Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, αυτό λέει και ο Neuron, ίδιο με το άλλο που είχε πει πριν καιρό για τα Multirama.

Άμα μπορείς ρε λεβέντη Koprodogi, πες μας ( αν είναι ανοιχτά γιατί πήρα σε 2-3 καταστήματα και δε σήκωναν τηλ ).

Δεν ειναι το ιδιο μοντελο πολυμηχανηματος αλλα ειναι σχεδον ολοϊδια.

Τελικα δεν προλαβα να περασω αλλα και αυριο μερα ειναι.

Επισης μου εστηλε και ενημερωτικο το καταστημα technixx.gr για μια 22αρα οθονη acer.

Μιλαω για αυτο το μοντελο που δεν φαινεται να ειναι κατι αξιολογο αλλα η προσφορα ειναι 160 ευρω απο 180.Δεν ειναι κατι πολυ καλο σαν προσφορα αλλα οκ για μια οθονη τα 160 ειναι καλα λεφτα και αμα σκεφτουμε οτι ειναι και 22αρα ισως ενδιαφερει καποιους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ρε σεις αυτό το you.gr έχει θεότρελες προσφορές ή κατι κάνω λάθος!!!!

Έχει μια οθόνη eizo που η τιμή της σε όλα τα μαγαζιά είναι πάνω απο 370 και αυτοί τη δίνουν 290!!!

Δεν ειναι το ιδιο μοντελο πολυμηχανηματος αλλα ειναι σχεδον ολοϊδια.

Έχεις δίκιο, τι διαφορές έχουν;;

Τα Multirama έδιναν το 4340 ( το οποίο φαίνεται να το έχουν μόνο το Multirama), αυτό είναι το 4280 και το έχουν αρκετά καταστήματα.

Δε βγάζω άκρη σχετικά με τις διαφορές τους. Στο site της Hp πάντως μόνο με search βρήκα τον 4340, τον 4280 τον έχουν κανονικά στη λίστα τους.

Το παρακάτω δεν είναι ακριβώς προσφορά αλλά μια μεγάλη διαφορά στην τιμή που μου προκαλεί εντύπωση:

Aspire 2920-602G25Mi @ msystems.gr = 824,99 ? (WiFi 3945ABG)

Aspire 2920-602G25Mn @ plaisio.gr = 999,00 ? (WiFi 802.11N)

Σύμφωνα με το site της Acer η μόνη διαφορά τους είναι στην κάρτα δυκτίου κάτι το οποίο δεν φαίνεται στα specs που δίνουν τα μαγαζιά. Είναι όμως δυνατόν να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στα χρήματα;

Yeeeeeeeeah μόλις πήρα το πολυμηχάνημα με 33ευρώ!

Χαχα στο γερμανό της Σάμου όχι μόνο δε μου ζήτησε αριθμό τηλεφώνου αλλα ούτε το όνομα του κατόχου! Έδωσα μόνο το όνομα μου και το πήρα...:-D:-D

EDIT: Αν παρει το μάτι σας πουθενά πακέτο χωρίς προπληρωμή ποστάρετε το ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!

Έχεις δίκιο, τι διαφορές έχουν;;

Τα Multirama έδιναν το 4340 ( το οποίο φαίνεται να το έχουν μόνο το Multirama), αυτό είναι το 4280 και το έχουν αρκετά καταστήματα.

Δε βγάζω άκρη σχετικά με τις διαφορές τους. Στο site της Hp πάντως μόνο με search βρήκα τον 4340, τον 4280 τον έχουν κανονικά στη λίστα τους.

Ο 4340 εχει και φαξ, ενω ο 4280 (νομιζω) λειτουργει και χωρις καλωδια, ασυρματα

Μπράβο, έχει όντως ΦΑΞ ό 4340, απλά εγώ δε το ενεργοποίησα /σὐνδεσα καν.

Εννοείς ότι έχει ασύρματη δικτύωση μάλλον. Δε το βλέπω αυτό κάπου ρε γμτ. Τέσπα, το φαξ δε με πειράζει :)

Yeeeeeeeeah μόλις πήρα το πολυμηχάνημα με 33ευρώ!

Χαχα στο γερμανό της Σάμου όχι μόνο δε μου ζήτησε αριθμό τηλεφώνου αλλα ούτε το όνομα του κατόχου! Έδωσα μόνο το όνομα μου και το πήρα...:-D:-D

EDIT: Αν παρει το μάτι σας πουθενά πακέτο χωρίς προπληρωμή ποστάρετε το ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!

Δυστυχώς σε 3 Γερμανούς στην Αθήνα σου κάνουν αίτηση + υπογραφή επι τόπου.

Κώλεεεεεε :P

Γκρρρρρ...

Αν βρει κανένας τπτ, ας πει παιδιά...

Aπο σημερα μεχρι 26/6 στα carrefour με καθε επωνυμο κλιματιστικο(εκτος δλδ απο τα δικα τους κ τα firstline) 12.000btu δωρο ενα ακομα coolix 9000btu.Απ'οτι ειδα εχει κατι funai στα 320ε οποτε με τοσα λεφτα 2 κλιματιστικα δεν ειναι ασχημα.

link

Επίσης στα Carrefour έχει με κάθε αγορά LCD 37" και πάνω, δώρο 1 φορητή LCD 7" αξίας 99 ευρώ όπως λέει ( μάρκες κλπ δεν είδα να λέει στο φυλλάδιο.

Aπο σημερα μεχρι 26/6 στα carrefour με καθε επωνυμο κλιματιστικο(εκτος δλδ απο τα δικα τους κ τα firstline) 12.000btu δωρο ενα ακομα coolix 9000btu.Απ'οτι ειδα εχει κατι funai στα 320ε οποτε με τοσα λεφτα 2 κλιματιστικα δεν ειναι ασχημα.

link

αυτο το coolix τι ρολο παιζει?

Καλα μη περιμενεις κ τπτ τρελο απο αποψη ποιοτητας κλιματιστικου αλλα πιστευω σαν βοηθητικο η' για μικρο χωρο ειναι οτι πρεπει.Πηγε ο πατερας μου τωρα να τσιμπισει ενα Delonghi αλλα δε πιστευω να τα εχουμε εγκαταστησει μεχρι 26/6 ωστε να προλαβω να πω εντυπωσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...