Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδη το εχω χασει λιγο το τοπικ κι εχω μπερδευτει, για ποια/ες προσφορα/ες μιλαμε και για ποιο καταστημα.?

thanx..

e-shop - motorola z10 309--->109 ευρω.

και επεσαν ολοι με τα μουτρα.πηρε ο καθενας απο 5 κινητα με αποτελεσμα καποιοι που ηθελαν ενα κινητο να κανουν την δουλεια τους να μεινουν με το ... στο χερι.τεσπα,δεν περιμενα κατι αλλο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

και επεσαν ολοι με τα μουτρα.πηρε ο καθενας απο 5 κινητα με αποτελεσμα καποιοι που ηθελαν ενα κινητο να κανουν την δουλεια τους να μεινουν με το ... στο χερι.τεσπα,δεν περιμενα κατι αλλο...

εμενα που μου εκλεψαν το κινητο πριν 10 μερες μου αρεσε η προσφορα,το παραγγειλα αλλα δεν βλεπω να ερχεται..

αα, μαλιστα.. καταλαβαινω.. παρομοιο σκηνικο παιχτηκε και με μερικα qtek9000 σε αλλο καταστημα, σε χαμηλοτερη τιμη(!) απο τα 109 ευρω του Ζ10, οπου τα επαιρναν ανα 2-3 πολλοι.! κι εγω που απο λαθος αργησα να το μαθω (μετα απο 2-3 μερες δηλαδη) δεν μπηκα καν στον κοπο.

δυστυχως ετσι ειναι αυτα. :-(

Δεν ξερω το μαγαζι, αλλο πραγμα εψαχνα, το βρηκα τυχαια αλλα νομιζω ειναι καλη τιμη samsung u900 οποτε ειπα να το γραψω εδω

http://homemania.gr/eshop/view_product.php?productid[2]=526&idcat[2]=25&idsubcat[2]=56&idsubsubcat[2]=-1&keypro[2]=59295816&sIDpro[2]=p846sr783u8430003rp322098rq6p973&a=2

που ειναι μαλλον με αγγλικο μενου αν εχω καταλαβει καλα

και εδω με το ελληνικο (μαλλον)

http://homemania.gr/eshop/view_product.php?productid[1]=1258&idcat[1]=25&idsubcat[1]=88&idsubsubcat[1]=-1&keypro[1]=22756380&sIDpro[1]=94r872r8rp5ut48uu542q8s9339508r5&a=1

δες τι γράφει η περιγραφή του προιόντος στο πρώτο λινκ

SAMSVNG MAGICAL TOUCH SOUL SGH-U900 0.gif

Προφανώς πρόκειται περι κλώνου η αντιγραφης τεσπα του κινητου που δειχνεις στο δευτερο λινκ γι αυτο και η διαφορα τιμης.

Ξεγελαει με την πρωτη ματια αλλα αν το παρατηρησεις καλυτερα θα το δεις γραμμενο και πανω στο κινητο το SAMSVNG.

:lol:

Ηρεμήστε μερικοί εδώ μέσα, δεν σας πήραν τα φάρμακα. Ένα κινητό χάσατε.

ουτε μας πηραν τα φαρμακα,ουτε κλαιμε,ουτε απειλουμε,συζητηση κανουμε. :devil:

δες τι γράφει η περιγραφή του προιόντος στο πρώτο λινκ

SAMSVNG MAGICAL TOUCH SOUL SGH-U900 0.gif

Προφανώς πρόκειται περι κλώνου η αντιγραφης τεσπα του κινητου που δειχνεις στο δευτερο λινκ γι αυτο και η διαφορα τιμης.

Ξεγελαει με την πρωτη ματια αλλα αν το παρατηρησεις καλυτερα θα το δεις γραμενο και πανω στο κινιτο το SAMSVNG.

πολυ σωστα και οχι μονο αυτο..

οτι εχει μεγαλη διαφορα σχεδιαστικα, σε σχεση με το αυθεντικο..?? μπαμ κανει!

για να μην πω για τα τεχνικα χαρακτηριστικα, που αλλο μεγεθος οθονη εχει το ενα με το αλλο, αλλα χρωματα, αλλη καμερα+χαρακτηριστικα της, κλπ.. κλπ..

ουτε μας πηραν τα φαρμακα,ουτε κλαιμε,ουτε απειλουμε,συζητηση κανουμε. :devil:

οντως συζητηση κανουμε ..

-----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 12 : 49 : 50-----

Επαναλαμβάνω ότι όποιος θέλει το κινητό που πήρα σήμερα στις 21:03 από το eshop είναι διαθέσιμο στην τιμή που το αγόρασα.

το θελω φιλε μου..

αα, μαλιστα.. καταλαβαινω.. παρομοιο σκηνικο παιχτηκε και με μερικα qtek9000 σε αλλο καταστημα, σε χαμηλοτερη τιμη(!) απο τα 109 ευρω του Ζ10, οπου τα επαιρναν ανα 2-3 πολλοι.! κι εγω που απο λαθος αργησα να το μαθω (μετα απο 2-3 μερες δηλαδη) δεν μπηκα καν στον κοπο.

δυστυχως ετσι ειναι αυτα. :-(

που ειχε γινει αυτο?

Απλώς μου φάνηκε η υπερβολική η έκφραση "σε εμάς που το χρειαζόμαστε πραγματικά". Και εγώ πρόλαβα και τσίμπησα ένα και και ποιο κινητό θα αντικαταστήσω, το κ750ι. Υπάρχει κάτι που να μην με καλύπτει το k750i, όχι, απλά gadgeτομανία υπερκαταναλωτισμός κοινώς καφρίλα.

ΥΓ1 Για μένα την μ@λ@κι@ την κάνει 100% το e-shop που δεν βάζει περιορισμό στις προσφορές. 1 τεμάχιο το άτομο και όλοι ευχαριστημένοι. Φανταστείτε να είχε πετύχει την προσφορά κανένας έμπορος και να τσιμπούσε με τη μία καμιά τριανταριά Ζ10...

ΥΓ2 Όντως έχω και εγώ την απορία , ποιο κατάστημα έβαλε qtek 9000 λιγότερο απο 109 ευρώ;;;

για οσους δεν προλαβαν να ψωνισουν κινητο oριστε και αλλα motorola

MOTOROLA E8 ROKR στα 79.00 €

PALM TREO 750 SMARTPHONE στα 119.00 €

ETASIS ET650 GAMING POWER SUPPLY 650W στα 45.00 €

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-090131.html

Άρχισαν και οι πωλήσεις...

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2615171#post2615171

2-2 τα κινητά φεύγουν. Πάρε κόσμεεεε. Σε άλλους το eshop έδωσε 2 και 5 και σε άλλους κανένα γιατι είχαν ήδη εξαντληθεί. Και οι περισσοτεροι το πουλανε ήδη το τηλεφωνο ειτε γιατι το πηραν και δεν τους βολεψε τελικα ειτε δεν το χρειαζοταν πραγματικα και απλα ηταν προσφορα η και για μεταπωληση σε αλλη τιμη.:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...