Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Kανένα από αυτά δεν έχει κάποια fake επωνυμία, είναι εμφανισιακή αντιγραφή επώνυμων προιόντων, οπότε και νομίζω ότι είναι κάπως ακριβά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια γιατι σας φαινεται τοσο κουφο??

Εχω παρει 4-5 πακετα ιντερνετ με δωρα εδω και 3 χρονια.Ακομα και τωρα σε γερμανο και πλαισιο δινουν δωρα με το conn-x(εκει δεν ξερω αν σου κανουν το συμβολαιο επιτοπου).

Ας τα πω απλα αλλη μια φορα:τα στοιχεια που θα δοσετε ειναι μονο και μονο για να σας δοθει ο σειριακος αριθμους του conn-x(κλασσικη διαδικασια στα πακετα conn-x οταν γινεται αγορα εκτος οτε.).Δεν υπογραφετε κανενος ειδους συμβολαιο.

Τα στοιχεια ειναι απλα για αντιστοιχισουν το σειριακο αριθμο σε τηλεφωνικο νουμερο.

Ας πουμε μπορειτε να πατε να πειτε

Ονομα: Θεμος

Επιθετο: Αναστασιαδης

Σταθερο: 2310-123456

Κινητο: 696-1234567

Αρα το συγκεκριμενο πακετο ενεργοποιηται ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2310-123456

Ποιος ειναι ο θεμος και τα σχετικα τους ειναι αδιαφορα.

Οταν και αν θελετε(αν το παρετε στα κανονικα σας στοιχεια) συμπληρωνεται την αιτηση και στελνετε με τον σειριακο.

Πιο απλα δεν μπορω να τα πω,δεν υπαρχει κανενα κολπο ή παγιδα και δεν θα ξεκινησει καμια ενεργοποιηση παρα μονο αν στηλετε αιτηση

Και αν το πάρεις, ο τάδε Θέμος Αναστασιάδης δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα?

Δεν θα τον πάρουν να του πουν ότι την τάδε του μηνός θα γυρίσει η γραμμή του σε Connex?

Δεν είναι και πολύ απαραίτητα τα συμβόλαια, εδώ υπάρχουν περιπτώσεις από κάποιους που τους αλλάξαν δίκτυο μέσω τηλεφωνικής συνεννόησης.... :rolleyes:

Kοιτα δεν μπορω να στο υπογραψω κιολας αλλα ο οτε δεν ειναι σκιτζης σαν αλλες εταιριες,δεν ξερω αν θα γινει αργοτερα με τα τωρινα ανακατεματα του, αλλα μεχρι τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα, μιλαω εκ πειρας απο παλαιοτερα πακετα(εχω παρει 3 320αριδες δισκους).Καντο στο ονομα σου αν θες κανεις δεν θα σου πει μαγκα ποτε θα το ενεργοποιησεις, το μονο που μπορει να γινει ειναι να καταργηθει το πακετο, εχουν και αυτα ημερομηνια ληξης(καμια τριετια περιπου).

Αφοβα παιδια αφοβα αμα βρειτε παρτε, και αμα σας δοσουν και το 4380 πολυμηχανημα εδω ειμαι για ανταλλαγη, ε φανταστικοι φιλοι μου????(λεω κατι δικο μου!!!)

Φιλε koprodogis ετυχε προχτες να ρωτησω τυχαια στα multirama για adsl και ο πωλητης μου προτεινε ακριβώς αυτο το πακετο.Οταν του είπα οτι το καλοκαιρι δεν θα χρειαστω internet (αρα τζαμπα θα πληρωνω για 2,3 μήνες) μου είπε να βαλω adsl απο Σεπτεμβριο.Δεν μου ειπε παρτο τωρα και ενεργοποιησε το απο Σεπτεμβρη.

koprodogis....νομιζω οτι με τα στοιχεια που δινεις στο καταστημα ξεκιναει η διαδικασια ενεργοποιησης adsl και το πακετο το ενεργοποιεις οποτε θελεις για internet το θεμα ειναι οτι μαλλον θα πρεπει να πληρωνεις τα παγια και ισως κοψουν την υπαρχουσα συνδεση η κανω λαθος???

sorry που θα απαντησω λιγο ασχημα αλλα ρε παιδια οτι απορια εχετε και δεν σας καλυψα ή πιστευετε οτι κανω λαθος παρτε το 134 και θα σας λυσει ολες τις αποριες.

