Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νονίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή τιμή αρκεί όντως να τα φέρει και να μην είναι κράχτης....

Το κατάστημα δεν το ξέρω,αν έχει κανείς προσωπική εμπειρία καλό είναι να την αναφέρει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Sanyo Βιντεοκάμερα Xacti Digital Movie CA-8 289 €

Ενδιαφέρουσα αδιάβροχη κάμερα. Στο e-shop έχει 369

PER.564110.jpg

TAKARA VIC26 Portable DVD Player 98 €

2 οθόνες 7" (18 εκ), MPEG-4, USB Card Reader SD

Πολύ καλή λύση για το αμάξι

g_01222555.jpg

Sanyo Βιντεοκάμερα Xacti Digital Movie CA-8 289 €

Ενδιαφέρουσα αδιάβροχη κάμερα. Στο e-shop έχει 369

PER.564110.jpg

TAKARA VIC26 Portable DVD Player 98 €

2 οθόνες 7" (18 εκ), MPEG-4, USB Card Reader SD

Πολύ καλή λύση για το αμάξι

g_01222555.jpg

Με δυο οθονες και 98€ ??? Θεος φυλαξει, Κινα γινανε και τα Γαλλακια.

Ψαχνοντας για netbook εχω βρει 2 καλες ευκαιριες.

Το ASUS EEE PC 901 με 300 ευρω μαζι μεταφορικα, οταν ελλαδα το εχουν 355+μεταφορικα.

Η δευτερη σουπερ ευκαιρια που εχω βρει ειναι το HP Compaq 2133 Mini-Note με 190 λιρες αγγλιας αλλα δυστυχως το καταστημα δε στελνει ελλαδα αλλα στην αγγλια το στελνει δωρεαν, οποτε ευκαιρια μονο για αυτους που εχουν και καποιον να το παραλαβει και να τους το στειλει.

Βαλτε και τα μεταφορικα μεσα...

Ναι, σε όλα είναι 15 πάνω. Και πάλι καλούτσικη προσφορά.

Η δευτερη σουπερ ευκαιρια που εχω βρει ειναι το HP Compaq 2133 Mini-Note με 190 λιρες αγγλιας αλλα δυστυχως το καταστημα δε στελνει ελλαδα αλλα στην αγγλια το στελνει δωρεαν, οποτε ευκαιρια μονο για αυτους που εχουν και καποιον να το παραλαβει και να τους το στειλει.

215 ευρά δηλαδή.

Ψαχνοντας για netbook εχω βρει 2 καλες ευκαιριες.

Το ASUS EEE PC 901 με 300 ευρω μαζι μεταφορικα, οταν ελλαδα το εχουν 355+μεταφορικα.

Είδα διαφήμιση στη ΤV να έχει νομίζω το electroworld το advent 4211 ("ολόιδιο ολόιδιο ολόιδιο" το MSI Wind U100 σε σημείο που φορά και το BIOS του MSI) 299 ευρώ και δώρο μαζί μία τσαντα μεταφοράς. Αν βρώ κανα link θα το βάλω. Πάντως το site τους άλλα λέει, οπότε καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο αν ενδιαφερθείς

Σε άλλη περίπτωση πάνε εδω http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=61991 και πάτα το κουμπί "παζαρεψέ το" όπου κάνεις παζάρια για τη τιμή που το θες. χαχαχαχα άλλο κόλπο αυτό πάλι

Είδα διαφήμιση να έχει νομίζω το electroworld το advent 4211 ("ολόιδιο ολόιδιο ολόιδιο" το MSI Wind U100 σε σημείο που φορά και το BIOS του MSI) 299 ευρώ και δώρο μαζί μία τσαντα μεταφοράς. Αν βρώ κανα link θα το βάλω

Το ξαναβγαλαν σε προσφορά; Σοβαρά;

Ρε σεις αν πάτε στο παζάρεμα του κώτσου το παίρνεις πιο φτηνά. 310.

Σε άλλη περίπτωση πάνε εδω http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=61991 και πάτα το κουμπί "παζαρεψέ το" όπου κάνεις παζάρια για τη τιμή που το θες. χαχαχαχα άλλο κόλπο αυτό πάλι

Τί άλλο θα δούμε... :fear:

Το ξαναβγαλαν σε προσφορά; Σοβαρά;

Ρε σεις αν πάτε στο παζάρεμα του κώτσου το παίρνεις πιο φτηνά. 310.

omg,τι ειναι αυτο?????

Μια βλακεια που σου δινει την εντυπωση πως στο δινουν πιο κατω....Εχουν βαλει την χαμηλοτερη τιμη της αγορας που εχουν βρει σαν την χαμηλοτερη του παζαριου και οσο παζαρευεις το κατεβαζουν μεχρι να χτυπησουν αυτη.

το advent παντως το electroworld σε φυλλαδιο του που μοιραζαν σημερα το εχει 290 ευρω.

ειχε και κατι αλλες καλες προσφορουλες οπως αυτη που νομιζω αξιζει ειδικα για κανα ζευγαρακι για να μιλανε με κανα what's up

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...