Narayan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0357787&catid=010400 Το είχε προσφορά ημέρας 80 ευρώ πριν μια εβδομάδα η Multirama €89 το είχε και πιο πριν €75 το Carrefour. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 περσινα ξυνα σταφυλια λεει ο λαος.καμια αξιολογη προσφορα υπαρχει παιδια?γιατι το τηλεφωνο δεν μας εκατσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Pentax optio A30 10 mp στο Carrefour Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης με 50% έκπτωση, από 159€ -> 79€. Από ότι φαίνεται στο skroutz, αμέσως καλύτερη τιμή 119€ + μεταφορικά, αν και είναι η μοναδική. Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται έχει μεγάλη ποικιλία σε χειραποσκευές, σακ βουαγιάζ, βαλίτσες delsey, πολύ καλής ποιότητας ειδικά η σειρά selection με 50% έκπτωση. Το έχετε σκίσει το τοπικ ρε παιδιά... -----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 01 : 25 : 34----- Επίσης KX-FA84X τύμπανο panasonic, από περίπου 105-110€ αρχική ->μόνο 12€. Ποσοστό έκπτωσης = 88%. 7-8 τεμάχια διαθέσιμα. Και ενσύρματο φωτιζόμενο (αν θυμάμαι καλά και αδιάβροχο) πληκτρολόγιο μόνο 9€. Συγγνώμη δεν θυμάμαι μάρκα. 4-5 τεμάχια διαθέσιμα. Πάντως είχαν ένα πάγκο ειδικά διαμορφωμένο για προσφορές και μάλλον θα έκαναν προσθήκες αργότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 €89 το είχε και πιο πριν €75 το Carrefour. 79€ τα carrefour Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 pentax optio 12.1 mpixels 99 ευρω στο γερμανο.τωρα την επαιξε την διαφημιση η τι-βι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 pentax optio 12.1 mpixels 99 ευρω στο γερμανο.τωρα την επαιξε την διαφημιση η τι-βι. έχει μερικές μέρες που παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr V Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Την εχω δει απο κοντα δεν αξιζει καθολου ασχημος σταθεροποιητης και κατασκευη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Την εχω δει απο κοντα δεν αξιζει καθολου ασχημος σταθεροποιητης και κατασκευη... oi pentax einai απιστευτα καλλές φιλε, εχω εγω μια που την ειχα βρει πριν 2 χρονια μιση τιμη σε κοτσοβολο επειδη ηταν η τελευταια και εχει 5μεγαπιξελ.βγαζει πολυ καλες φοτογραφιες χωρις κοκκινα στα μάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Λίγο off-topic... παιδιά υπάρχει κανείς που να επωφελήθηκε προσφορά Κυριακής απο το http://www.winshop.gr (playstation 3, πολυμηχανήματα). Είναι έμπιστο μαγαζί? Γιατί η όλη φάση με το πλήρωσε αναγκαστικά με πιστωτική και οι αρκετά μεγάλες εκπτώσεις με τρόμαξε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 H A30 παροτι αρκετα παλιο μοντελο εχει παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα και το σημαντικοτερο οπτικο σταθεροποιητη που πραγματικα κανει πολυ καλη δουλεια. Πριν 2 καλοκαιρακια που ημουν μεταξυ αυτης και της Τ30 θα την επαιρνα αλλα με κερδισε η οθονη αφης και το εκπληκτικο σωμα της Τ30, οποτε αν καποιος θελει μια πραγματικα πολυ καλη μηχανη με πολυ γρηγορα ccd ειναι τζαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madjim1984 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Λίγο off-topic... παιδιά υπάρχει κανείς που να επωφελήθηκε προσφορά Κυριακής απο το http://www.winshop.gr (playstation 3, πολυμηχανήματα). Είναι έμπιστο μαγαζί? Γιατί η όλη φάση με το πλήρωσε αναγκαστηκά με πιστωτική και οι αρκετά μεγάλες εκπτώσεις με τρόμαξε λίγο. Παραγγειλα εγω, σημερα μου ηρθε e-mail οτι η παραγγελια βρισκεται σε επεξεργασια! Για να δουμε αν ειναι σοβαρο μαγαζι ή μας κοροιδευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdet Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 H A30 παροτι αρκετα παλιο μοντελο εχει παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα και το σημαντικοτερο οπτικο σταθεροποιητη που πραγματικα κανει πολυ καλη δουλεια.Πριν 2 καλοκαιρακια που ημουν μεταξυ αυτης και της Τ30 θα την επαιρνα αλλα με κερδισε η οθονη αφης και το εκπληκτικο σωμα της Τ30, οποτε αν καποιος θελει μια πραγματικα πολυ καλη μηχανη με πολυ γρηγορα ccd ειναι τζαμπα Για την προσφορά που έχει ο Γερμανός στα 99 ευρώ λες; Αν ναι, δεν είναι η Pentax A30 αλλά η Α40!! Έχει κανείς άποψη γι'αυτή τη μηχανή; Αξίζει σα μηχανή και σαν προσφορά; Όποιος μπορεί ας postαρει ή ας μου στείλει ένα pm! ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Post 5140. Εκεί είναι η Α30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billys100 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Χαμός γίνεται εδώ μέσα.....προσπαθήστε βρε παιδιά να κρατήσετε αυτό το χρήσιμο θέμα...σε όλους μας έχουν χρησιμεύσει αυτές οι ανταλλαγές πληροφοριών!Στείλτε pm αν έχετε απορίες (στους ίδιους που απευθείνεστε και εδώ)... ετσι ειναι ρε παιδια...ΠΟΛΥ χρησιμο τοπικ,σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να γινει chat... :rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Για την προσφορά που έχει ο Γερμανός στα 99 ευρώ λες; Αν ναι, δεν είναι η Pentax A30 αλλά η Α40!! Έχει κανείς άποψη γι'αυτή τη μηχανή; Αξίζει σα μηχανή και σαν προσφορά;Όποιος μπορεί ας postαρει ή ας μου στείλει ένα pm! ;-) http://www.steves-digicams.com/2008_reviews/optio_a40.html http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=3409 http://www.dpreview.com/news/0710/07100101pentaxa40.asp reviews απο ειδικους του ειδους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.