Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν εχει δεσμευση ενεργοποιησης απλα το παιρνεις και οποτε και αν θες στελνεις τα χαρτια για ενεργοποιηση.Απο κει και περα εχει 6μηνη παραμονη υποχρεωτικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΩΠΑ!!!!

Δηλαδη πας με 33 ευρω και παιρνεις πολυμηχανημα και τα υπολοιπα αν θες τα πετας στα σκουπιδια???

Χωρις αλλη δεσμευση?

Τρεχω αυριο (και ας ειναι Κυριακη) να το παρω!!!

koprodogis To έκανες? Είναι επιβεβαιωμένο? Δεν σου ζητούν στοιχεία ή οτιδήποτε άλλο κατά την αγορά? Το παίρνεις και φεύγεις?

Too good to be true ακούγεται.

Αν ισχύει πάω και εγώ αύριο (Κυριακή, ναι θα την στήσω και εγώ απ'έξω) να το τσακώσω! :P

Μιας και σημερα πηρα χαμπαρι αυτην την υπεροχη ενοτητα ας πω και γω μια προσφορα να σας βαλω να ξοδεψετε τα λεφτα σας:-D

Σε ολα τα καταστηματα multirama εχει με καθε conn-x ανεξαρτητου ταχυτητας δωρο ενα πολυμηχανημα hp photosmart c 4340.

δινεις δλδ 33 ευρω για ενα 1024 και τσιμπας το πολυμηχανημα(τα αρχικα μελανια ειναι για κλαματα αλλα ...), να ανφερω οτι το conn-x κλειδωνει σε τηλεφωνικο αριθμο οποτε μετα δεν μπορειτε να το δοσετε σε αλλο προσωπο.

η προσφορα ισχυει μεχρι 10/5

Ρε, το πολυμηχάνημα μόνο το χει 100 ευρώ. Είναι δυνατόν ;;; Στο σάιτ του Multirama δε βλέπω τπτ πάντως. Θα τους πάρω τηλέφωνο να δούμε.

ok αν και αυριο ολοι θα πηγαινατε να και τα πειστηρια

imgp0358lw2.th.jpgimgp0360kn1.th.jpgimgp0362vn4.th.jpg

2 πακετακια σπιτι μου, το ενα στο ονομα μου και στο αλλο σε καποιον που εβγαλα απο τηλεφωνικο καταλογο.

Ζητανε σταθερο που θα γινει η ενεργοποιηση,κινητο και διευθυνση.στο δινουν και τελος.

Παιρνετε 2 αποδειξεις και μια σελιδα ακομα με το σειριακο για το conn-x

Οποιος θελει μετα πεταει απλα το πανακριβο conn-x.

Για τους θεσσαλονικοις μην πατε δευτερα δεν εχουν σε κανενα απο τα 2 καταστηματα αλλα θα φερουν

Αυτο ακριβως που ειπες αν και δεν σε υποχρεωνει κανεις να το ενεργοποιησεις απλα κλειδωνει ο σειριακος αριθμος επανω σε τηλεφωνικο νουμερο και μετα δεν μπορεις να το μεταβιβασεις.

Εγω το εβγαλα στο δικο μου τηλεφωνο δεν παιζει να σου κανει τπτ ο οτε,ειχα on dslkit κλειδωμενo στο νουμερο μου ενα χρονο(και μετα εκλεισε η οτενετ:cry:)

Στάσου λίγο, γιατί τα λες λίγο μπερδεμένα. Όταν κάνεις την αγορά τους δίνεις ΣΤΑΘΕΡΟ, ΚΙΝΗΤΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ; Άρα σου κάνουν αυτόματα ενεργοποίηση;; Μόνο να το δώσεις σε κανα φίλο δηλ;

Πχ. Εγώ έχω Τελλάς Ζίστο τώρα οκ;; Aν τους δώσω τα δικά μου στοιχεία, θα έχω πρόβλημα μετά με τον ΠΟΤΕ /Τρελλάς ;;

Γιατί απλά 33 ευρώ χωρίς να βγάζουν αυτοί τπτ έξτρα, μου ακούγεται τρελά κουφό (!)

Δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια γιατι σας φαινεται τοσο κουφο??

Εχω παρει 4-5 πακετα ιντερνετ με δωρα εδω και 3 χρονια.Ακομα και τωρα σε γερμανο και πλαισιο δινουν δωρα με το conn-x(εκει δεν ξερω αν σου κανουν το συμβολαιο επιτοπου).

Ας τα πω απλα αλλη μια φορα:τα στοιχεια που θα δοσετε ειναι μονο και μονο για να σας δοθει ο σειριακος αριθμους του conn-x(κλασσικη διαδικασια στα πακετα conn-x οταν γινεται αγορα εκτος οτε.).Δεν υπογραφετε κανενος ειδους συμβολαιο.

Τα στοιχεια ειναι απλα για αντιστοιχισουν το σειριακο αριθμο σε τηλεφωνικο νουμερο.

Ας πουμε μπορειτε να πατε να πειτε

Ονομα: Θεμος

Επιθετο: Αναστασιαδης

Σταθερο: 2310-123456

Κινητο: 696-1234567

Αρα το συγκεκριμενο πακετο ενεργοποιηται ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2310-123456

Ποιος ειναι ο θεμος και τα σχετικα τους ειναι αδιαφορα.

Οταν και αν θελετε(αν το παρετε στα κανονικα σας στοιχεια) συμπληρωνεται την αιτηση και στελνετε με τον σειριακο.

Πιο απλα δεν μπορω να τα πω,δεν υπαρχει κανενα κολπο ή παγιδα και δεν θα ξεκινησει καμια ενεργοποιηση παρα μονο αν στηλετε αιτηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...