Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν μπορώ να βρω τη motherboard φίλε... πρέπει να το ανοίξω...

Γα να μην ψάχνετε άδικα, το σύστημα στηρίζεται σε αυτή την μητρική και το κουτί της msi : http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1113&maincat_no=134

Το έχω εδώ και αρκετούς μήνες (όχι την έκδοση της altec, αλλά ανεξάρτητη αγορά που την έχω στήσει εγώ). Για 299,00 είναι τζάμπα, αφού σκέφτομαι να πάω να αγοράσω ένα δεύτερο να το έχω στο άλλο δωμάτιο. Μόνο τα επιπλέον δώρα που δίνει (δορυφορικό πιάτο με lnd κλπ, τηλέφωνο, dsl αξίζουν πάνω από τα μισά λευτά).

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια δλδ σε μενα το συγκεκριμενο βιντεο εκανε κολληματα, ενω βλεπω καθημερινα ταινιες 1080p και δεν κολλανε πουθενα. Δε νομιζω να εφταιγε ο υπολογιστης γι αυτο παντως!

Δημοσ.

AΠο το manual και της μητρικης αλλα και του κουτιου μαλλον δε γινεται να μπει αλλη καρτα γραφικων θεωρητικα.

Αν δειτε εχει και pci-x για καρτα γραφικων (16χ) αλλα και μια μικρη pci-x και μια τριτη απλη παλια pci.

Το θεμα ειναι οτι μπορει να φοραει μονο μια καρτα ταυτοχρονα αποσο καταλαβα και αν αναλογιστουμε οτι φοραει ηδη μια καρτα τηλεορασης-δορυφορικη αρα δεν εμεινε χωρος και μενει με την on-board για γραφικα.

Για επεξεργαστη που λετε μερικοι φυσικα και αλλαζει αν και δεν θα το προτεινα αν αναλογιστητε οτι εχει ενα ειδικο συστημα ψυξης και η επιβαρυνση του δεν ξερω αν το κανει τρακτερ σε φασαρια..

Να συμπληρωσω οτι απο το παραπανω review μαλλον ειναι αδυνατο να χωρεσει εκει μια συγχρονη καρτα γραφικων και ακομα και αν βρητε μια καρτα γραφικων "νανο" δεν θα πρεπει να ζηταει εξτρα τροφοδοσια γιατι δε νομιζω να εχει το μικρο τροφοδοτικο αλλα ουτε και να αντεξει να δοσει το αναλογο ρευμα.

Σε οποιον αρεσει το παιρνει και το αφηνει οπως ειναι, ακομα και ετσι ειναι ενα συγχρονο pc για δουλειες γραφειου και κατι παραπανω

Δημοσ.

Κοπρε εισαι αρχηγος.Μολις τσιμπησα ενα hp απο multirama κεντρο (θεσσαλονικη) και μαλιστα δινοντας στοιχεια απο ενα νουμερο που βρηκα στον τηλεφωνικο καταλογο....ΤΟΣΟ απλα....Παντα τετοια φιλε.

Δημοσ.
Athlon FX62 (Windsor, FSB200, L2 Cache 2x1MB) F2 Stepping

Athlon 64 FX62 (125W)

FSB 200

Ratio 14

Γινόμενο 2800

Κάποιο link?

Και του αμέσως επόμενου Pleaseeee

Δημοσ.
Κοπρε εισαι αρχηγος.Μολις τσιμπησα ενα hp απο multirama κεντρο (θεσσαλονικη) και μαλιστα δινοντας στοιχεια απο ενα νουμερο που βρηκα στον τηλεφωνικο καταλογο....ΤΟΣΟ απλα....Παντα τετοια φιλε.

Nα σαι καλα, γελασα παντως με το nickname σου γιατι αν δεις σε ενα παραδειγμα που ειχα αναφερει ενδεικτικα ειχα πει ονομα θεμος:-D σε υποθετικα στοιχεια που μπορουσατε να δοσετε, αντε μεγεια σου

Δημοσ.

ΠΑντως παιδια εγω δε βρηκα υπολογιστη ουτε για δειγμα ουτε και τα ασυρματα.Βρηκα ομως προσφορα mp3 player me fm radio kai voice recording 512 mb στα 6.5 ευρω(ειχε και 256 μβ στα 3.9 ευρω) και τσιμπησα ενα.Ειχε λιγα ομωςς και οποιος προλαβει.

Δημοσ.

Στο Carrefοur στο Ρέντη πάντως είχε κομμάτια και πήρε ένα ο αδερφός μου...τώρα μόλις το στήσαμε..μια χαρά φαίνεται! Επιπλέον το δορυφορικό πιάτο που δίνει είναι πολύ μεγάλο! Με 299 δεν έχω καταλάβει τι πληρώνεις! Τον υπολογιστή; Το internet; To πιάτο; Τρέξτε και όποιος προλάβει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...