vagchrist Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 John who μπορεις να μου δωσεις ακριβως την σελιδα με τη προσφορα με τα ηχεια στο plaisio?δεν μπορεσα να την βρω. http://www.plaisio.gr/Searchfor.aspx?show=ProductBoundSearchList&keyword=OTE&RelatedManuf=607&category=69978046&catalog=22 τα ειδα και εγω σημερα στο πλαισιο πατρας....
vagchrist Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 προς θεου φιλε vagchrist δεν με τσιτωσες πραγματικα αλλα εικονικαΑπλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση δυσπιστια οχι στο προσωπο μου αλλα στην ιδια την προσφορα, μαλλον ειστε ολοι σε καποιο ιδιοκτητο δικτυο και δεν κυνηγατε σαν εμενα τις προσφορες αλλα κοιτατε να παρετε καμια 24αρα. forthnet2play για το δωρο ψαχνομαι....μη βγουμε και κουρεμενοι..
koprodogis Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 μιας και βλεπω αυξανετε το ενδιαφερον αν δεν εχετε προσεξει και ο γερμανος δινει δωρα, ενα στικακι 4γιγα+ μια καμερουλα Microsoft vx-1000+panda internet security 2008.Παντα με conn-x οποιασβηποτε ταχυτητας Σε πλαισιο και γερμανο δεν ξερω αν πρεπει να γινει το συμβολαιο επιτιπου ρωτηστε καλυτερα
polisv Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 μιας και βλεπω αυξανετε το ενδιαφερον αν δεν εχετε προσεξει και ο γερμανος δινει δωρα, ενα στικακι 4γιγα+ μια καμερουλα Microsoft vx-1000+panda internet security 2008.Παντα με conn-x οποιασβηποτε ταχυτηταςΣε πλαισιο και γερμανο δεν ξερω αν πρεπει να γινει το συμβολαιο επιτιπου ρωτηστε καλυτερα Παιδιά τα πράγματα είναι όπως ακριβώς λέει ο φίλος μας από πάνω.Πήρα δύο και είναι έτσι ακριβώς η διαδικασία. Να πω επιπλέον ότι το πολυμηχάνημα το έκανα εγκατάσταση και τα VISTA το βλέπουν μιά χαρά....άσε που έχει και ελληνικά και π'ανω στο φαξ και στην οθόνη και σαν λογισμικό
tsavi1991 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 koprodogis χωρις υπερβολες μετα απο ολα αυτα πιστευω οτι αυτο το κολπο ειναι η καλυτερη προσφορα που εχω πετυχει.Τι να πω... ΜΠΡΑΒΟ!!!!
Sadman Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 μια απορια. Για τα πακετα πληρωνεις καποιο ποσο?Ή απλα τα παιρνεις?(στο οτεshop παντως εγω οταν πηρα,το πηρα τζαμπα,αλλα τοτε ητανε και η πρωτη φορα)γιαυτο ρωταω.
tsavi1991 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Πληρωνεις 33 ευρω για να αποκτησεις τα πακετα χωρις να συνυπολογιζω το παγιο που ειναι 16 ευρω το μηνα.
Sadman Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 παγια κλπ τα πληρωνεις κανονικα? Ε τοτε που την ειδατε ρε παιδια την προσφορα?Αμα πας να αγορασεις τα δωρα που εχει πιο φθηνα θα σου βγουνε.
tsavi1991 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Αν διαβασεις τα προηγουμενα μυνηματα ρε φιλε... θα καταλαβεις οτι τελικα δεν θα χρειαστει να πληρωσεις τα παγια...
Sadman Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 τα μυνηματα τα διαβασα και γιαυτο ρωτησα. Απλα εσυ μου ειπες για τα παγια οποτε σκεφτηκα οτι δεν συμφερει. Αρα καλα ειχα καταλαβει στην αρχη,αρα αναθεωρω και συμφερει
k_dinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Πηγα και εγω σημερα και το πηρα για εναν φιλο μου. Τα 33 ευρω που πληρωνεις ειναι τα πρωτα 2 παγια της γραμης για 1mbit. Οποτε αν καποιος θελει να κανει και κανονικα την συνδεση, θα πληρωσει για 4 μηνες μονο, αφου αν στειλεις τα χαρτια η δεσμευση ειναι 6 μηνη.
EKTELESTES Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μιλάμε για ΤΗΝ προσφορά (!) Σήμερα το πήρα και εγώ. 33 ευρώ ολέ ολέ. Μπράβο ρε Koprodogi, έγραψες
Sadman Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 τα ηχεια λενε τπτ? Και μια απορια.Επειδη ο πΟΤΕ δεν προκειτε να μου αναβαθμισει ποτε απο 768,αν παρω ενα τετοιο πακετο και κανω την αιτηση θα εχω μετα 1024?
koprodogis Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 να στε καλα παιδια, αμα μυριστω και τπτ αλλο μιας και βρηκα αυτην την ενοτητα θα ποσταρω αμεσως(αν περισσεψει και για σας ) Οσο για τα ηχεια που ρωτας Sadman τα ειδα σημερα απο κοντα και τουλαχιστον απο εμφανιση καλα ειναι απο ποιοτητα ηχου δεν ξερω, αλλα προσοχη δεν ξερω αν ειναι ιδια πολιτικη στο πλαισιο, εννοω αν κλειδωνουν σειριακο σε τηλ. νουμερο ή αν σου κανουν τα χαρτια επιτοπου, με ενα τηλ στο 800-11-12345 θα σου λυσουν την απορια. Αμα παρεις το πακετακι βεβαιως ο οτε θα σε αναβαθμισει στα 1024, προσοχη αν δεν εχεις κλεισει το υποχρεωτικο 6μηνο, αν και ξερω οτι αν θες αναβαθμιση το κανουν αμεσως με ενα απλο τηλεφωνημα(εννοω να μην αγορασεις νεο πακετο) αλλα ποιος ο λογος να μην τσιμπησεις το πακετακι? Απλα ισως μεινεις κανα 2-3 μερες χωρις ιντερνετ(διακοπη παλαιου και εναρξη νεου πακετου) αν και μαλλον θα το κανουν αμεσως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.