arxaggelos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Για τη διεύθυνση: εγώ είδα από εδώ ότι το μαγαζί είναι στην Αγγελάκη. Ίσως στην Πτολεμαίων να είναι η "μαμά" Northwest. Αν κάποιος παρήγγειλε ας μας πει πως πήγε η δουλειά από Δευτέρα να ξέρουμε που πατάμε και με αυτούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 ΑΝ δεν δεχονται αντικαταβολη no thanks.Δε θα παραγγειλω κατι ν α περαστει στην καρτα και μετα τρεχα γυρευε.ΚΑι να εμενα θεσ/νικη κατι παει και ερχεται αφου θα πηγαινα και θα τους το κοπανουσα(και παλι.....) μενω ομως στην αλλη ακρη της ελλαδας(κυριολεκτικα.....). Κατι ακομη.Πως γινεται η sunday offer να βγαινει απο το Σαββατο δεν το καταλαβα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Κατι ακομη.Πως γινεται η sunday offer να βγαινει απο το Σαββατο δεν το καταλαβα..... Καλή ερώτηση...εκτός αν έχει ξεμείνει από την προηγούμενη Κυριακή και σου πούνε "Aaaaaa, this? Laaaaast year!":-D:-D Θα δούμε αν βγει κάτι καινούριο αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 http://www.plaisio.gr/promo.aspx?show=Toshiba3Days Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Φιλε η εγγυηση ειναι για παραγγελιες 2-4 Φεβρουαριου. Παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα. EDIT: ασε πηρα εγω και μου ειπαν οτι αν το παρεις απο Internet το παιρνεις με 4 χρονια και τωρα. Η προσφορα ισχυει για 2-4 αν πας στο καταστημα. Φιλε EliasKir σε ειπαν ετσι? ωραια... βρηκα να δωσω τον δικο μου (ΗΡ 6715Β) και το εκλεισα κι εγω μεσω ιντερνετ... Satellite Α300-1MT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 παιδια ειναι σιγουρο αυτο αν ειναι να παραγγειλω κι εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Αλλάξανε το προϊόντα από σήμερα Σάββατο. Πάει το PS3. Μια αυτό, μια η πιστωτική, κάτι δεν μου κάθεται καλά. Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Αλλάξανε το προϊόντα από σήμερα Σάββατο. Πάει το PS3. Μια αυτό, μια η πιστωτική, κάτι δεν μου κάθεται καλά. Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ. Έχεις δίκιο, λαμογιά μου μυρίζει πάλι... Δεν ξέρω για τα πολυμηχανήματα, πάντως το Acer δεν είναι φθηνότερο από αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GReddyRx7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Το e-shop έχει προσφορά το κινητό Motorola Z10 από 309e στα 109e για λίγα τεμάχια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Το e-shop έχει προσφορά το κινητό Motorola Z10 από 309e στα 109e για λίγα τεμάχια. Που το ειδες αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Που το ειδες αυτο ? φαντασματα βλεπεις η το χαρδαβελα? http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-090131.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Κοιταξτε τι κινητα παιζουν στα 100 ευρω και μετα συγκρινεται... Νομιζω οτι ειναι πολυ καλη προσφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 πως τα πηρατε με 109 ρε παιδια κι εμενα μου βγαζει 309? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Πατα στο λινκ του παρσιφαλ. http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-090131.html Μετα πατα στο κινητο και θα στο βγαλει 109. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Πήρα ??? και εγώ ένα......ή πάλι τα ίδια? Και ένα αναλυτικό review με φωτογραφίες. http://mobilearsenal.com/review/motorola_z10_the_banana_that_looks_like_metal/introduction.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.