censOred Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 to φλασακι αυτο το δινει το mediamarkt 15e...εχει κ κει 5χρονια εγγυηση? ναι και εκει κανονική τιμή 15 ευρώ εχει. για εγγυηση δεν ρώτησα.παντως μεγάλη μαλακία που πρέπει να πας στο megastore γιατί μονο εκει ισχυουν οι προσφορές επισης οι προσφορές ισχυουν για μια αγορά και ενα ατομο (ετσι λεει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Λοιπόν παιδιά τελικά το έκανα και το κόλπο με τον εκτυπωτή.Να σαι καλά κοπροντόγκη ευτχώς εδώ στην Αθήνα πήγα σε ένα πωλητή μεγάλο τζιμάνι και του έδωσα ψευτικά στοιχεία και τον πήρα και έφυγα.Να σε ρώτησω όταν σκάναρα την σελίδα ευθυγράμισης και την ξαναεκτύπωσα μου έβγαλε πιο άχρωμο το αντίγραφο λες και δεν είχε μελάνι,λες να είναι χαλασμένος ή απλά τα μελάνια που δίνουν με αυτόν έχουν πολύ λίγη ποσότητα; Η προσφορα αυτη ειναι απο τον Γερμανο?? αν καταλαβα καλα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis2610 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μαρεσει που λεγαν οτι και καλα μεχρι 10/5 θα ηταν η προσφορα!!! Αυτό ήταν όμως. Στο Multirma Στουρνάρη, που πέρασα την Τρίτη ενημερώθηκα από την πωλήτρια ότι η προσφορά έληξε. Γυρνώντας σπίτι το checkαρα και στο site τους και όντως τη σταμάτησαν τη προσφορά. Και πήγαινα βέβαιος ότι θα τον τσίμπαγα τον εκτυπωτή. Οχι τίποτα άλλο αλλά ήθελα και τη σύνδεση. Τέλος πάντων αναμένω σε καμιά εβδομάδα κάτι νέο. Εξαρτάται πάντοτε απο τα αποθέματα που έχουν φιλε μου.. Απόθεμα υπάρχει ακόμα απλά θα έπιασαν το όριο για το bonus και τη σταμάτησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Στις προσφορές εχει ακόμα:φλασάκι Kingston data traveller 4 gb 5.50 ευρώ (καλό αυτό)ενα mp3 player (μαρκας IQ) 1 gb και αυτό 5.50.αυτά παρατηρησα.αλλα τα εχει συγκεκριμένες ώρες και 50 αποθεματα.το φλασακι ας πουμε το δινουνε στις 2 το μεσημερι (μεχρι να εξαντληθει) που το εχει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ριξτε μια ματια στη νεα προσφορα που εχει το you.gr Mp3 player ZICPLAY V-TOUCH,αυτο με 14 ευρω περιπου με μεταφορικα, εχει 10 ευρω και αλλα 4 μεταφορικα. Εγω χτυπησα ενα παντως, γρηγορα αλλα 3 μειναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δεν έμεινε τπτ....Θα μας κουφάνουν. 10 ευρώ μόνο..ρε Κοπρόσκυλο, είσαι ΘΕΟΣ ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δεν έμεινε τπτ....Θα μας κουφάνουν. 10 ευρώ μόνο..ρε Κοπρόσκυλο, είσαι ΘΕΟΣ ρε. Η ηταν λιγα κομματια η επεσαν ολοι με τα μουτρα και τελειωσαν:mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 koprodogis ζουμε για να σ'ακουμε.... Keep it coming και οποιος προλαβει προλαβε!!!!Εγω παντως οχι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Κριμα ηταν και τσαμπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ΚΑλα κοπροντογκη εισαι Ο ΘΕΟΣ.Και εχει yoy διπλα απο το σπιτι μου ρε γμτ αλλα κλασικα δεν προλαβα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Α ρε γμτ!!!! Κρίμα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Φτου...14? ήταν πραγματικά προσφορά....Keep looking man! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soilworker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Καθε μερα το u βαζει τετοιες προσφορες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 καταρχας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας σχολια, προσεξτε μονο μην την ψωνισω και σηκωσω τη μυτογκα μου πανω και δεν σας μιλαω πλεον :-D:devil: Κατα τα αλλα το you.gr βγαζει σχεδον καθημερινα προσφορες αλλα να πω την αληθεια μια στις 20 αξιζουν πραγματικα.Oποτε καθε βραδυ μετα τις 12.20 ριχνετε καμια ματια, τετοια ωρα τις βγαζουν. Η χθεσινη ας πουμε ηταν τρελη ευκαιρια και εγω οταν την πηρα χαμπαρι ειχαν μεινει ακομα 5 τεμαχια, οταν ολοκληρωσα την παραγγελια ειχαν μεινει 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Venisk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Ωραίος ρε koprodogis..θα το κοιτάξω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.