Σας διαβεβαιω οτι είμαι στον 2ο μήνα Ondsl kit 1024 (και παλι ειχα κυνηγησει το δωρο που ηταν ενας σκληρος δισκος,αγορα απο πλαισιο το δεκεμβριο) και αν υπηρχε περιπτωση να εχω προβλημα δεν θα εκανα κινηση καθως εχει υποχρεωτικη 6μηνη παραμονη.Εψαξα,ρωτησα,εμαθα και τελος.

Καμια διαδικασια ενεργοποιησης δεν ξεκιναει απλα οπως εχω πει πολλες φορες κλειδωνουν το πακετο σε τηλεφωνικο αριθμο και δεν κανουν καμια κινηση αν δεν σταλει η αιτηση φιλε vagchrist.

Φιλε tsavi1991 τι να πω επεσες σε ανενημερωτο πωλητη ή δεν καταλαβε οτι ηθελες να το παρεις τωρα και να το ενεργοποιησεις το σεπτεμβρη αλλα να εισαι σιγουρος οτι και το σεπτεμβρη θα εχει καποια αλλη προσφορα,συνεχεια βαζουν

Οι περισσότεορι πωλητές όχι απλά ειναι ανημέρωτοι αλλά τις περισσότερες φορές νιώθεις ότι κάνουν αγγαρεία..

Παντως δεν ειναι λιγο περιεργο που αφηνει ο οτε και γινεται κατι τετοιο?Δεν θα ηταν πιο λογικο να ενεργοποιει αυτοματα την συνδεση?σορρυαν γινομαι λιγο απιστος Θωμας αλλα...

Πιστεύω πως το δώρο είναι από το κατάστημα...

Ο εκάστοτε προβάιντερ πληρώνει προμήθεια στο κατάστημα ένα σεβαστό ποσό και δίνει και μπόνους αν περάσει κάποιο όριο, οπότε κι αυτοί φτάνοντας πολύ κοντά στο όριο για το μπόνους δίνουν το δώρο υπολογίζοντας ότι θα κερδίσουν παραπάνω...

έτσι κανείς δεν χάνει, ελπίζω βέβαια να μην διαβάσουν πολλοί τη συζήτησή μας και χαλάσει το κόλπο... Ηχεία 5,1 έχει το πλαίσιο...

Καμια διαδικασια ενεργοποιησης δεν ξεκιναει απλα οπως εχω πει πολλες φορες κλειδωνουν το πακετο σε τηλεφωνικο αριθμο και δεν κανουν καμια κινηση αν δεν σταλει η αιτηση φιλε vagchrist.

σε καμμια περιπτωση δεν ηθελα να σε τσιτωσω αλλα το 134 πηρα και μου ειπαν αυτο ισως σαν τελικος χρηστης και δοκιμασμενα να εχεις δικιο τι να πω ....και παλι συγγνωμη....

Για κοιτατε κι εδω ρε παιδια ...Σαν αρκετα φτηνα δεν ειναι ???

http://www.1ena.com/

Eχει και διευθηνση, 1ENA.com shop Θεσσαλονίκη Ιασονίδου 11 κέντρο , δεν ειναι fake :-)

προς θεου φιλε vagchrist δεν με τσιτωσες πραγματικα αλλα εικονικα:-D

Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση δυσπιστια οχι στο προσωπο μου αλλα στην ιδια την προσφορα, μαλλον ειστε ολοι σε καποιο ιδιοκτητο δικτυο και δεν κυνηγατε σαν εμενα τις προσφορες αλλα κοιτατε να παρετε καμια 24αρα:devil:.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...