tsavi1991 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 παιδες ακυρη η προσφορα για τα ηχεια.Τα ανεβασαν πανω απο 60 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Ποιά αυτά: LOGITECH X-530 Που τα βλέπεις 37 Euro; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 68? εχει. μουφα προσφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsavi1991 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 αυτο ακριβώς λέω ρε παιδια.πριν απο κανα μήνα τα ειχε 37 ευρώ.απλα ειχα καιρο να μπώ. Αν δεν πιστευεται εχω ξανααναφερθει σε αυτα σε προηγουμενες σελιδες Κοιταξτε και μονοι σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavroulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ναι, πριν λίγο καιρό τα είχανε 37 ευρώ. Ο tsavi1991 το είχε πει. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=189439&page=45 (τελευταίο ποστ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 σας εχω αλλη μια πολυ καλη προσφορα σημερα. Στα καταστηματα κωτσοβολος εχει αυτό το πακετακι με μολις 35 ευρω ενω κανονικα εχει πανω απο 80 ευρω. Δυστυχως το ποντικακι ειναι σε ενα αθλιο χρωμα μπλε αλλα η καμερα ειναι στο κανονικο χρωματακι.Νομιζω οτι ειναι τσαμπα πραμα αμα σκεφτητε τι καμερουλα παιρνετε που απο μονη της κανει 40 ευρω. Γενικα σε πληκτρολογια και ποντικια ειχαν και αλλες stock προσφορες αλλα δεν ειδα καποια αξιολογη Εδω ειναι και το λινκ απο το καταστημα αλλα οπως βλεπετε ειναι κατατοπιστικοτατο:lol:, γι αυτο δειτε καλυτερα αυτο που δινω στην αρχη απο την microsoft. Θα το σκεφτω και γω αν θα το παρω αλλα αυτο το ποντικι σε ασημι ειναι καλο στο αθλιο μπλε που το εχουν ειναι λιγο... σαν μαϊμου κινεζικο ρε παιδι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 εγω γιατι στη σελιδα της Μsoft δε βλεπω ποντικι ουτε καμερα ενω στη σελιδα του Κωτσοβολου μονο μια καμερα για φορητους???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 εγω γιατι στη σελιδα της Μsoft δε βλεπω ποντικι ουτε καμερα ενω στη σελιδα του Κωτσοβολου μονο μια καμερα για φορητους???? Ελα ντε....Κι εγω ελεγα οτι φταιει το laser μυωπιας που εκανα προχθες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Είναι όπως τα λέει το παλικάρι. Αν κάνετε ένα βήμα πίσω από τη σελίδα που μας έδωσε, δηλαδή εδώ, θα δείτε ότι με 35 ευρώ πέρνεις το set ποντίκι-κάμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 δεν μπορω να καταλαβω για ποιο προβλημα με τα λινκ που εδοσα λετε? Στο λινκ της microsoft φαινεται και η καμερα και το ποντικι ενω στου κωτσοβολου οπως ανεφερα και πανω η περιγραφη ειναι του κ@λου και το εβαλα για επιβεβαιωση τιμης. Ουσιαστικα το προιον ειναι το Microsoft Mobility Pack απλα εχει ποντικι στο χρωμα μπλε(Αυτο δηλαδη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Είναι όπως τα λέει το παλικάρι. Αν κάνετε ένα βήμα πίσω από τη σελίδα που μας έδωσε, δηλαδή εδώ, θα δείτε ότι με 35 ευρώ πέρνεις το set ποντίκι-κάμερα. To σετ του Κοτσοβολου ειναι της πλακας, η καμερα εχει αναλυση 640*480, ενω στο site της microsoft λεει για 8megapixel καμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Καλά δηλαδή θες να πεις ότι δίνει την απλή vx 1000 δηλαδή και όχι την ΝΧ 6000.Και το είχα υποπτευθεί ότι δεν μπορεί να εδινέ αυτήν τη καμέρα που μεχρί πρότεινως είχε 60+ ευρώ ,μαζί με το ποντίκι σε τετοιά ξεφτίλα τιμή.Τελικά κοπροντόγκη ο εκτυπωτής έχει έγχρώμη οθόνη lcd γιατί δεν μου απάντησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δεν μπορει ρε παιδια να τα λεω τοσο ασχημα και τοσο μπερδεμενα!!!! Σε απλα ελληνικα σας ανεφερα 2 φορες οτι στο site του κωτσοβολου λενε μαλακ... Δεν περιγραφουν το σωστο προιον αλλα οτι να ειναι, αν πατε και σε αλλα προιοντα θα καταλαβετε. Το σετακι εχει την καλη την καμερα LifeCam NX-6000 και ποντικι το Wireless Notebook Laser Mouse 6000 σε μπλε χρωμα και οχι στο ασημι.Οποιος ενδιαφερεται κοιταει στο Post μου παραπανω που δινω το λινκ της ms.Και να ξαναπω ξεστοκαρουν οι ανθρωποι, εχουν τα προινοντα επανω αντικλεπτικο που λεει με μεγαλα γραμματα stock offer.Οπως ανεφερα και παλι εχει και προσφορες σε ποντικια πληκτρολογια και σετακια. Οποιος ενδιαφερεται παει και τα βλεπει απο κοντα και περνει αν θελει, και γω μπηκα να ρωτησω κατι αλλο και τα πηρε το ματι μου. Πολλοι δυσπιστοι ειστε Για την οθονη που ρωτας sintalkas δεν ειχα προσεξει την ερωτηση σου, ναι εχει μια color lcd 3,8cm το πολυμηχανημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soilworker Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Θα το χει στο καταστημα θεσσαλονικης στο κεντρο? Το ποντικι ειναι μικρο για laptop η κανονικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 στο καταστημα στην τσιμισκη το ειδα και εγω και εχει καμια 6-7 πακετακια.Το ποντικακι ειναι μικρο φορητου και επειδη το εχει μια φιλη μου ειναι παρα πολυ καλο γενικα και καθετε καλα στο χερι. Φιλε soilworker αν πας ριξε μετα και εδω ενα μηνυματακι για τους υπολοιπους που δειχνουν να αμφιβαλουν(ειμαι κακος? ισως, μυστηριοι εσεις? ισως ). Θα παω και γω μια βολτα απο εκει κατα τις 4 και μετα εκθεση αυτοκινητου στη helexpo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.