ουτε και απο μητρικες :-)

• Super Moderators

τι stock να έχει...όταν διαβάζω στο thelab πως εργαζόμενος στο Πλαίσιο πηρε 4 cpus/mobos, τι να μείνει για άλλους...τουλάχιστον στα multirama δεν αφήνουν μεμονομένα άτομα να παίρνουν σε ποσότητες...

Για το τυπικό της υπόθεσης...

Υπήρχαν περίπου 150 κάρτες

Περίπου 220 μητρικές

και 638 CPU τα οπόια και αφανίστηκαν σε περίπου 30 λεπτά.

από τον Gorillako...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...