Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάει το MSI, τελείωσε...

Το εχω παραγγειλει πριν τελειωσει ομως...

Παρ ολα αυτα ειναι καποιο απο αυτα που παρεθεσα καλυτερο(value for money κυριως)

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το εχω παραγγειλει πριν τελειωσει ομως...

Παρ ολα αυτα ειναι καποιο απο αυτα που παρεθεσα καλυτερο(value for money κυριως)

Εγώ πάντως ευχαρίστως το παίρνω αν δεν το θέλεις..αν αλλάξεις γνώμη!

Δημοσ.
Περισσότερο για λάθος μου κάνει... :confused: Θα δείξει!

Δεν είναι λάθος, το παληκάρι που το έγραψε είναι από το μαγαζί και μας ενημερώνει τακτικά για τις προσφορές τους.

Δημοσ.

Πάντως για το MSI το οποίο είχε τόσο μεγάλη ζήτηση, λογικά θα το ξαναφέρουν με μεγαλύτερο απόθεμα. Ίσως ήθελαν να κάνουν βολιδοσκόπηση για τις προθέσεις του αγοραστικού κοινού και έφεραν λίγα κομμάτια, οπότε θεωρητικά πάντα, χαζοί είναι να μην το ξαναφέρουν? Netbook killer είναι το άτιμο.

Πάντως στα 699 που το έχουν πραγματική και καλά τιμή, δεν φεύγει με τίποτα... Ίδωμεν ;)

Δημοσ.
Ανανεώθηκε το newsletter: http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-090214.html

Αντικατέστησαν το 13άρι MSI με ένα των 12" (VR220), κατά τα άλλα το newsletter είναι το ίδιο με αυτό της 14/2...

edit: LOL! Τσάμπα το post, με πρόλαβαν! :-D

Καλά, το VR220 ούτε στον ύπνο τους δεν φεύγει με 570, ειδικά όταν ο άλλος έχει στο μυαλό του πρόσφατη την προσφορά του ΕΧ300...

Μέχρι και η κάμερα του VR220 είναι χειρότερη, αν ισχύουν στο ακέραιο τα specs... :P

Δημοσ.

Ψαρεύουν στο e-shop.

Βγάλανε τον κράχτη, έγινε ντόρος, έπεσε το σύρμα (στο newsletter εκεί δεξιά το MSI, στα 2GHz με 4GB μνήμη και 250αρι σκληρό είναι τεφαρίκι) και τώρα περιμένουνε...

Προσέξτε πως αφήσανε τα χαρακτηριστικά που χτυπάνε τα ίδια ... αλλά Τ3200, χωρίς HDMI, υποδέεστερη κάρτα γραφικών...

Δημοσ.

Τα MSI EX300-025 της προσφοράς του e-shop θα αρχίσουν να τα στέλνουν από 23/2 σε όσους πρόλαβαν. Έτσι με ενημέρωσαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...