Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλη ευκαιρια..

ισα ισα το φπα γλιτωνεις..

αντε 90 ευρα πιτσες και μπυρες δωρο για να δεις το "γιουρο" σε 32 ιντσες..:lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλη ευκαιρια..

ισα ισα το φπα γλιτωνεις..

αντε 90 ευρα πιτσες και μπυρες δωρο για να δεις το "γιουρο" σε 32 ιντσες..:lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εγω ετσι πιστευω !!!! Δεν ξερω τωρα αλλα καποτε το ονομα JVC ηταν στα κορυφαια.

Δημοσ.

Ναι, αλλά δεν έχει ψηφιακό δέκτη που σημαίνει ότι είναι σχετικάπαλιό μοντέλο (μιλάω για την τηλεόραση).

Δημοσ.

Ρε παιδιά η προσφορά του λάπτοπ στον Κοτσόβολο τελείωσε γιατί δεν βγάζει κάνενα τέτοιο λάπτοπ στο site τους.

Δημοσ.

προσφορα ηχειακια 2.1 logitech απο you.gr περι τα 11 Ευρω κατω (αν και απο ενα σκρουτζ δε βλεπω να ειναι και η τρελη ευκαιρια αλλα λεμε τωρα.. απο τη μυγα ξυγκι..:lol:)..

για ενα πισακι χωρις πολλα πολλα πιστευω οτι πρεπει..

παρτε και λινκ οσοι ενδιαφερεστε..

http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD

αμα τα παρει καποιος και δοκιμασει ας μας πει την εντυπωση του..

νυχτααααα:P

Δημοσ.
παρτε κοσμε....

http://www.multirama.gr/Multirama/media/Catalogues/2008/Iounios/Bazzar_mall/l2.jpg

για το 399 λεωωωωωωωωωω

Το laptop ειναι αυτο http://www.multirama.gr/multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=142011

Πολυ καλη προσφορα και λογικα η τιμη του ειναι μονο για το καταστημα και οχι απο το internet

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να θεωρηθεί προσφορά αλλά αυτή τη στιγμή στο eshop ο WD 640GB έχει 69 ευρώ (από 80,5). (προσοχή όμως γιατί βλέπω πως στο πλαίσιο γράφει 5 χρόνια εγγύηση ενώ στο eshop 3)

Δημοσ.
-20 oi tv στα καρφ... τεταρτη κ πεμπτη...

φυσιολογικα την f86 που την εβαλε στα 1399 πλεον(κι αφου στα -15 της προηγουμενης την ειχε 1599) πρεπει να χει σημερα κι αυριο

1119!!!τρεξτεεε να τα χωσετε...(ful hd 100 hz 40'')

Δημοσ.
ευρω ή % ??
gia ευρω δε θα το γραφα...δε βρηκα το %(νατο) στον φορητο πριν ,ασε που πιο κατω κανω μια αφαιρεσουλα...-20%%%%%%%%%%%%%(το ειδα Τv το μεσημερι

και μου τρεχαν τα σαλια...

Δημοσ.

samsung LE40F86

εχω αυτη την τηλεοραση και την ειχα παρει 1800 απο expert σχεδον ενα χρονο πριν..

βγηκαν τοσες και τοσες αλλες τηλεορασεις και μολις τον προηγουμενο μηνα επεσε δραματικα η τιμη της..

η τηλεοραση μαμαει..

πραγματικα στα 1120 αν ισχυει προσφορα καρφουρ ειναι φανταστικη...

οσοι προλαβετε θα με θυμηθειτε..;)

Δημοσ.
samsung LE40F86

εχω αυτη την τηλεοραση και την ειχα παρει 1800 απο expert σχεδον ενα χρονο πριν..

βγηκαν τοσες και τοσες αλλες τηλεορασεις και μολις τον προηγουμενο μηνα επεσε δραματικα η τιμη της..

η τηλεοραση μαμαει..

πραγματικα στα 1120 αν ισχυει προσφορα καρφουρ ειναι φανταστικη...

οσοι προλαβετε θα με θυμηθειτε..;)

ειναι η καψουρα μου στις tv...αν και ...plasmatikos....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...