Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα κάποιο...έκανα παραγγελία αλλά χλωμό το βλέπω να τους έχει μείνει στις αποθήκες τίποτα!

Πάντως αν κάποιος δε χρειάζεται τη σύνδεση και ενδιαφέρεται να την πουλήσει, ας στείλει ένα pm.

ΠΑντως παιδια εγω δε βρηκα υπολογιστη ουτε για δειγμα ουτε και τα ασυρματα.Βρηκα ομως προσφορα mp3 player me fm radio kai voice recording 512 mb στα 6.5 ευρω(ειχε και 256 μβ στα 3.9 ευρω) και τσιμπησα ενα.Ειχε λιγα ομωςς και οποιος προλαβει.

για τα carrefour μιλάς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ρε παιδιά εγώ το πήρα από τα carrefour Αλίμου αλλά μέσα στην συσκευασία δεν είχε το ασύρματο τηλέφωνο, ούτε την σύνδεση ούτε το wifi router!

ούτε καλώδιο hdmi έχει ούτε τίποτα! πόσες κούτες έπρεπε να πάρω; μια κούτα πήρα που έγραφε altec απ'΄έξω και το δορυφορικό πιάτο.... :S :S

ρε παιδιά εγώ το πήρα από τα carrefour Αλίμου αλλά μέσα στην συσκευασία δεν είχε το ασύρματο τηλέφωνο, ούτε την σύνδεση ούτε το wifi router!

ούτε καλώδιο hdmi έχει ούτε τίποτα!

Αυτά είναι EXTRA

τι εννοείς extra polisv? εγώ είπα στην κοπέλα για την προσφορά μου φόρτωσε 2 κούτες στο καρότσι και νόμιζα πως τα περιλαμβάνει όλα μέσα...

p.s τα νεύρα μου!

τι εννοείς extra polisv? εγώ είπα στην κοπέλα για την προσφορά μου φόρτωσε 2 κούτες στο καρότσι και νόμιζα πως τα περιλαμβάνει όλα μέσα...

p.s τα νεύρα μου!

Το μόνο απο αυτά που έχει μέσα είναι η σύνδεση

Τά υπόλοιπα στά στέλνουν μετά από τηλ που θα πάρεις στην Αλτεκ και είναι γιά δύο μήνες δωρεάν μετά εάν θέλεις να κρατήσεις το modem και το ασύρματο πρέπει να πληρώνεις γιά την τηλεφωνία 15,99 ευρώ το μήνα αλλιώς τα επιστρέφεις και σου δίνουν ένα απλό ενσύρματο modem

Oσο γιά καλώδια κλπ τα αγοράζεις μόνος σου.

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ σε αυτά τα χρήματα.:-D

Να πραρει, 2 μερες δεν μπηκα στο forum και εχασα τις καλυτερες προσφορες!!!

Το ασυρματο ισχυει ακομα?

Εχει φωτιζομενη οθονη, ελληνικο μενου και SMS?

Πειτε μας τις πρώτες εντυπώσεις αλλά και τυχόν προβλήματα που συνατήσατε κατά την συναρμολόγηση ή εκκίνηση του συστήματος.

τι μάρκα ήταν το mp3 player; γιατί εγώ που ρώτησα δεν είχαν τίποτα..

Bluesky.Θα το τραβηξω και φωτο με την αποδειξη προς αποδειξη των λεγομενων μου,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...