Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 http://www.thelab.gr/showpost.php?p=763017&postcount=161 στα 10 euro όλα λέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Και αυτά ελάχιστα κομμάτια(από 50 μέχρι και 10) και μόνο στα μαγαζιά. Δες και λιγο παρακατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 σαλονικα εχει μεινει κανας επεξεργαστης? οχι τπτ λεω να κατεβω κατα τις 8 για μια δουλεια στο κεντρο, αμα εχει καναν amd με κανα 10αρικο να παρω. Αρη ξερεις τπτ ? Για κεντρο μονο, καλαμαρια και αλλου δεν τρεχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 αυτό το κατάλαβα για κομμάτια όχι για euro...anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 αυτό το κατάλαβα για κομμάτια όχι για euro...anyway Μαλλον τελικα εσυ εχεις δικιο! Για κομματια πρεπει να ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 σαλονικα εχει μεινει κανας επεξεργαστης? οχι τπτ λεω να κατεβω κατα τις 8 για μια δουλεια στο κεντρο, αμα εχει καναν amd με κανα 10αρικο να παρω.Αρη ξερεις τπτ ? Για κεντρο μονο, καλαμαρια και αλλου δεν τρεχω Εγω παντως το πρωι που κατεβηκα Πλαισιο κεντρο για μητρικη ρωτησα και για επεξεργαστες και μου ειπε μια κοπελια οτι ισως υπαρχουν 2 κομματια 6750 με 65 ευρω ο ενας (tray). Και οτι θα μ κρατησει το ενα αν τελικα υπαρχουν κατω στην αποθηκη, θα τηλεφωνησω αυριο αν τελικα υπαρχει. Αλλα τελικα 65 ευρω ή 10 οι επεξεργαστες? Εχω μπερδευτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 οι επεξεργαστές ανακοινώθηκαν κάπου στις 15:00, αν δεις το post μου πιο πάνω έχω link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 οι επεξεργαστές ανακοινώθηκαν κάπου στις 15:00, αν δεις το post μου πιο πάνω έχω link Ναι το παρακολουθω το thelab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ρε παιδια το θεμα ειναι να προλαβαινουμε τπτ οχι να τελειωνουν 10 λεπτα μετα την ανακοινωση...και σιγα ποια ανακοινωση μονοι τους τα λενε Παντως με βλεπω αυριο πρωι πρωι στην στουρναρη! Γιατι μεχρι να παω απο παγκρατι στουρναρη αν ανακοινωθει κατι δεν παιζει να προλαβω οχι μητρικη, ουτε καλωδιο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiou92 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Να κανω μια ερωτηση? Οι τιμες αυτες ισχυουν για ολα τα καταστηματα ανα την Ελλαδα, σωστα? Αρκει να υπαρχει stock, σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Στο Πλαίσιο Ν.Ευκαρπίας Θεσ/νίκης, περί τις 17:15 που πήγα, σε σχετική ερώτησή μου ο πωλητής μου απάντησε πολύ παραστατικά: με τον αντίχειρα και τον δείκτη σχημάτισε το 0 (μηδέν). Αν μάθω όμως ότι μετά από την ώρα που ανέφερα πωλήθηκε από το συγκεκριμένο κατάστημα μητρική με 20? ή CPU με 10?, θα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Να κανω μια ερωτηση?Οι τιμες αυτες ισχυουν για ολα τα καταστηματα ανα την Ελλαδα, σωστα? Αρκει να υπαρχει stock, σωστα? Λογικα ναι, για το Πλαισιο Παιδια μην κατεβει καποιος απο Σαλονικα τσαμπα στο κεντρο, μολις γυρισα και απο επεξεργαστες δεν υπαρχει τιποτα. Ουτε και απο μητρικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 τι stock να έχει...όταν διαβάζω στο thelab πως εργαζόμενος στο Πλαίσιο πηρε 4 cpus/mobos, τι να μείνει για άλλους...τουλάχιστον στα multirama δεν αφήνουν μεμονομένα άτομα να παίρνουν σε ποσότητες... Για το τυπικό της υπόθεσης... Υπήρχαν περίπου 150 κάρτες Περίπου 220 μητρικές και 638 CPU τα οπόια και αφανίστηκαν σε περίπου 30 λεπτά. από τον Gorillako... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Εμενα το πρωι στο Πλαισιο μου ειπαν οτι δεν δινουν πανω απο 2 ιδια πραγματα σε καθε πελατη, μουφες παλι δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ναι σου λέω και εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.