fonzi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Βρε παιδιά πήρα προ ημερών το conn-x για να πάρω δώρο το πολυμηχάνημα. Ο υπάλληλος κράτησε τα πραγματικά στοιχεία μου. Τώρα ένας φίλος θέλει να βάλει conn-x. Πως θα γίνει να βάλουμε το δικό μου (δεν το έχω ανοίξει) στη δική του γραμμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Βρε παιδιά πήρα προ ημερών το conn-x για να πάρω δώρο το πολυμηχάνημα.Ο υπάλληλος κράτησε τα πραγματικά στοιχεία μου. Τώρα ένας φίλος θέλει να βάλει conn-x. Πως θα γίνει να βάλουμε το δικό μου (δεν το έχω ανοίξει) στη δική του γραμμή; Ρε παλικάρι, από τον Γερμανό το πήρες ;; Αν ναι από ποιο κατάστημα;; Δε σε έβαλε να υπογράψεις την αίτηση ενεργοποίησης; Γιατί σε 3ς Γερμανούς στην Αθήνα που μίλησα, όλοι ζητούσαν υπογραφή. ΤΟ conn-x κλειδώνει σε Αριθμό Τηλεφώνου, δε γίνεται να το βάλεις σε άλλη γραμμή απ όσο ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 δηλαδή αγοράζεις το connex και σου δίνει πολυμηχάνημα? και αν εχεις ήδη τι να το κανεις? Χρειάζεται να κάνεις αίτηση επιτόπου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ρε παλικάρι, από τον Γερμανό το πήρες ;; Αν ναι από ποιο κατάστημα;; Δε σε έβαλε να υπογράψεις την αίτηση ενεργοποίησης; Γιατί σε 3ς Γερμανούς στην Αθήνα που μίλησα, όλοι ζητούσαν υπογραφή. ΤΟ conn-x κλειδώνει σε Αριθμό Τηλεφώνου, δε γίνεται να το βάλεις σε άλλη γραμμή απ όσο ξέρω. από multirama και δεν υπέγραψα τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsavi1991 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 δηλαδή αγοράζεις το connex και σου δίνει πολυμηχάνημα? και αν εχεις ήδη τι να το κανεις? Χρειάζεται να κάνεις αίτηση επιτόπου ? κοιτα στο topic σε προηγουμενες σελιδες. αν παλι βαριεσαι να ξέρεις οτι ο koprodogis μαε ειπε το κολπο,δηλαδη παιρνεις το connex και τους λες να μην το ενεργοποιησουν,επειδη για παραδειμα η προηγυμενη σου συνδεση δεν εψει ληξει και οτι θα το ενεργοποιησεις εσυ,σου δινουν δωρο πολυμηχανημα και μετα εσυ δεν ενεργοποιεις το πακετο και με 33 ευρω εχεις πολυμηχανημα:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 κοιτα στο topic σε προηγουμενες σελιδες. αν παλι βαριεσαι να ξέρεις οτι ο koprodogis μαε ειπε το κολπο,δηλαδη παιρνεις το connex και τους λες να μην το ενεργοποιησουν,επειδη για παραδειμα η προηγυμενη σου συνδεση δεν εψει ληξει και οτι θα το ενεργοποιησεις εσυ,σου δινουν δωρο πολυμηχανημα και μετα εσυ δεν ενεργοποιεις το πακετο και με 33 ευρω εχεις πολυμηχανημα:-) αααα !! Μάλιστα.. !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 από multirama και δεν υπέγραψα τίποτα... Σε ποιο Multirama ;; Τους είχα ρωτήσει στη Στουρνάρη πριν λίγες μέρες και είπαν οτι είχε λήξει απο 31 ΜΑΗ η προσφορά (!) Για πες! Απο εκεί έχω ήδη πάρει 1 το Μάη. Ο Γερμανός σε βάζει να σε υπογράψεις, τα Multirama ΟΧΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Σε ποιο Multirama ;; Τους είχα ρωτήσει στη Στουρνάρη πριν λίγες μέρες και είπαν οτι είχε λήξει απο 31 ΜΑΗ η προσφορά (!) Για πες! Απο εκεί έχω ήδη πάρει 1 το Μάη. Ο Γερμανός σε βάζει να σε υπογράψεις, τα Multirama ΟΧΙ. Στο site τους δεν αναγράφεται κάτι οπότε παίζει να έχει λήξει ! και τους έχουν μείνει τα στοκ τώρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Στο site τους δε το έγραφε ούτε Μάιο. Σε κάποια πρέπει να έχει μείνει, που όμως;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsavi1991 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Καρδιτσα σιγουρα υπαρχουν.γενικα ψαξτε το λιγο σε επαρχια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Καμια προσφορα για φθηνους υποφορητους μηπως εχουμε παιδια?στον κοτσοβολο δυτικη θεσσαλονικη περηφεριακο εχει(παρασκευη)2 philips ραφιου,to 1 πραγματικο υποφορητο(μικρο επεξεργαστηultra, 11¨οθονη,1 γιγα μνημη,gma900)το αλλο 12΄΄core 2 στα2 ,χ3100, 160σκληρο, 500 και 550,η 550 και 500... παρε τηλ,εχουν 0800... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Σε ποιο Multirama ;; Τους είχα ρωτήσει στη Στουρνάρη πριν λίγες μέρες και είπαν οτι είχε λήξει απο 31 ΜΑΗ η προσφορά (!) Για πες! Απο εκεί έχω ήδη πάρει 1 το Μάη. Ο Γερμανός σε βάζει να σε υπογράψεις, τα Multirama ΟΧΙ. μα τότε το πήρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ρε τρελέ...χθες είπες "προ ημερών" και θεώρησα ότι το πήρες πρόσφατα, όχι πριν 1 μήνα Οκ τότε Άμα βρει κάποιος κατάστημα Γερμανού που μπορούμε να το πάρουμε χωρίς υπογραφή, ας πει παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ρε τρελέ...χθες είπες "προ ημερών" και θεώρησα ότι το πήρες πρόσφατα, όχι πριν 1 μήνα Οκ τότε Άμα βρει κάποιος κατάστημα Γερμανού που μπορούμε να το πάρουμε χωρίς υπογραφή, ας πει παιδιά sorry για το μπέρδεμα... (πολύ ωραίο το "Ρε τρελέ...", μου έφτιαξες την χάλια σημερινή μου διάθεση!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ένα update,υπάρχει κάποιο multirama που να έχουν μείνει πολυμηχανήμτα ή τελειώσαν όλα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.