mindtrapper Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Αν την παραγγείλει κανείς θα του ακυρωσουν την παραγγελία σαν λάθος; Ψήνομαι τρελά για μια παραγγελία με αντικαταβολή. Να πάω στο κατάστημα τους μετά με εκτυπωμένο το email ου μου είχαν στείλει τότε με το σκληρό PS. Το διόρθωσαν. Αυτό δεν εξαντλήθηκε γρήγορα σαν το σκληρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 HIPER HPU-5M730 730W 89 € δε ξέρω ποιός χρειάζεται τόσο μεγάλο τροφοδοτικό αλλά η τιμή μου φαίνεται καλή http://www.pixmania.com/gr/gr/636861/art/hiper/hpu-5m730-730-w-pc-power.html ας μας πει κάποιος αν είναι παλιό μοντέλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Τοσο μεγαλο ? Γενικα η HIPER εχει φθηνα PSU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3l2k12s Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Τοσο μεγαλο ? Γενικα η HIPER εχει φθηνα PSU. Για αυτό τι έχεις να πεις; http://www.pixmania.com/gr/gr/1385018/art/advance/onioiaiosa-pc-ea4g-750-75.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Τοσο μεγαλο ? Γενικα η HIPER εχει φθηνα PSU. Και βέβαια μεγάλο! Όσο για τις τιμές μου φαίνεται καλή σε σχέση με http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?Manufacturer=Hiper&category=69977705&catalog=20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Forwir Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Και βέβαια μεγάλο! Όσο για τις τιμές μου φαίνεται καλή σε σχέση μεhttp://www.plaisio.gr/productlist.aspx?Manufacturer=Hiper&category=69977705&catalog=20. Το Hiper ειναι 100% ανώτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Του πλαισιου ή του pixmania? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Για αυτό τι έχεις να πεις;http://www.pixmania.com/gr/gr/1385018/art/advance/onioiaiosa-pc-ea4g-750-75.html μακρυά από άγνωστες μάρκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Είναι σίγουρα πιο χρηστική , παρ όλα αυτά εγώ πήρα την άλλη για την Dslr μου, και στη συσκευασία μέσα είχε μια μικρή θήκη μεταφοράς και ένα πολύ βολικό USB adaptor Πρέπει βέβαια να το μεταφέρεις μαζί σου , ενώ η Ultra το έχει ενσωματωμένο . Aπο την άλλη έχω και στο κινητό SD , οπότε με βόλεψε ο adaptor διπλά καλά σιγά απλά συνδέεις τι μηχανή με το usb cable στο pc και τα τραβάς από εκεί. εγώ πάντως αυτό κάνω με το κινητό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 στο carefour αλιμου εχει 32 panasonic viera 299 evro.λιγα κομματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν παιδιά τρέξτε να πρόλαβετε τα Καρφούρ τρελάθηκαν και έχουν αντί την Panasonic διάφορες αλλές τηλέορασεις 32άρες με 299 έγω τσίμπησα την Philips 32PFL552 που έχει και ψηφιάκο δέκτη με 299 ευρώ μόνο αλλά δυστυχώς ήταν το τελευταίο κομμάτι και πήρα αναγκαστικά της Βιτρίνας.Δεν πειράζει γιατί σε τέτοια τίμη δεν ξαναβρίσκω ποτέ. Αυτά από εμένα κάλη επιδρομή!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 σε ολα τα carrefour? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papayios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια αυτα τα ups τα belkin που δινει το multirama αξιζουν ;; Εχω ενα trust που αν και οριακα μεχρι τωρα δυο χρονια καλα με εχει παει αλλα το βλεπω να θελει μπαταρια συντομα και λεω να παω να παρω το χιλιαρι. Βλεπω και απο την αλλη τις τηλεορασεις απο το καρφουρ και με εχει πιασει καταναλωτικη μανια . Να υπηρχαν και λεφτα ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 σε ολα τα carrefour?στην ευκαρπια panasonic, αλλα τις επαιρναν 2-2...εικονα μετρια πολυ ομως σε σχεση με τις διπλανες...κ χωρις ψηφιακο δεκτη...τιμη τζαμπα ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν παιδιά τρέξτε να πρόλαβετε τα Καρφούρ τρελάθηκαν και έχουν αντί την Panasonic διάφορες αλλές τηλέορασεις 32άρες με 299 έγω τσίμπησα την Philips 32PFL552 που έχει και ψηφιάκο δέκτη με 299 ευρώ μόνο αλλά δυστυχώς ήταν το τελευταίο κομμάτι και πήρα αναγκαστικά της Βιτρίνας.Δεν πειράζει γιατί σε τέτοια τίμη δεν ξαναβρίσκω ποτέ.Αυτά από εμένα κάλη επιδρομή!!!!! Από θέμα εικόνας όμως πως τα πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.