PaNtErAz Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Αυτό το "κόλπο" με τα πακέτα Internet, αν ας πούμε το αγοράσω από το site του Πλαισίου δεν θα μου το στείλουν; Είναι ανάγκη να πάω σε μαγαζί; Το Multirama έχει ακόμα εκτυπωτές; Θεσσαλονίκη πάντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopforum Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 οχι φιλε δεν προκειτε να στο στειλουν ειναι αυστηροι σε αυτα τα θεματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Το Carrefur έχει ALTEC IDO silver 299 euro για 21-22 του μηνός. Με 24 altec σύνδεση ιντερνετ για 2 χρόνια Κάρτα ΤΩ για επιγεια αναλογικά ψηφιακά και δορυφορικά (ελεύθερα αρχικα.. ;-) ) Δορυφορική κεραία 1,20μ με 2 LNB 500GB σκληρό 128 κάρτα γραφικών 2GB ram amd 64 4000 Πολύ καλό αλλά όχι για τα καινούρια παιχνίδια... Αξίζει να το πληρώσεις με τη δική τους κάρτα σε 24 άτοκες δόσεις 15 ευρώ το μήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ θα ελεγα, μονο το ιντερνετ ειναι πιο ακριβο απο τον υπολογιστη. Αν πεισω τον αδερφο μου εφυγα με τη μια, αληθεια ειδες ποσα εμειναν και σε πιο καταστημα απο τα 3 το ειδες(θεσσαλονικη ε?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Στο Μακεδονία είχε καμιά δεκαριά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 αυτο δεν ειναι ? http://www.carrefour.gr/gr/asp/active_spot.asp?L=1&N= δε λεει τιποτα για οθονη και καρτα γραφικων τι ακριβως περιλαμβανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Υπερσύγχρονη μονάδα μοναδικού “Living Room Design”, που βασίζεται σε επεξεργαστή της AMD (Athlon X2 Dual Core 4000+) με αθόρυβη λειτουργία • Μνήμη RAM 2 GB • Σκληρός δίσκος 500GB SATA II • DVD-RW Double Layer • Gigabit Ethernet • Κάρτα γραφικών gforce 6150 (128mb ram αποκλειστική και μετά παίρνει από το σύστημα) High Definition για αναπαραγωγή Video έως και 1080p. • Κάρτα ήχου 8-Channel High Definition • Wireless LAN WiFi 54Mpbs • Bluetooth & Πάνελ πρόσοψης VFD • TV Tuner για λήψη Αναλογικής & Ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης, Δορυφορικής τηλεόρασης και FM Radio. •Συνδέσεις : HDMI (Digital Video Out), Component Video Out (Y, Pb, Pr), 8 Audio RCA Out (8-Channel Audio Support), 2 FireWire (IEEE 1394), AV Out, S-Video Out, SCART Out, VGA D-B15, 1 LAN Jack (RJ45), 2 Digital Audio Out (Coaxial & Optical), 6 USB 2.0, 7 x 1 Multi Card Reader. • Microsoft Windows Vista & Panda Antivirus • Microsoft Multimedia Keyboard & Microsoft Optical Mouse • Τηλεκοντρόλ 5 χρόνια εγγύηση h+tp://www.ido.altec.gr/#/silver/2 το έχω σπίτι και παίζει άνετα High Definition Οθόνη δεν παίρνεις μαζί... έχει ένα κοντό καλώδιο HDMI για σύνδεση με την τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Λοιπόν, πήγα και το τσίμπησα απο το καρφουρ Πάτρας. Έχει τον υπολογιστή που είναι εξαιρετικός για δουλειές γραφείου και media player, 500άρη δίσκο, 2 γιγα 2 χρόνια 24μβ αλτεκ ιντερνετ (το κουτί γράφει 2 χρόνια στο 1μβ αλλά πήρα την άλτεκ και μίλησα και είναι ως 24μβ ) ένα δορυφορικό πιάτο ψιλοτεράστιο (θα το στείλουν δωρεάν στο σπίτι, δεν χώραγε στο αυτοκίνητο) Α, το pc έχει και bluetooth/wifi. Αυτή την στιγμή ποστάρω με το κινητό συνδεδεμένο μέσω ΒΤ με wind nonstop!! Μην ξεχνάμε και το τηλεχειρηστήριο και τα αυθεντικά windows. Γενικώς είμαι εντελώς κατά των έτοιμων συστημάτων αλλά αυτό πραγματικά αξίζει τα λεφτά του μόνο και μόνο για την σύνδεση. Στο καρφούρ Πάτρας έχει κάμποσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsompanis Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 καλώς σας βρήκα παιδιά, επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το iDo silver, μπορεί να δοκιμάσει κάποιος απο εσάς που το έχουν ήδη να παίξει .mkv 1080p να μας πει αν το παίζει άνετα; θέλω να το συνδέσω σε 24άρι μόνιτορ με hdmi για tv και ταινίες! Επίσης για το tvtuner να υποθέσω πως έχει υποδοχή για κανονικό καλώδιο κεραίας εκτός από το δορυφορικό; ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Σημασία έχει ότι μπορει να φέρει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αλλά όσοι θέλουν την σύνδεση καλύτερα να ελέγξουν αν προσφέρετε στην περιοχή τους, να δούμε ποσοι θα ειναι οι τυχεροί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsompanis Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 λοιπόν το είδα από κοντά το iDO και το σκάλισα αρκετά, απογοητεύτικα και δεν το αγόρασα για τον εξής λόγο: δεν μπορούσε να παίξει με ικανοποιητικά frames 1080p .wmv trailer με Media player classic... και ήταν και σε ανάλυση 720p το desktop των vista... οπότε τρώει ένα μεγάλο άκυρο από μένα! αν το θέλετε για divx είναι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Παιδιά ξέρει κανείς τι mobo έχει το εν λόγω σύστημα? Παίρνει άλλη VGA κάρτα? κλπ Και για τον επεξεργαστή τι λέτε, πόσο σύγχρονος είναι? Τελικά το σύστημα αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Για τα 299Ε το σύστημα +2 χρόνια 24mbit Adsl πιστεύω ότι αξίζει.Σίγουρα θα δέχεται κάρτα γραφικών. Εγώ έκατσα σε ένα media center μια Ati X1800XT η οποία είναι και κουμούτσα και παίζει GG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsompanis Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 gherudos, το θέμα είναι πως για 1080p .mkv δεν θες κάρτα γραφικών αλλά περισσότερο cpu, πιστεύω ότι η συγκεκριμένη είναι στο όριο για να παίξει mkv σε 1900 χ 1200 ανάλυση ότι κάρτα και να του βάλεις. Κάποιος που το έχει αγοράσει ας μας πει εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
history Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Επειδή έχω ένα σκληρό 20αρη που είναι στα όρια και εξίσου παλαιό επεξεργαστή εκεί που σκεφτόμουν να αγόραζα ένα εχτρα δίσκο με αυτήν την προσφορά έχω αναθεωρήσει...θα ήθελα όμως τη γνώμη κάποιου που γνωρίζει καλύτερα..δεν μ΄ενδιαφέρουν τα παιχνίδια στον υπολογιστή, τον χρειάζομαι για απλά πράγματα: ιντερνετ (μουσική, κανένα βιντεάκι), word..νομίζω ότι καλύπτομαι με το ido..απλώς, αυτά τα "frames 1080p .wmv trailer με Media player classic που δεν σηκώνει" έχουν να κάνουν με παιχνίδια,άρα δεν με απασχολούν ε; είμαι αρκετά ανίδεος, όπως καταλαβαίνετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.