Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Θα παω και γω μια βολτα απο εκει κατα τις 4 και μετα εκθεση αυτοκινητου στη helexpo

Μαλακία είναι... τζάμπα θα πας (η έκθεση)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aν πηγες φιλε μου πες λιγο τι μαρκες εχει μεσα?

Βασικά είναι έκθεση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Είναι μια σταλιά (3 περίπτερα όλο και όλο) και λίγα πράγματα. Λίγα καλά αμάξια, λίγα αξεσουάρ και λίγες μοτοσυκλέτες. Πέρσι (που ήταν πάλι χάλια) ήταν σαφώς καλύτερη.

Αντε μεγεια σου soilworker, καμια αλλη προσοφρα πηρε το ματι σου που εγω δεν ειδα απο τα ποντικια πληκτρολογια μηπως?

δεν περασα εγω τελικα λογο κουρασης αλλα πηγα στην εκθεση που ηταν μια μαπα και μιση, κριμα τα 3 ευρω(θα επινα εναν καφε)

Αντε μεγεια σου soilworker, καμια αλλη προσοφρα πηρε το ματι σου που εγω δεν ειδα απο τα ποντικια πληκτρολογια μηπως?

δεν περασα εγω τελικα λογο κουρασης αλλα πηγα στην εκθεση που ηταν μια μαπα και μιση, κριμα τα 3 ευρω(θα επινα εναν καφε)

Mπα δε κοιταξα τιποτα αλλο. Εχει ομως κατι ωραιες θηκες για ipod me 8 ευρω αμα θες:P

και κατι αλλο για την προσφορα με τα connex.πηγα σημερα multirama και βρηκα εναν αρκετα ενημερωμενο πωλητη και μου ειπε ότι εγω πραγματικα κανω την αιτηση για να συνδεθω αλλα οτι ο αν δεν συνδεθω μετα απο εναν μήνα τοτε παυει να ισχυει το connex.

τρελη ενημερωση λεμε.Παρτο εσυ και στο καπακι τραβα ενα τηλεφωνο στο 134 και δοσε το σειριακο αριθμο του πακετου και θα σου πει μια διετια το λιγοτερο.

Απο περιεργια μπορει να το κανω δευτερα και θα ποσταρω.

Αρε alexzzz τα ειπες αλλα λεω αντε ας παμε μια βολτουλα, κατι συναγιαρμοι μαρεσαν μονο(ενας με κατι μαγνητακια)

Ελά κοπροντόγκη μιας και αυτός ο καταραμένος πωλητής του multirama δεν μου πουλάει χωρίς ταυτότητα τον εκτυπώτη ,μπορείς αν είναι να τον αγοράσεις αν είναι και να μου τον στείλεις ,αν είναι θα σου δώσω τα ολά τα χρήματα γιατί τον χρειάζομαι τον εκτυπώτη.Εδώ δίπλα μένω στην Καβάλα.Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...