adi32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 μαλλον πηραν χαμπαρι τη βλακεια που εκαναν και τωρα ζητανε περισσοτερα στοιχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ναι αλλά δεν έχουν ενημερώθει όλοι και τελικά πήρα ένα connex από τον Γερμανό με δώρα μια κάμερα VX-1000 , ένα φλασάκι 4 gb και το panda internet security 2008 με 33 ευρώ και ακολουθόντας την συνήθη διαδικασία του κοπροντόγκη.Όμως μέσα στη χαρά μου έδωσα το αληθινό ονοματεπώνυμο και το καρτοκινητό μου ,λέτε να με βρούνε και να το πληρώσω χρυσό το connex (ολά τα αλλά στοιχεία μου τα δώσα ψευτικά) ή δεν θα τολμήσουν καν να με πάρουν για ενεργοποίηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μαλλον φιλε sintalka επεσες με ασχετο υπαλληλο, τι να σου πω δεν ειμαι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια που το επιβεβαιωσαν. Να κανω πλακα ή να γραφω κατι που δεν ξερω δεν παιζει. Ξαναπανε αυριο αν θες και διαλεξε αλλο υπαλληλο, πανε αλλη βαρδια καλυτερα και πες αμα σου πουν τπτ πες ρε παιδια εχω οτενετ On dslkit και θα ληξει σε 4 μηνες, θα στηλω τοτε τα χαρτια τι προβλημα εχετε, ρωτησα στο 134 και μου ειπαν γινετε, τσακιστητε και φερτε το πολυμηχανημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Με το θέμα του ονοματεπωνυμού και του κινητού μου ,τι γίνεται.Μήπως θα υπάρξει πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Κανενα απολυτως, απλα ακολουθουν μια τυπικη διαδικασια. Χαλαραααααααα που λεμε σαλονικα.τι λεει αυτο το 4αρι στικακι που δινουν αραγε? απο ταχυτητα εννοω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Τι να σου πω δεν το έχω βάλει ακόμα για να ξέρω. Ο εκτυπωτής που δίνει δώρο το multirama πόσα μελάνια παίρνει ,έχει οθόνη lcd έγχρωμη όπως ο 4380; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ειναι ακριβως το ιδιο μηχανημα απλα αυτο που λες εχει και ασυρματη δικτυωση(και θα ηθελα παρα πολυ να μου τον διναν αν και ημουν κοντα να το τσιμπησω αντι για τον 4340). Για τα μελανακια το εψαξα το θεμα, αυτα που εχει μεσα ειναι για κλαματα σε ποσοτητα αλλα τουλαχιστον μετα περνει κατι θηρια(1000 σελιδες το μαυρο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makismrk Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Η προσφορα στα multirama ισχυει ακομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 οσο θα βλεπεις οτι απεργουν οι μεταφορεις θα ισχυει, αφου εχουν παραγγειλει και δεν θελλουν να τους μεινει στοκ. Προς τοπαρον ισχυει παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouro Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Βρηκα αυτο το σαιτ http://www.chrisdr.com κανοντας αναζητηση για dual sim κινητα με τηλεοραση...To συγκεκριμενο εχει πολλα μοντελα και σε πολυ καλες τιμες..εχει παρει κανεις σας να μας πει εντυπωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Απάτη φαίνεται. Αν και dual sim θα με βόλευε. Ξέρει κανείς τι παίζει με το μαγαζί αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vwpolo Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Τα κινητα του είναι πανάκριβα για κινέζικα. Στο αντίστοιχο site αν πάς και μετατρέψεις τα δολλάρια σε ευρώ και προσθέσεις και τα μεταφορικά ακριβότερα απο 150Ε δεν βγαίνει. http://www.solomobi.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Υπάρχουν γενικά αυτά τα κινητά??Έχει πάρει κανείς να μας πει τι παίζει?γιατί δίνουν τρελλά πράγματα,ειδικά TV ,δεν έχει σχεδόν κανένα από τις μάρκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsavi1991 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 οσον αφορα την <<προσφορά>> του koprodogi να πώ οτι στο plaisio χαρίζουν μαζι με καθε πακετο adsl οχι μονο ηχεια αλλα και μια εκδοση του wow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsavi1991 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ηχεία 5.1 x530 logitech στο http://www.winshop.gr 37 ευρώ. εχει παρει κανεις απο αυτο το μαγαζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.