szaf Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα κάποιο...έκανα παραγγελία αλλά χλωμό το βλέπω να τους έχει μείνει στις αποθήκες τίποτα! Πάντως αν κάποιος δε χρειάζεται τη σύνδεση και ενδιαφέρεται να την πουλήσει, ας στείλει ένα pm. ΠΑντως παιδια εγω δε βρηκα υπολογιστη ουτε για δειγμα ουτε και τα ασυρματα.Βρηκα ομως προσφορα mp3 player me fm radio kai voice recording 512 mb στα 6.5 ευρω(ειχε και 256 μβ στα 3.9 ευρω) και τσιμπησα ενα.Ειχε λιγα ομωςς και οποιος προλαβει. για τα carrefour μιλάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μόλις πήρα 2 κομμάτια από Ρέντη....και επειδή το έχω δουλέψει είναι άπαιχτο γιά τα λεφτά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsompanis Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 ρε παιδιά εγώ το πήρα από τα carrefour Αλίμου αλλά μέσα στην συσκευασία δεν είχε το ασύρματο τηλέφωνο, ούτε την σύνδεση ούτε το wifi router! ούτε καλώδιο hdmi έχει ούτε τίποτα! πόσες κούτες έπρεπε να πάρω; μια κούτα πήρα που έγραφε altec απ'΄έξω και το δορυφορικό πιάτο.... :S :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 ρε παιδιά εγώ το πήρα από τα carrefour Αλίμου αλλά μέσα στην συσκευασία δεν είχε το ασύρματο τηλέφωνο, ούτε την σύνδεση ούτε το wifi router!ούτε καλώδιο hdmi έχει ούτε τίποτα! Αυτά είναι EXTRA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsompanis Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 τι εννοείς extra polisv? εγώ είπα στην κοπέλα για την προσφορά μου φόρτωσε 2 κούτες στο καρότσι και νόμιζα πως τα περιλαμβάνει όλα μέσα... p.s τα νεύρα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 τι εννοείς extra polisv? εγώ είπα στην κοπέλα για την προσφορά μου φόρτωσε 2 κούτες στο καρότσι και νόμιζα πως τα περιλαμβάνει όλα μέσα... p.s τα νεύρα μου! Το μόνο απο αυτά που έχει μέσα είναι η σύνδεση Τά υπόλοιπα στά στέλνουν μετά από τηλ που θα πάρεις στην Αλτεκ και είναι γιά δύο μήνες δωρεάν μετά εάν θέλεις να κρατήσεις το modem και το ασύρματο πρέπει να πληρώνεις γιά την τηλεφωνία 15,99 ευρώ το μήνα αλλιώς τα επιστρέφεις και σου δίνουν ένα απλό ενσύρματο modem Oσο γιά καλώδια κλπ τα αγοράζεις μόνος σου. Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ σε αυτά τα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 για τα carrefour μιλάς; Nai βεβαιως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
szaf Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Nai βεβαιως.... τι μάρκα ήταν το mp3 player; γιατί εγώ που ρώτησα δεν είχαν τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Να πραρει, 2 μερες δεν μπηκα στο forum και εχασα τις καλυτερες προσφορες!!! Το ασυρματο ισχυει ακομα? Εχει φωτιζομενη οθονη, ελληνικο μενου και SMS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 πέρασα σήμερα απο το καρφούρ στο Μακεδονία και έχει 5-6 τεμάχια...(IDO-Silver 299.00 euro) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stauros772000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 λενοβο ν200 479... φουτσιτσου πι 2540 599 προσφορες για 23-24....λινκ http://www.carrefour.gr/gr/asp/active_spot.asp?L=1&N= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 λενοβο ν200 479...φουτσιτσου πι 2540 599 προσφορες για 23-24....λινκ http://www.carrefour.gr/gr/asp/active_spot.asp?L=1&N= link1 link2 Οχι και καμια σπουδαια προσφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Πειτε μας τις πρώτες εντυπώσεις αλλά και τυχόν προβλήματα που συνατήσατε κατά την συναρμολόγηση ή εκκίνηση του συστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiaxtro7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 ρε παιδες δυο ερωτησεις.το levono αξιζει?για ταινιες και ιντερνετ μονο οχι κατι παραπανω.το carefour τι ωρα κλεινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 τι μάρκα ήταν το mp3 player; γιατί εγώ που ρώτησα δεν είχαν τίποτα.. Bluesky.Θα το τραβηξω και φωτο με την αποδειξη προς αποδειξη των λεγομενων μου, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.