Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δυστυχως δεν ειναι ουτε νεα αλλα ουτε καν προσφορα.

Προς το παρον για το δισκο λεει απο 101 στα 99, καλα ειναι σιγουρα λαθος αφου μεχρι πριν 2 ωρες λεγαν 59 ευρω τελικα, περιμενω να πουμε 19 να παρω ενα τουβλακι

Δημοσ.

Μου φαινεται καλο σαν mp3 για 14 ευρω που θα σου βγει με τα μεταφορικα, η φάση ειναι οτι πριν κανα 2-3 βδομαδες ειχαν με 9,99 ενα αλλο με 2 γιγα μνημη και γενικα πολυ καλα χαρακτηριστικα.

Για καποιον που θελει ενα απλο mp3 ΜΕ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ναι ειναι μια χαρα

Να συμπληρωσω οτι γενικα το You τωρα τελευταιο παρατησησα οτι σκοτωνει οτι εχει απο Mp3 zicplay.

Ψιλιαζομαι οτι το επομενο που θα σκοτωσουν ειναι αυτο, απο τα χριστουγεννα προσπαθουν να τα σπρωξουν αλλα δεν τους βγαινει.

Να δειτε που σε καμια βδομαδα θα το βαλουν και αυτο 9,99

Δημοσ.
Μου φαινεται καλο σαν mp3 για 14 ευρω που θα σου βγει με τα μεταφορικα, η φάση ειναι οτι πριν κανα 2-3 βδομαδες ειχαν με 9,99 ενα αλλο με 2 γιγα μνημη και γενικα πολυ καλα χαρακτηριστικα.

Για καποιον που θελει ενα απλο mp3 ΜΕ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ναι ειναι μια χαρα

Να συμπληρωσω οτι γενικα το You τωρα τελευταιο παρατησησα οτι σκοτωνει οτι εχει απο Mp3 zicplay.

Ψιλιαζομαι οτι το επομενο που θα σκοτωσουν ειναι αυτο, απο τα χριστουγεννα προσπαθουν να τα σπρωξουν αλλα δεν τους βγαινει.

Να δειτε που σε καμια βδομαδα θα το βαλουν και αυτο 9,99

Ε τότε θα περιμένω να σπρώξουν κανένα με 2 gb πάλι έστω και 5 ακριβότερο.

Κρυφή μου ελπίδα βέβαια είναι να ξεβρακώσουν κανένα ZEN, αλλά χλωμό το κόβω.

Thanx koprodogi.

Δημοσ.

γενικα καλο ειναι να ριχνουμε μια ματια καθε μερα στο you γιατι βαζει απιστευτες προσφορες.ξερει κανεις τι ωρα ανεβαζουν στο site τις προσφορες καθε μερα?

Δημοσ.
Τιμή: you.gif στο you.gr: 49,89 ?

Προσφορα ειναι αυτο?:shock::X

Η τιμή του όταν το είχε προσφορά δεν ήταν αυτή, ήταν 9,99?. Καλή τιμή αν και πριν καμιά βδομάδα είχε ίδιας φίρμας mp3 player 2GB με έγχρωμη οθόνη και video στην ίδια τιμή :shock:

Δημοσ.
γενικα καλο ειναι να ριχνουμε μια ματια καθε μερα στο you γιατι βαζει απιστευτες προσφορες.ξερει κανεις τι ωρα ανεβαζουν στο site τις προσφορες καθε μερα?

Δεν ανεβάζουν κάθε μέρα και συνήθως η προσφορά γίνεται το βράδυ, γύρω στις 12:30. Πιστεύω πάντως πως είναι λίγο μούφα. Κάθε φορά έχει π.χ. 10 κομμάτια αλλά παίζει να είναι και 2-3...

Δημοσ.

Παρακαλώ μόνο πρoσφορές στο παρόν thread.

Τα post ζήτησης θα σβήνονται.

/sc

Δημοσ.

Σημερα εντοπισα καποιες οθονες φθηνες σχετικα.

Στο νεο καταστημα θεσσαλονικης του multirama στην καλαμαρια εχει 1 nec και 3 philips με 100 ευρω.

Τα κουτια δεν μου αρεσαν και φαινονταν ψιλοανοιγμενα, ειχαν και ταινιες απο κουριερ επανω.

Ο υπαλληλος μου εδοσε να καταλαβω οτι ηταν απο μη παραλαβη προιοντων και οχι επιστροφες.

Διευκρηνισα οτι αμα την παρω και δε μαρεσει για το χyz λογο την φερνω και περνω τα λεφτα μου επιτοπου και μου ειναι το ΝΑΙ.

Οποτε οποιος ενδιαφερεται για μια νεα οθονη 17αρα πιστευω αξιζει.

Εννοειται οτι ολες οι Philips εχουν 3ετη εγγυηση, για την nec δε ρωτησα, αλλα και αυτη 3 βλεπω εχει

Δημοσ.

Ρε Koprodogi, το χω ξαναπεί, αλλά είσαι ο θεός της αγοράς και της προσφοράς ρε, που τα βρίσκειιιις ρεεεεεε μεγάλεε!!

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...