Sadman Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Τεληκα πηγα μια βολτα,αλλα γυρησα οπως πηγα. Τα ειχανε στην βυτρηνα και ζητησα απο εναν υπαλληλο να μου βαλει να ακουσω λιγο...ε ενταξη δεν ελεγαν και πολλα οποτε δεν τα πηρα. Αν βγαινουνε προσφορες οποιος προλαβενει ας γραφει.
21century Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μαλλον αφήνουν τις προσφορές για ελάχιστες ώρες στην βιτρίνα και μετά τσάπα κόπος..
koprodogis Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 O Sadman εννοει οτι τα ειχαν στην βιτρινα του καταστηματος και του τα εβαλαν να παιξουν ωστε να τα ακουσει αλλα δεν του αρεσαν και δεν τα πηρε, οχι οτι δεν υπηρχε η προσφορα. Δε λεω πολλες φορες εχουν προσφορες κραχτες τα καταστηματα με ελαχιστα τεμαχια αλλα εδω εχουμε κανονικη προσφορα
john_who Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Πήρα την προσφορά του πλαισίου με ασύρματο ρούτερ.... με ρώτησαν τηλέφωνο ενεργοποίησης όνομα και κινητό, έδωσα τα δικά μου τα κανονικά... αλλά έχω έτσι κιαλλοιώς ενεργοποιημένο κόνεξ, αν με πιέσουν θα το διακόψω στις διακοπές του καλοκαιριού και θα ξανασυνδεθώ με το καινούριο με τους δύο μήνες δωρεάν... Άσε που πηρα και τα Ηχεία! Δηλαδή Ηχεία + Ρούτερ Φίλιπς + 2 μήνες σύνδεσης (Αν θα με πιέσουν) =63 ευρώ! Συμφέρει....
koprodogis Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 κανεις και ποτε δεν θα σε παρει τηλεφωνο να σου πει τπτ για ενεργοποιηση του νεου πακετου.αλλα μιας και μπορεις να το χρησιμοποιησεις γιατι να μην το κανεις? αλλωστε 2 μηνες ειναι αυτοι, και τωρα απο conn-x σε conn-x μπορει να στο κανουν χωρις διακοπη. Μεγεια σου λοιπον και επειδη μπορει να ενδιαφερεται καποιος αλλος για τα ηχεια ριξε καμια κριτικη να ξερουμε στο περιπου
john_who Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 τα ηχεία είναι όμορφα και μικρά (μεγαλύτερα δεν θα με άφηνε η Γυναίκα...) ενώνονται με καλώδια ανεξάρτητα το καθένα πάνω στο 30Watt Subwoofer που είναι και ο μικρός ενισχυτής του συστήματος. Εκεί (στο Sub) βρίσκονται και τέσσερα ρυθμιστικά έντασης, ένα για κάθε κανάλι (μπρός-πίσω-μπάσα- και γενικό volume). Ακούγονται ευχάριστα και είναι ιδανικά για μικρούς και μεσαίους χώρους. Μέσα σε πολυκατοικίες πια δεν μπορείς να παίζεις και πολύ δυνατά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι συνδέεται με τον υπολογιστή με 3 διπλά καλώδια (κόκκινους-μαύρους ακροδέκτες) αγορά έχουν από το Πλαίσιο 49,90 ευρώ και το λίνκ είναι : h++p://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977637&product=1010530 Ανακεφαλαιώνοντας για το πακέτο Ηχεία + Ρούτερ Φίλιπς + 2 μήνες σύνδεσης (Αν θα με πιέσουν) =63 ευρώ! 49,90 + ______59,50 + 30 (περίπου) ___________________= 138,50 Συμφέρει; για μένα ναι...
Sadman Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μαλλον αφήνουν τις προσφορές για ελάχιστες ώρες στην βιτρίνα και μετά τσάπα κόπος.. χεχε παιδια το bot θελει επιγοντος αναβαθμιση :lol: μηπως τσαμπα/τζαμπα και οχι τσαπα(τι θα σκαψεις τον κυπο :lol:?)
john_who Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Aν μάθει κανείς ότι έχει το πολυμηχάνημα στη Θεσσαλονίκη ας μας ειδοποιήσει παρακαλώ....
koprodogis Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Εν αναμονη ακομα στη θεσσαλονικη καθοτι η απεργια των φορτηγατζηδων καθηστερει την παραδοση. Μαλλον θα παρει παραταση καθως τα εχουν ηδη παραγγειλει, ε και δε λεει να τους μεινουν.Υπομονη λοιπον.
liopyr Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 χεχε παιδια το bot θελει επιγοντος αναβαθμιση :lol:μηπως τσαμπα/τζαμπα και οχι τσαπα(τι θα σκαψεις τον κυπο :lol:?) Μ' αρέσει που κοροιδεύεις και το bot ρε ''κύπο''... Τι είναι το ''κύπο'' ? Συντομογραφία για το κυπαρρίσι?
Sadman Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 nop. Κυπος=μπαξες(απο το κυπουρος,κυπος)τοσο παρεξενο ειναι?
liopyr Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 nop.Κυπος=μπαξες(απο το κυπουρος,κυπος)τοσο παρεξενο ειναι? Προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αν κάποιος είναι ανορθόγραφος. Αλλά όταν ειρωνεύεται άλλους, την ίδια στιγμή που γράφει τα: Επειγόντως --> επιγοντος Παράξενο --> παρέξενο Και τον κήπο --> κύπο, και αντί να << >>, επιμένει πως είναι και σωστό, ε, με πιάνουν τα διαόλια μου....
Sadman Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 οπως λεει και ενας φιλος μου: Λεπτομεριες (στο pc ποτε δεν κοιταω τι γραφω και πως το γραφω...σε κανα διαγωνισμα που και που μονο )
sintalkas Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Να σε ρωτήσω ρε κοπροντόγκη είσαι σίγουρος για αυτά που λες;Δηλαδή αμά πω ένα τηλέφωνο και δώσω και 33 ευρώ ,παίρνω τον εκτυπωτή και δεν δεσμεύομαι πουθενά;Είναι δυνατόν να είναι τόσο εύκολο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.