Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αυτό το πακέτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1031759

το έχει και το Carefour στα 2390 ευρώ

Σου δίνει και 780 ευρώ σε ''πασχαλίτσες'' (δηλαδή τα εξαργυρώνεις σε αγορές εντός Carefour) και εάν βγάλεις και την κάρτα Simply (νεα κάρτα του Carefour) τότε έχεις αλλο ένα 5% επιστροφή από το συνολικό ποσό και με αυτό τον τρόπο η SONY και το PS3 βγαίνουν

2390

-780

=1610

και εαν Simply 5% επι 2390 άλλα 120 ευρώ

άρα

1610

-120

=Σύνολο πραγματικού κόστους 1490 ευρώ

Πιστέύω ότι είναι καλή η έκπτωση γιά κάποιον που θέλει να αναβαθμιστεί σε Full HD και σε Blu Ray και παιχνιδομηχανή.

Σαν συνολικό κόστος και μέχρι 24 άτοκες ....δεν είναι καλό;

Παιδιά ψήνομαι πάρα πολύ να το πάρω γιαυτό θέλω την γνώμη σας

Ακούω παρατηρήσεις και απόψεις.

Υπόψιν ότι δεν δουλεύω στο Carefour αλλά είμαι Ασφαλιστής

(προς αποφυγή παρεξηγήσεων)

Πολίτης Τάκης

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Toshiba HD-E1 HD DVD Player 109 Euro στο Public

Περιλαμβάνει καλώδιο HDMI + 3 Ταινίες HD Δωρο

review

Αν λάβεις υπόψιν σου ότι το HD-DVD format πέθανε, είναι κι ακριβό.

ontvw ti na kaneiς ενα player που δεν εχει(η δε θα εχει στο εγγυς μελλον) ταινιες για να παιξει???

Γιατι πολυ απλα με 109 ευρω θα παρεις καλωδιο HDMI ~10 ευρω, 3 ταινιες ~60 ευρω, αρα με 40 ευρω παιρνεις ενα πολυ καλο DVD player με upscaling στα 1080i για τα κανονικα DVD. Και αν εχεις και μερακι, μπορεις πολυ πολυ φθηνα να αποκτησεις αρκετες ταινιες HD-DVD και να κανεις μια μεγαλη συλλογη με ταινιες που σου αρεσουν. Το οτι πεθανε δεν λεει κατι, αν πχ κανεις μια συλλογη με 100 ταινιες θα σε πειραξει δηλαδη?! Για 40 ευρω μιλαμε!

Δημοσ.

Αρκεί βέβαια να σου αρέσουν και οι ταινίες που έχει δώρο.Συνήθως οι ταινίες που δίνουν δε λένε και πολλά, οπότε 60 ευρώ τσάμπα. +40 που λες το dvd player, είμαστε στα 100. :-)

Δημοσ.

@kavaliotis, συλλογή με ταινίες σε HD-DVD format? Ξέρεις κανέναν να έχει συλλογή από ταινίες σε Betamax? :P

@polisv Φιλαράκι, πολύ καλή προσφορά. Ψήνομαι κι εγώ για τέτοια αναβάθμιση στο σαλόνι μου και τώρα μου έβαλες φωτιά!

Δημοσ.
@kavaliotis, συλλογή με ταινίες σε HD-DVD format? Ξέρεις κανέναν να έχει συλλογή από ταινίες σε Betamax? :P

@polisv Φιλαράκι, πολύ καλή προσφορά. Ψήνομαι κι εγώ για τέτοια αναβάθμιση στο σαλόνι μου και τώρα μου έβαλες φωτιά!

Εγώ την έβαλα ήδη (δες την υπογραφή μου)

Δημοσ.

Δεν νομιζω να εισαι ασχετος, αλλα περνα μια βολτα απο τα μαγαζια και δες ποσες ταινιες HD-DVD τους εχουν μεινει σε στοκ. Αλλες εποχες τοτε, αλλες τωρα, ειναι γελοιο και μονο που τα συγκρινεις ...

Δημοσ.

To mediamarkt έχει φέρει ένα multimedia ηχοσύστημα αυτοκινήτου με οθόνη 4'' (δεν είμαι σίγουρος για το μέγεθος), tv/radio tuner, dvd (για video, divx, mp3), usb, video input/output στα 200 ευρώ.

Δημοσ.

Παιδιά πηγαίνετε στο Carrefour σήμερα γιατί δίνει ολούς τους φορητούς με 20% έκπτωση.Προσοχή όμως γιατί έχει μόνο στοκ κομμάτια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...