HellasVagabond Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια πως να περασει αφου ειναι κλειστα ??? Ο Ελεγχος ομαλοτητας πραγματοποιειται απο ανθρωπους δεν ειναι αυτοματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ο φιλος greddyrx7 ειπε πως περασαν,γι αυτο παραξενευτηκα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια πως να περασει αφου ειναι κλειστα ??? Ο Ελεγχος ομαλοτητας πραγματοποιειται απο ανθρωπους δεν ειναι αυτοματο. σωστος.....αρα απλα περιμενουμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Να το κανετε τι το WiFi ? Και εγω που το εχω στο κινητο μου μια φορα εβαλα να σερφαρω και γελασα με το αποτελεσμα.....Αποψεις φυσικα αυτες. Εχμ...δες Wifi / youtube κτλπ σε HTC Diamond + συσκευή με 640x480 + και δε θα γελάς τόσο. Εγώ προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές και για δουλειά και για εύρεση πληροφοριών άμεσα ( ενώ ήμουν έξω για καφέ πχ ) αλλά και για χαβαλέ βίντεο σε youtube πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GReddyRx7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 ποτε εκανες την παραγγελια φιλε?γιατι παρηγγειλα κι εγω αλλα εχει κολλησει στον Έλεγχο Ομαλότητας Παραγγελίας Υποβολή Παραγγελίας 31/01/09 16:21 Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 31/01/09 20:04 Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων 31/01/09 20:04 Συγκέντρωση Προϊόντων 31/01/09 20:11 Τιμολόγηση Παραγγελίας σε εξέλιξη Αποστολή - Η Παραγγελία σας προωθείται Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης. -----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 03 : 58 : 31----- Εχμ...δες Wifi / youtube κτλπ σε HTC Diamond + συσκευή με 640x480 + και δε θα γελάς τόσο. Εγώ προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές και για δουλειά και για εύρεση πληροφοριών άμεσα ( ενώ ήμουν έξω για καφέ πχ ) αλλά και για χαβαλέ βίντεο σε youtube πχ. Ναι και κάθε 3sec κάνει buffering...Και εγώ στο Ν95 άχρηστο είναι μόνο την μπαταρία μου αδειάζει ποιό γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Υποβολή Παραγγελίας 31/01/09 16:21 Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 31/01/09 20:04 Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων 31/01/09 20:04 Συγκέντρωση Προϊόντων 31/01/09 20:11 Τιμολόγηση Παραγγελίας σε εξέλιξη Αποστολή - Η Παραγγελία σας προωθείται Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης. -----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 03 : 58 : 31----- Ναι και κάθε 3sec κάνει buffering...Και εγώ στο Ν95 άχρηστο είναι μόνο την μπαταρία μου αδειάζει ποιό γρήγορα. 31 ειχαμε Σαββατο...Οποτε την εβαλες Σαββατο απογευμα που η αποθηκη ηταν ακομα ανοιχτη γιαυτο...Εμεις την βαλαμε αργα το βραδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glitsa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ναι και κάθε 3sec κάνει buffering...Και εγώ στο Ν95 άχρηστο είναι μόνο την μπαταρία μου αδειάζει ποιό γρήγορα. προσωπικα από τότε που πήρα κινητό με wifi μου έχουν λυθεί τα χέρια.δεν ξέρω τι γίνεται στο Ν95 πάντως στο Ν79 το ίντερνετ τα σπάει, είναι γρήγορο και δεν τρώει πολύ μπαταρία.και φαντάσου το δικό μου το βρίσκο οκ!το htc θα είναι σφαίρα!!btw αυτη τη στιγμή σας βλέπω και γράφω από το κινητό μεγια το νέο κινητό που τσίμπησαν οι υπόλοιποι.για κινητό no.2 φαίνεται πολύ εντάξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Εγω με Ν93 γρηγορο το ανοιγμα σελιδων αλλα η απολυτη ξενερα.......Απο 55 και 21 ιντσες στις 2.5 ειναι καπως....Βεβαια αποψεις ειναι αυτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 OFF-TOPIC Ναι και κάθε 3sec κάνει buffering...