koprodogis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Πλακα εχουν παντως στο πλαισιο.Πηγα χθες μια βολτα και κανω σε ενα παλικαρι υπαλληλο "φιλε εχω μαθει σκοτωνεται οτι εχει μεινει, τι θα γινει υπαρχει καμια οθονη που θελω? και επειδη ειμαι και χουβαρντας δινω και 100 ευρω για καμια 20αρα!!" Και το παλικαρι μαλλον δεν ηξερε τπτ ακομα και για τις καρτες γραφικων, σα να σου λεει αν ψαχνεσαι ελα καθε μερα και κανε γυρες ολα τα τμηματα.Για θεσσαλονικη παντως το καταστημα κεντρου δεν δουλευει και με καποιο στοκ, εχουν πολυ λιγα τεμαχια απο τα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 @koprodogis απο το Πλαισιο μου ειπαν σημερα το πρωι πηραν mail με τις τιμες Παντως πολυ ευγενικα τα παιδια στο Πλαισιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Sadman ήταν και ελάχιστα τα κομμάτια...ότι είχε ξεμείνει σε καταστήματα... πχ έτυχε και ήμουν Πλαίσιο Κηφισιάς το πρωί και δεν υπήρχε σχεδόν τπτ από μητρικές αυτής της λίστας...δεν είχε πάει κάποιος απλά δεν είχε σχεδόν καμία από αυτές το συγκεκριμένο Πλαίσιο...περίπου τα ίδια και με το Πλαίσιο Ψυχικού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Και ρωταω εγω αν σημερα πηραν το mail με τις τιμες πως πουλουσαν σε αυτες τις τιμες? Γνωριζοντας πως δουλευουν ειμαι σιγουρος οτι γινετε τις τρελης πρωτα απο τους υπαλληλους και οτι μεινει το πουλανε. ΘΕΛΩ ΟΘΟΝΗ 20+ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ!!! Πλαισιο ακουυυυυυυυς????Και multirama δε με χαλαει(φαγωθηκε ο αδερφος μου καλοκαιριατικα να αναβαθμιστει). Θα ρωτησω το βραδυ αν θα παιχτει αυριο τπτ στα multirama σχετικα με μητρικες.Και περσυ παντως τετοια εποχη σκοτωνε το πλαισιο πραματα, απογραφη κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Γνωριζοντας πως δουλευουν ειμαι σιγουρος οτι γινετε τις τρελης πρωτα απο τους υπαλληλους και οτι μεινει το πουλανε. καλά αυτό είναι αυτονόητο... btw όποιος ενδιαφέρεται το Πλαίσιο Κηφισιάς έχει 2 Asus P5K3 Deluxe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Thresh αν μπορεις μου αγοραζεις μια να μου την στειλεις?(των 20ευρω ε?) Τα μεταφορικα δικα μου. ειμαι για κλαματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 αν υπάρχει ακόμα... είναι ddr3 έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Λογικα θα ακολουθησει και το Multirama την ιδια τακτικη...Να περιμενουμε κανα τετοιο παλι αυριο απο multirama αραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 αν υπάρχει ακόμα...είναι ddr3 έτσι... Παρε και σε μενα τπτ αν υπαρχει! Ας ειναι οτι θελει αρκει να ειναι "καλο" μοντελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ποπο...ειμαστε απελπησμενοι ολοι ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiFtw Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ελπίζω να βγάλουν και το ASUS M3A32-MVP DELUXE/WIFI-AP σε προσφορά... Απελπισμενος οχι..φοιτητής ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Λογικα θα ακολουθησει και το Multirama την ιδια τακτικη...Να περιμενουμε κανα τετοιο παλι αυριο απο multirama αραγε? sssssssshhhhhhhhhttttttt μπας και προλάβουμε τπτ... Παρε και σε μενα τπτ αν υπαρχει! Ας ειναι οτι θελει αρκει να ειναι "καλο" μοντελο τις καβάτζωσαν ήδη...πριν καν τις αναφέρω εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 τις καβάτζωσαν ήδη...πριν καν τις αναφέρω εδώ Κριμα κριμα, παντως σε Πλαισιο παιδια ψαξτε και για κανεναν επεξεργαστη, μπορει να εχει μεινει τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 οι Intel έφυγαν σε χρόνο DT...κρίμα 10 euro για 6600/6700/6550/6750/6850 ήταν απλά απίστευτη τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 οι Intel έφυγαν σε χρόνο DT...κρίμα 10 euro για 6600/6700/6550/6750/6850 ήταν απλά απίστευτη τιμή Δεν ηταν 10 ευρω για ολους, αλλα απο 10 ευρω κατι AMD εως 50 ευρω στους Intel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.