koprodogis Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δυστυχως αυτο που μου ζητας sintalka δεν μπορω να το κανω-δεν θελω(οπως λεει η υπογραφη σου).Αν ειμουν καβαλα θα εκανα το καλο να παμε μαζι. Δεν μπορω να καταλαβω κιολας το λογο που δεν πας με την ταυτοτητα σου να το παρεις?Κανονικα μπες μεσα και δοστου οτι θελει, δεν θα σε βαλει να κανετε τα χαρτια του συμβολαιου, αν σου πει μα μου σου του πες ρε μεγαλε παρε τωρα το 134 και ρωτα.Εγω πες τους πηρα και τους ειπα οτι εχω ηδη ιντερνετ απο αλλη εταιρια και οτι θα κανω τα χαρτια σε 2 μηνες ας πουμε και οτι το δεχθηκαν.Το πολυ πολυ να παρει τηλ και παλι αυτο θα του πουν απο το 134. Πες λιγο ομως για πιο λογο δεν θες να πας με την ταυτοτητα σου επειδη πηρες το αλλο απο γερμανο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Εγώ βρίσκομαι Καβάλα,αν θες κανονίζουμε για τον εκτυπωτή.Αν είναι δυνατόν όμως να μην του πουλάνε του παιδιού εκτυπωτή επειδή είναι ανήλικος.Αν είναι δυνατόν,εκτυπωτή πάει να αγοράσει όχι πορνοπεριοδικά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 το δευτερο το περνεις πιο ευκολα τωρα πια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δε νομιζω ρε παιδια να ειναι ανηλικος ο sintalkas, στο προφιλ του λεει 22 ετων.Ας περιμενουμε να μας πει ποιο ειναι το προβλημα του μπας και μπορουμε να βοηθησουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Τι έγινε ρε παίδες... ;;; Τώρα βρέθηκαν όλοι οι Καβαλιώτες; Που είμαστε τόσο καιρό κρυμμένοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Bασικά είμαι φοιτητής στην Καβάλα και δεν έχω τηλέφωνο και αυτός ο μάπας ο πωλητής της Καβάλας δεν μου δινεί τον εκτυπωτή χώρις να του πω τα στοιχεία της ταυτότητας και ένα λογαριασμό του ΟΤΕ που φυσικά δεν έχω και έτσι δεν μου δίνει τον εκτυπωτή.Καβαλιώτες χρήστες του insomnia έχει πάρει κανείς ή μπορεί να πάρει την προσφορά του multirama από το multirama Καβάλας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Επεσες με μπιπ πωλητη μου φαινεται, περιττο να πω οτι απο τη βεροια πηρα πακετο δηλωνοντας τηλ θεσσαλονικης και απο θεσσαλονικη πηρα πακετο δηλωνοντας τηλ βεροιας. Γραψε το πακετο στο τηλεφωνο του πατρικου σου, εν αναγκη πες τους δικους σου να τους στηλουν εκει με ενα φαξ το λογαριασμο να ηρεμησει ο περιεργος πωλητης,επρεπε και συ να πας σε πωλητρια. Να αναφερω οτι εμενα ποτε δε μου ζητησαν οποιοδηποτε αποδεικτικο στοιχειο παντα εγω ελεγα προφορικα τα στοιχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Να αναφερω οτι εμενα ποτε δε μου ζητησαν οποιοδηποτε αποδεικτικο στοιχειο παντα εγω ελεγα προφορικα τα στοιχεια Ακριβώς έτσι. Ευχαριστώ γιά την πληροφορία γιά το πακετάκι του Κοτσόβολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsavi1991 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 ρε συ gheroudos εσενα δεν σου πουλαγαν τσοντοπεριοδικα?χαχαχχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Καντου μια αναφορα στον υπεύθυνο του καταστήματος με τα στοιχέια του απαιτώντας να συμμορφωθέι με το φυλλάδιο και την πολιτική της εταιρείας να δεις για ποτε βγαζεις άκρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 παιδια tagan τροφοδοτικο 140euro http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700180 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 OMG λίγο ακόμα και θα χρειαστείς κινητήρα εσωτερικής καύσης για τροφοδοσία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Νεα προσφορουλα στο σουπερ μαρκετ μαρινοπουλο. Εχει ασυρματα τηλεφωνα ΑΕG με 8 ευρουλακια το τηλεφωνακι αν θυμαμαι καλα ειναι το Tara 200. Aν κανω λαθος θα το διορθωσω το βραδυ γιατι τωρα δεν το εχω κοντα να τσεκαρω.Οποιος προλαβε το θεο ειδε λοιπον γιατι με 8 ευρω ουτε τις μπαταριες του δεν παιρνεις Στο μαρινοπουλο στη ναυαρινου εχει ακομα 6-7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Καλα koprodogis εισαι μεγαλο λαγωνικο!!!!(και μιλαω κυριολεκτικα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Nα σαι καλα φιλε louben. Σας εβγαλα και μερικες φωτο απο τα ασυρματα (ε καλα πηρα και μια καρτα Q των 3 ευρω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.