koprodogis Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Oσο δυσκολο σου ειναι να το πιστεψεις αλλο τοσο ευκολο ειναι να το κανεις. Ναι δοσε οτι ονομα και τηλεφωνο θελεις,ακομα και αν εχεις ηδη ιντερνετ δοσε τα δικα σου στοιχεια, οπως εχω ξαναπει πολλακης κανεις δεν σε υποχρεωνει να το ενεργοποιησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nos1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Thanks koprodogis για την ενημέρωση. Πήγα κι εγω χθές,τελευταια μέρα της προσφοράς και χτύπησα ενα πολυμηχάνημα. Όπως ακριβώς τα ανέφερες ήταν,ενα σταθερό,ενα ονοματεπώνυμο και γειά σας! Κρίμα που δεν είχα το χρόνο να πάω να χτυπήσω και κανα δυο ακόμα αλλά δεν πειράζει μην είμαστε και πλεονέκτες. Και πάλι thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 θα εκανες οτι εκανα και γω και ακομα ενα φια μια φιλη παρακαλω, και παρε στοιχεια, κανεις δεν ειπε τπτ, αλλα ενταξει μην ειμαστε και υπερβολικοι, θα βγουν και αλλες προσφορες να πω την αληθεια περιμενα να δινουν 500αρι εξωτερικο δισκο. Με εχουν κακομαθει με 3 εως τωρα lacie και ενα seagate το πλαισιο Θεσσαλονικη ειπαν για παραταση της προσφορας μιας και λογο απεργιας των φορτηγατζηδων δεν εχουν παραλαβει τα conne-x και τους εχουν μεινει πολυμηχανηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Η προσφορα ισχυει ακομη παντως για οσους ενδιαφερονται.Εγω χτυπησα ενα σημερα.Κανονικα οπως αναφερετε.Τωρα αν μου ζητησουν τα ρεστα στο μελλον αλλη υποθεση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 να αναφερω 2 νεες προσφορες που πηρα χαμπαρι, Στη vodafone εχουν εκπτωση 50% σε ολες τις λυσεις για το σπιτι,τσεκαρετε εδώ . Για οσους ψαχνονται για μια νεα συνδεση ή ειναι φοιτητες ειναι οτι καλυτερο το Vodafone Double Play Plus.Σκεφτητε οτι οτι με 17,5 ευρω εχετε τηλεφωνο, ιντερνετ και σας δινουν κιολας ενα ασυρματο τηλεφωνο και ρουτερακι. Ειδικα αμα δοσετε 57 ευρω παιρνετε το παρα πολυ καλο Fritz! Box Fon WLAN 7140. Nα αναφερω για οσους δεν ξερουν οτι οσον αναφορα το ιντερνετ vodafone= μεσω κυκλωματων hol. Για τους ενδιαφεροντες μιας και ειμαι και παθων και γνωστης στη vodafone πρεπει να εισαι εσυ σαν πελατης καλα διαβασμενος για το τι χρειαζεται μιας και αυτοι μαλλον ειναι εκπεδευμενοι να πουλανε κινητα!! Επισης στο you.gr εχει και καρτες γραφικων ATI SAPPH HD2400PRO με 20 ευρουλακια, μια καλη αναβαθμισουλα απο τις μαλλον πολυ αδυναμες On board καρτες γραφικων χωρις να εχετε βεβαια την δυνατοτητα να παιξεται συγχρονα παιχνιδια.(link) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 σχετικά με την κάρτα γραφικών εχετε καταλάβει πόσα mb είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 εχει δικα της 256 ddr2 και μπορει μεσω της τεχνολογιας HyperMemory αν χρειαστει να σου τραβηξει απο την μνημη του υπολογιστη max 744 ετσι ωστε να φτασει συνολο 1 γιγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 σχετικά με την κάρτα γραφικών εχετε καταλάβει πόσα mb είναι? Δεν έχει και πολύ σημασία, ούτως η άλλως και παραπάνω να είχε, δεν θα τα αξιοποιούσε λόγω ελάχιστων δυνατοτήτων. Η συγκεκριμένη σειρά κυκλοφορεί μόνο για υποστήριξη HD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Επισης στο you.gr εχει και καρτες γραφικων ATI SAPPH HD2400PRO με 20 ευρουλακια, μια καλη αναβαθμισουλα απο τις μαλλον πολυ αδυναμες On board καρτες γραφικων χωρις να εχετε βεβαια την δυνατοτητα να παιξεται συγχρονα παιχνιδια.(link) Αυτή η κάρτα είναι καλύτερη από την 6600GT που έχω σε ένα HTPC που ετοιμάζω; Μιλάω μόνο για χρήση TV HD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Αυτή η κάρτα είναι καλύτερη από την 6600GT που έχω σε ένα HTPC που ετοιμάζω; Μιλάω μόνο για χρήση TV HD. Nαι, αλλά όπως το είπες, μόνο HD. Επίσης η Sapphire την βγάζει και με παθητική ψύκτρα, αλλά δεν φαίνεται η συγκεκριμένη τι σύστημα ψύξης έχει... (δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα μπορέσει να σου αποδώσει σε HD ταινίες που πιθανόν να κατεβάζεις, σίγουρα μπορεί να αποδώσει αν αναπαράγει από Blu Ray)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 "silent passive cooling" γράφει στην περιγραφή της εκεί που παραπέμπει το you.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 "silent passive cooling" γράφει στην περιγραφή της εκεί που παραπέμπει το you.gr Ναι, όντως. (δεν μπήκα στον κόπο να ανοίξω το pdf). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 απο geforce 4 mmx 128 ειναι καλύτερη?να την αγοράσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ρε κοπροντόγκη πήγα σήμερα να αγοράσω το πακέτο της connex στα multirama και μου ζήτησαν ταυτότητα και έναν λογαριασμό του ΟΤΕ και μετά πήγα στον Γερμανό και μου είπαν επίσης τα ίδια που είδες εσύ ότι θα πρέπει να πω μόνο ένα οποιοδήποτε τηλέφωνο ένα όνομα και 33 ευρώ;Μήπως κάνεις πλάκα, και ημούν χαρούμενος ότι θα πάρω εκτυπωτή με 33 ευρώ.Σε παρακάλω απάντησε για να δω τι θα κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δεν κάνει πλάκα φίλε, ισχύει 100% αυτό που λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.