louben Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Nα σαι καλα φιλε louben.Σας εβγαλα και μερικες φωτο απο τα ασυρματα )) Παντως οσο και να εψαξα και οσο και να ρωτησα δε βρηκα ουτε τα τηλεφωνα(ουτε καν ηξεραν οι υπαλληλοι περι τινος προκειται) ουτε το σετ ποντικι-καμερα.Τα τηλεφωνα μαλλον ηταν προσφορα του συγκεκριμενου καταστηματος. Οσο για τον υπολογιστη της Αλτεκ φαιβεται σουπερ προσφορα.Αν δεν ειχα υπολογιστη θα το χτυπαγα(φιλος πηρε αντιστοιχο υπολογιστη της ιδιας εταιριας προσφατα στα 700ευρω).Μακαρι να εβγαζε και φορητους σε τετοιες τιμες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Παίζει άνετα 1080p & 720p, το έχω συνδεδεμένο σε 32" τηλεόραση και έχει bluetooth/wifi... για ότι άλλο θέλετε ρωτήστε και θα απαντήσω νωρίς το πρωί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Παίζει άνετα 1080p & 720p, το έχω συνδεδεμένο σε 32" τηλεόραση και έχει bluetooth/wifi... για ότι άλλο θέλετε ρωτήστε και θα απαντήσω νωρίς το πρωί... Θα ήθελα να μου πεις αν μπορείς τι motherboard έχει φίλε μου. Έχει WiFi? Σ΄ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsompanis Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Παίζει άνετα 1080p & 720p, το έχω συνδεδεμένο σε 32" τηλεόραση και έχει bluetooth/wifi... για ότι άλλο θέλετε ρωτήστε και θα απαντήσω νωρίς το πρωί... john_who αν μπορείς κατέβασε αυτό το trailer http://download.microsoft.com/download/4/3/d/43dc9661-f69b-4735-9797-b3c98199085e/Alexander_Trailer_1080p.exe να δεις αν το παίζει χωρίς σπασίματα, αυτό δοκίμασα εγώ στα carrefour και έτρωγε frames αν έχεις δοκιμάσει 1080p .mkv και στα παίζει κανονικά (me coreavc υποθέτω τότε να πάω να το πάρω, ίσως έφταιγε μόνο το συγκεκριμένο κλιπάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 λοιπόν το είδα από κοντά το iDO και το σκάλισα αρκετά,απογοητεύτικα και δεν το αγόρασα για τον εξής λόγο: δεν μπορούσε να παίξει με ικανοποιητικά frames 1080p .wmv trailer με Media player classic... και ήταν και σε ανάλυση 720p το desktop των vista... οπότε τρώει ένα μεγάλο άκυρο από μένα! αν το θέλετε για divx είναι μια χαρά Εδω κολλαει σε μενα στο συγκεκριμενο με πολυ δυνατο επεξεργαστη και καλη καρτα. Μαλλον το βιντεο φταιει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 To κατεβάζω, αν έχεις υπομονή θα σου απαντήσω σε 5-6 λεπτά Κάνει σπασίματα... ωστόσω, έχω δει χωρίς πρόβλημα 1080p τα hot fuzz gray matters starter for 10 nancy drew transformers και πολλά 720p.... το έχω απ' το Πάσχα... το πήρα 499 με 170 ευρώ πασχαλίτσες.... και 20 ευρώ δώρο από την κάρτα simply visa... και 24 άτοκες η πρώτη δόση μου ήρθε προχθές... 20 και κάτι ευρά... ωστόσο παίζω δορυφορικά με το progDVB και ακόμη δεν έχω βρει άκρη με τα κωδικοποιημένα... Αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας μου στείλει PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsompanis Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 αναμένω στο ακουστικό μου... edit: ευχαριστώ john_who Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 παιδιά μην παιδεύεστε το αρχείο πάιζει κανονικά. Τι motherboard έχει το σύστημα μπορεί να μου πει κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δεν μπορώ να βρω τη motherboard φίλε... πρέπει να το ανοίξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ρε παιδια ελεος δλδ, πολυ το ζαλιζεται με τις επιδοσεις του υπολογιστη. Σωστο να μαθεται μοντελο μητρικης και αν δεχετε καρτα γραφικων αλλα τωρα και να μην δεχεται (που δεν νομιζω) μαλλον καμια msi θα εχει μιας και ειναι η αγαπημενη μαρκα της altec , ε δε νομιζω να σας χαλαει γενικα. Ειτε το αγορασετε για το ιντερνετ ειτε για τον υπολογιστη ανετα ο υπλογιστης πιανει 200 ευρω στη χειροτερη ή 150 ευρω το ιντερνετ. Για να δεις τι ειναι χρησιμοποιησε καποιο προγραμμα οπως το everest, υπαρχει και σε μη εγκαταστασιμη μορφη αν ψαξεις απλα το τρεχεις και σου λεει τα παντα για το pc σου, ακομα και αν εχει pci-e καρτα γραφικων, αλλιως με ενα απλο cpu-z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 οκ έτσι και αλλιώς μάλλον αν το βρω ετοιμοπαράδοτο στην Πέτρου Ραλλή θα το πάρω. Μήπως υπάρχει κάποιο συμβόλαιο ή κάτι άλλο κρυφό ... γιατί η τιμή είναι σκότωμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 koprodogi keep in contact για τα δορυφορικά... δεν είχα χρόνο να το ψάξω μέχρι τώρα, αλλά τώρα που γίναμε πολλοί... όλα θα γίνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmik2kx Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Παιδιά τεράστια διαφορά για τα *.mkv hd video κάνει και το πρόγραμμα... Στο δικό μου υπολογιστή που είναι σαφώς χειρότερος (πιο παλιός...) από αυτόν, δοκίμασα με wmp, bsplayer, mpc, vlc και όλα κάναν πολλά κολλήματα ακόμα και στα 720p. To KMPLayer είναι πολύ μπροστά και γενικά δεν ζηλεύει τπτ από τους άλλους players, και σε μένα τα παίζει όλα (και 1080p) άψογα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά για τι κολλήματα λέτε με το βίντεο εμένα μου έπαιξε κανονικά σε ένα λάπτοπ core 2 duo και ΑΤΙ Χ1400 128-512 MB !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Να ρώτησω ο Pentium D στα 2.66 ghz είναι καλύτερος από τον AMD 4000; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.