Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators

Όλα τα μηνύματα που αναφέρονται στις εγγυήσεις προϊόντων μεταφέρθηκαν στο topic Διετής η εγγύηση των καταναλωτικών προϊόντων.

Παρακαλώ ας γράφουμε στο παρόν thread για προσφορές καταστημάτων και μόνο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν παιδιά θυμάστε τα mp3 που είχε το CARREFOUR ,ε τα έριξαν και άλλο .Πριν μια εβδομάδα πήρα ένα με 1GB μνήμη και έδωσα 5 ευρώ .Καταπληκτική προσφορά , τρέξτε να προλάβετε.

Λοιπόν παιδιά θυμάστε τα mp3 που είχε το CARREFOUR ,ε τα έριξαν και άλλο .Πριν μια εβδομάδα πήρα ένα με 1GB μνήμη και έδωσα 5 ευρώ .Καταπληκτική προσφορά , τρέξτε να προλάβετε.

Πριν 1 βδομάδα την είχαν;; Δε θα χει μείνει τπτ λογικά...

Sorry εχεις δικιο Tuko , δεν ειχα προσεξει λογο των πολλων μηνυματων με τις οθονες δεν ασχοληθηκα καν να δω μιας και δεν ειναι το στοιχειο μου.

Όχι δεν είναι ακριβώς η ίδια προσφορά έδω το 1gb έχει 5 ευρώ ,όχι τα 512 mb απλά η τιμή είναι μέχρι να εξαντληθεί όλο το στοκ δεν θα ξαναφέρουν ξανά τέτοια φλασάκια.

Όχι δεν είναι ακριβώς η ίδια προσφορά έδω το 1gb έχει 5 ευρώ ,όχι τα 512 mb απλά η τιμή είναι μέχρι να εξαντληθεί όλο το στοκ δεν θα ξαναφέρουν ξανά τέτοια φλασάκια.
kαλο ειναι σε τετοιες προσφορες(που δεν ειναι πανελληνιες και ειναι μαλλον <<τοπικες>>)να λεμε και το υποκαταστημα (περιοχη)γιατι απο αλλες προσφορες που εχω πετυχει,πολλα μαγαζια <<παιζουν>> στις τιμες ακομα και της ιδιας

επωνυμιας οταν ειναι...

Τυχαια(και καλα δεν εψαχνα:X) επεσε πανω σε εναν πωλητη iphone 3g.

Οι τιμες του ειναι μαλλον οτι καλυτερο εχω ακουσει και δει.

Τσεκαρετε τι λεει: Price information:

8GB: £159

16GB: £239

και 13 λιρες ακομα για ελλαδα. Νομιζω οτι θα πεσουν παραγγελιες με το κιλο.

Ηδη εχω μπει και γω στο τρυπακι, αν και δεν λεει ποτε θα τα φερει.

Σν πωλητης και καταστημα φαινεται μια χαρα και σωστο.

Τωρα λιγο στο ξεκλειδωμα δεν πολυκαταλαβα τι παιζει και αν τα στελνει "σπασμενα" γιατι στο site του καταστηματος του τα λεει καπως αλλιως αλλα οποιος ενδιαφερετε ας στηλει mail.

Το ποσταρα και στο αναλογο θεματακι στην ενοτητα των Mac οποτε μπορειτε να το παρακολουθησετε και απο εκει αν το ψαξει καποιος απο κει, εγω βαριεμαι:o

Τυχαια(και καλα δεν εψαχνα:X) επεσε πανω σε εναν πωλητη iphone 3g.

Οι τιμες του ειναι μαλλον οτι καλυτερο εχω ακουσει και δει.

Τσεκαρετε τι λεει: Price information:

8GB: £159

16GB: £239

και 13 λιρες ακομα για ελλαδα. Νομιζω οτι θα πεσουν παραγγελιες με το κιλο.

Ηδη εχω μπει και γω στο τρυπακι, αν και δεν λεει ποτε θα τα φερει.

Σν πωλητης και καταστημα φαινεται μια χαρα και σωστο.

Τωρα λιγο στο ξεκλειδωμα δεν πολυκαταλαβα τι παιζει και αν τα στελνει "σπασμενα" γιατι στο site του καταστηματος του τα λεει καπως αλλιως αλλα οποιος ενδιαφερετε ας στηλει mail.

Το ποσταρα και στο αναλογο θεματακι στην ενοτητα των Mac οποτε μπορειτε να το παρακολουθησετε και απο εκει αν το ψαξει καποιος απο κει, εγω βαριεμαι:o

Καλο ειναι να μην μπλεκουμε εδω τιμες απο ebay γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη !!!

Για να το λες λογο μηνυματων κατι θα ξερεις παραπανω αλλα το βρισκω και προσφορα λογο τιμης αλλα και σιγουρα πολλοι θα θελαν να το αποκτησουν, και μιας και ο πωλητης φαινεται σωστος ειπα να δελεασω κοσμο.

Το κακο ειναι οτι δελεαζομαι και γω και δεν εχω λεφτα!!

Για να το λες λογο μηνυματων κατι θα ξερεις παραπανω αλλα το βρισκω και προσφορα λογο τιμης αλλα και σιγουρα πολλοι θα θελαν να το αποκτησουν, και μιας και ο πωλητης φαινεται σωστος ειπα να δελεασω κοσμο.

Το κακο ειναι οτι δελεαζομαι και γω και δεν εχω λεφτα!!

Δεν ξερω τιποτα παραπανω αλλα επειδη το ebay ειναι αχανες γιαα αυτο λεω να το αποφυγουμε εδω. Δεν θα ηταν ασχημο να γινει ενα post επισημασμενο για προσφορες απο ebay.

Εχει προσφορες αλλα εχει και ...πατατες !!!

Ολοι δελεαζομαστε !!! Ειμαστε ...αδυναμοι χαρακτηρες !!!!

δεν ξερω αν ειναι τυπογραφικο...αλλα ο γερμαναρας στο προσπεκτους κυριακατικης εχει si 2636-l2 laptop fujitsu

me 509? ενω παντου παιζει στα 1000+(στο δικο του site 1199)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...