Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πανω που θα ρωταγα και εγω ρε παιδια....

Γιατι ομως εχω την εντυπωση πως οι Samsung η Τ200ΗD. Τ220HD. εχοθν μονο ψηφιακο δεκτη (δλδ τζιφος) και μονο η Τ260ΗD εχει και αναλογικο και ψηφιακο...

και επισης η 23 αρα LG μηπως επειδη δεν ειναι 1920χ1200 αλλα ειναι 1920χ1080 8α μας αλλοιωνει την εικονα? ψηνομαι να την παρω το μονο που θελω να ξερω ειναι αν τα παιχνιδια θα υποστηριζουν αυτη την αναλυση.... οποιος ξερει σιγουρα Pls να δωσει τα φωτα του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Κανονικα δεν θα το ελεγα(γιατι φοβαμαι μην τελειωσουν και δεν παρω σε κανα 2μηνο και εγω),αλλα μολις γυρισα απο το saturn. Εχει καμια 20αρια(τ'ακους thresh?) κοματια S2031W στα 275 ευρο. Η τιμη ειναι απλα προκλητικη οταν τα περισσοτερα μαγαζια την πουλανε απο 500 ευρο και πανω. Εχει σχεδον ολα τα μοντελα ΕΙΖΟ και ειναι φθηνοτερα απ'ολα τα αλλα μαγαζια. Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο(μηπως εχει καποια ειδικη συμφωνια το saturn με την ΕΙΖΟ?)

πανω που θα ρωταγα και εγω ρε παιδια....

Γιατι ομως εχω την εντυπωση πως οι Samsung η Τ200ΗD. Τ220HD. εχοθν μονο ψηφιακο δεκτη (δλδ τζιφος) και μονο η Τ260ΗD εχει και αναλογικο και ψηφιακο...

και επισης η 23 αρα LG μηπως επειδη δεν ειναι 1920χ1200 αλλα ειναι 1920χ1080 8α μας αλλοιωνει την εικονα? ψηνομαι να την παρω το μονο που θελω να ξερω ειναι αν τα παιχνιδια θα υποστηριζουν αυτη την αναλυση.... οποιος ξερει σιγουρα Pls να δωσει τα φωτα του.

Για τις samsung, τον χρονο που εκανες να κανεις την ερωτηση θα μπορουσες απλα να πας στο site της εταιριας και να δεις οτι ΟΝΤΩΣ εχει και αναλογικο tuner μαζι με το ψηφιακο. Πραγματα απλα που μπορουμε να τα βρουμε με ενα κλικ καλο ειναι να τα ψαχνουμε λιγο και μονοι μας...

http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22TDNSUV/ZA&fullspec=F

TV (digital TV / analog TV)

Ρε παιδιά μιας κ λέμε για τηλεοράσεις μήπως θα μπορούσε κάποιος να προτείνει μία κεραία εσωτερικού χώρου για χρήση σε LCD οθόνες;; Πήρα μία από το mediamarkt με ενίσχυση στα 45dB (40 ευρώ) αλλά δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος και μιας κ δεν υπάρχει εγκατάσταση για εξωτερική κεραία, πρέπει να βρώ μία εναλλακτική... :-(

Υ.Γ.: Είχε κ μία στα 46dB αλλά θα δω διαφορά η τζάμπα θα πάει η αλλαγή κ τα παραπάνω 5.5 ευρώ;

Για τρελή εικόνα μόνο εξωτερική. Εσωτερική δεν αξίζει καμία. Και εγώ πήρα μία με 45db εσωτερική. Καλή εικόνα πήρα μόνο αν κάνουν επαφή οι 2 μεταλικές κεραίες μεταξύ τους αλλά και πάλι κάνει κάτι κουλά ο προενισχυτής.

• Super Moderators
Κανονικα δεν θα το ελεγα(γιατι φοβαμαι μην τελειωσουν και δεν παρω σε κανα 2μηνο και εγω),αλλα μολις γυρισα απο το saturn. Εχει καμια 20αρια(τ'ακους thresh?) κοματια S2031W στα 275 ευρο. Η τιμη ειναι απλα προκλητικη οταν τα περισσοτερα μαγαζια την πουλανε απο 500 ευρο και πανω. Εχει σχεδον ολα τα μοντελα ΕΙΖΟ και ειναι φθηνοτερα απ'ολα τα αλλα μαγαζια. Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο(μηπως εχει καποια ειδικη συμφωνια το saturn με την ΕΙΖΟ?)

ο _BaSSstarlet_ πάντως πήρε τηλέφωνο (δεν ξέρω σε ποιο από τα 2) και του είπαν ότι δεν έχουν όπως πρόσεξεις στο άλλο topic

Δε πήρα τηλέφωνο,πήγα από το Saturn στο Γέρακα και δεν είχε.

ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ Η ΑΠΛΑ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ? Λοιπον πηγαινε τωρα στο Saturn Καλλιθεας και παρε οσες 2031 θες. Αν ρωτησες στους υπαλληλους στο Γερακα αν εχουν και σου ειπαν οτι δεν εχουν, τοτε ειναι μεγαλοι λαλακες. Δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να πουν ''ε φιλε στο αλλο saturn εχει αρκετες?''

-----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 03 : 01 : 06-----

ο _BaSSstarlet_ πάντως πήρε τηλέφωνο (δεν ξέρω σε ποιο από τα 2) και του είπαν ότι δεν έχουν όπως πρόσεξεις στο άλλο topic

Το προσεξα,οπως και εσυ πρεπει να προσεξες οτι ειπα πως σημερα το πρωι ημουν στο saturn Καλλιθεας. Eιναι απλο να επιβεβαιωθει ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεμματα. Ενα τηλεφωνακι ας κανει καποιος στο saturn Καλλιθεας και ας ρωτησει

παιδια εχουν μεινει μονο 4 κομματια απο αυτο το φοβερο πσ εγω παρηγειλα ενα και θα το εχω αυριο και θα σας πω εντυπωσεις

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=8CCA1FBB6106BC4E8BE2882CD0ADADEB&pa=BEE54150DB76D64FB81D613A8C0A2496

παιδια εχουν μεινει μονο 4 κομματια απο αυτο το φοβερο πσ εγω παρηγειλα ενα και θα το εχω αυριο και θα σας πω εντυπωσεις

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=8CCA1FBB6106BC4E8BE2882CD0ADADEB&pa=BEE54150DB76D64FB81D613A8C0A2496

Δεν θα ελεγα την προσφορα φοβερη...Ενα ενα αν βαλεις τα κομματια τοσο και λιγοτερο βγαινουν τωρα αν το φτιαξεις μονος σου....

2 Χρονια Εγγυηση και παραπανω εχει το καθε κομματι ξεχωριστα. Πχ ο INTEL BOX εχει 3 χρονια Εγγυηση.

Τωρα τα Vista κανουν 40ευρω, η εκδοση που εχει μεσα εστω. Και παλι πιο φτηνα σου βγαινει και με καλυτερο Tower και μητρικη.

Τωρα αν δεν μπορεις μονος σου ολο και καποιος γνωστος θα μπορει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...