Και εγώ στο Ν95 άχρηστο είναι μόνο την μπαταρία μου αδειάζει ποιό γρήγορα. Καμία σχέση, κάνει ταχύτατο buffering στην αρχή και μετά δε ξανακάνει. Ήθελα να ξερα που τα σκέφτεστε όλα αυτά ή με πόσο % σήμα δοκιμάζετε. Ακόμα και με κάτω από 50% έβλεπα τζάμι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Παρτε iPhone 3G να βρειτε την υγεια σας, εγω απο το κινητο και το WiFi εχω σωθει, και browsing και emails κτλ, μην ξεχναμε οτι το ιντερνετ απο το κινητο γινεται για καποιους συγκεκριμενους λογους και οχι για μονιμο ιντερνετ για το σπιτι ετσι!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingofgreece Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Παρτε iPhone 3G να βρειτε την υγεια σας, εγω απο το κινητο και το WiFi εχω σωθει, και browsing και emails κτλ, μην ξεχναμε οτι το ιντερνετ απο το κινητο γινεται για καποιους συγκεκριμενους λογους και οχι για μονιμο ιντερνετ για το σπιτι ετσι!? σωστος! το iPhone είναι απιστευτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 me βάση αυτό: Ο τίτλος του thread είναι και παραμένει Προσφορές Καταστημάτων, για να εξυπηρετηθούν τα μέλη που επιθυμούν να αγοράσουν κάτι. Για offtopic συζητήσεις, πούλημα δήθεν μούρης και αερολογίες στο μπλα-μπλα. Αυτοί που θα συνεχίσουν να το κάνουν irc θα ξεκινήσουν να παίρνουν άδειες. /sc να υποθέσω ότι οι 2 τελευταίες σελίδες (για ποιότητα youtube, wifi, N95, iphone, νεφελιμ Vs ελοχίμ κλπ) πιάνονται για προσφορές καταστημάτων και δεν σβήνονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickrobo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Χαμός γίνεται εδώ μέσα.....προσπαθήστε βρε παιδιά να κρατήσετε αυτό το χρήσιμο θέμα...σε όλους μας έχουν χρησιμεύσει αυτές οι ανταλλαγές πληροφοριών! Στείλτε pm αν έχετε απορίες (στους ίδιους που απευθείνεστε και εδώ)... Μία πολύ καλή προσφορά (δεν είμαι σίγουρος αν πέρασε πάλι, με τόσα off-topic το χάνουμε και λίγο...): VECTOR MASTER 590 κωδικός plaisio #: 1198807 από 149,00 € μόνο 95,00 €Παράδοση εντός 24 ωρών στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 19% Χαρακτηριστικά Μοντέλο Vector Master 590 Μέγεθος Οθόνης 4 inches Τεχνολογία Οθόνης TFT-LCD αφής Ανάλυση Οθόνης 480 x 272 Δέκτης Gps SIRF Star III Πρόγραμμα Πλοήγησης VECTOR Navigation Software Χάρτες Ελλάδας Εταιρεία Χάρτη DIS Maps Επεξεργαστής Samsung S3C 2440, 400MHz Μνήμη 320MB (256MB Rom / 64MB Ram) Λειτουργικό Σύστημα Windows CE Net 5.0 Διαστάσεις 144 x 85 x 27 mm Πρόσθετα Χαρακτηριστικά Αναπαραγωγή mp3, video, photo. Περιεχόμενα Συσκευασίας Βάση στήριξης Οδηγίες χρήσης Φορτιστής αυτοκινήτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Super τιμουλα απο Κωτσοβολο : Samsung LE52A556 1299 €. Μεχρι το Σαββατο την ειχε 1996 €. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingofgreece Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Χαμός γίνεται εδώ μέσα.....προσπαθήστε βρε παιδιά να κρατήσετε αυτό το χρήσιμο θέμα...σε όλους μας έχουν χρησιμεύσει αυτές οι ανταλλαγές πληροφοριών!Στείλτε pm αν έχετε απορίες (στους ίδιους που απευθείνεστε και εδώ)... Μία πολύ καλή προσφορά (δεν είμαι σίγουρος αν πέρασε πάλι, με τόσα off-topic το χάνουμε και λίγο...): VECTOR MASTER 590 κωδικός plaisio #: 1198807 από 149,00 € μόνο 95,00 €Παράδοση εντός 24 ωρών στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 19% Χαρακτηριστικά Μοντέλο Vector Master 590 Μέγεθος Οθόνης 4 inches Τεχνολογία Οθόνης TFT-LCD αφής Ανάλυση Οθόνης 480 x 272 Δέκτης Gps SIRF Star III Πρόγραμμα Πλοήγησης VECTOR Navigation Software Χάρτες Ελλάδας Εταιρεία Χάρτη DIS Maps Επεξεργαστής Samsung S3C 2440, 400MHz Μνήμη 320MB (256MB Rom / 64MB Ram) Λειτουργικό Σύστημα Windows CE Net 5.0 Διαστάσεις 144 x 85 x 27 mm Πρόσθετα Χαρακτηριστικά Αναπαραγωγή mp3, video, photo. Περιεχόμενα Συσκευασίας Βάση στήριξης Οδηγίες χρήσης Φορτιστής αυτοκινήτου http://www.multirama.gr/products/product?pid=0357787&catid=010400 Το είχε προσφορά ημέρας 80 ευρώ πριν μια εβδομάδα η Multirama Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.